AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Problem so serverom 650hd
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=76384
Stránka 1 z 1

Autor:  Tyler1000 [ 16.Říjen 2020 - 21:38 ]
Předmět příspěvku:  Problem so serverom 650hd

Ahojte, v nedelu TV sla, v pondelok rano uz nie...mam 650hd a doteraz slapal zo 5 rokov bez problemov od toho isteho dodavatela s tym istym internetom. Switch, net, tv, box, vsetko je stale rovnake. Programy nahodi, ale pise blokovany kanal...ban nemam, server od dodavatela bezi (aj som mu pisal, napisal mi nech zmenim protocol, ked nepomohlo tak nech zmenim server, tiez nepomohlo...box mam pripojeny cez kabel, v klientovi je vsetko nastavene podla dodavatela, avsak stale pise dole: pripojene servery: 0 odpojen...ked dam ping, zo 5 riadkov nabehne a ostane to visiet...youtube nejde... kde by mohol byt problem? Skusal som aj IP dat nafix, nepomohlo...
Dik za kazdu radu.

Autor:  mmiriboy [ 17.Říjen 2020 - 6:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Pred nedávnom mi na CB652HD odišla "sieťovka", pripojenie na net začalo mrznúť. Nepomáhala ani zmena fw. Opravu stb som neriešil. Stb som za symbolickú cenu dal kamarátovi, ktorý ho nevyužíva na zdieľanie. U neho funguje s vloženou kartou v internej čítačke normálne.
:)

Autor:  lubomir63 [ 18.Říjen 2020 - 0:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Daj Reštart routera !

Autor:  mmiriboy [ 18.Říjen 2020 - 6:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Reštart routera skúsiť môže, ale ak má "pošahanú sieťovku" na stb, tak mu to nepomôže.
:)

Autor:  Spencer [ 18.Říjen 2020 - 8:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Naflešuj prijimač nanovo, ak to nepomôže, kúp USB WiFi stick a nastav net cez WiFi.

Autor:  Tyler1000 [ 19.Říjen 2020 - 10:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Resetol som to, avšak bez zmeny...uz som zacal rozmyslat, ze fakt odisiel, kedze ma uz nejaky ten rok, avsak ze este skusim ho nanovo nainstalovat, vsak za skusenie nic nedam...rano som ho zapol a ide...nechapem tomu...Avsak som rad, ze je to vyriesene.
Dik za rady

Autor:  bgejza6 [ 08.Listopad 2020 - 23:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problem so serverom 650hd

Môžem potvrdiť niečo podobné. Nie na Cryptoboxe, ale všeobecne. Vypnutie na niekolko hodín, prípadne dní čosi urobí. Neviem čo a nesnažím sa to rozlúštiť.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/