e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 1:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 22:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
Zdravím dnes som stál 3 hodiny na rebríku a nepodarilo sa mi rozbehať príjem z astry 19.2 a 23.5 zároveň. Predtým som mal klasický konvertor a príjmal som astru 23.5 a rozhodol som sa že chcem aj astru 19.2 kúpil som monoblok silver sky quad... monoblok som uchytil za pravé lnb z pohladu spoza paraboly. Keď som to mal chytal som len astru 19.2 ale za nič sa mi nepodarilo chytiť aj 23.5 ... možno som mal nastavený zlé cryptobox mal som nastavené na burst B astra 23.5 a 19.2 burst A (možno tu som mal chybu) lenže ja som to všetko prepínal všetky možné kombinácie som vyskúšal ... prosím poradte mi ako to tam presne nastaviť .... keď už sa stmievalo tak som uchytil za lavé lnb aby som chytil astru 23.5 na večer ... zajtra sa k tomu vrátim ani rebrík som neodkladal... ak som niečo nespomenul čo by vám pomohlo tak sa kludne spýtajte... parabola je digi 85cm P.S v diseqC nemám moc jasno tak ma prosím neukameňujte :( ale učím sa rýchlo dúfam že to nebude so mnou utrpenie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:08 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1089
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 92 krát
Takto.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 273
Poděkováno: 25 krát
DiSEqc 1.0 nastav LNB2 pre A3 a LNB1 pre A1. V prípade že si nehýbal parabolou by to malo bežať. Ak nie skús LNB1 pre A3 a LNB2 pre A1. Prepínanie závisí od druhu konventora.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
Ano takto som to mal pôvodne a chytal som len astru 19.2... mám si nastaviť na astru 19.2 lnb 1 a astra 23.5 lnb 2 ? Alebo astra 19.2 burst A a 23.5 burst B ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
Nie parabolou som nekýval veď teraz mi ide astra 23.5 len už padala tma tak som to dal aspoň na tú astru 23.5 aby som mohol na večer pozerať ... dobre tak zajtra nastavím lnb 1 astra 1 a lnb 2 astra 3 a uvidíme ... aká je šanca že konvertor je na jednom LNB pokazený ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
A ešte jedna vec nerobí to problém kvoli tomu že ja tam už jeden diseqc prepínač mám ? Lebo mám druhú parabolu na eutelsat 16e odtial ide do diseqc prepínač.... tak či to nerobí problémy keď monoblok je už diseqc prepínač sám o sebe a ešte odtial ide do dalšieho diseqc prepínača


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 23:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1089
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 92 krát
Môže byť odpajaj respektíve zapájaj to postupne vylučovacov metódou nie všetko naraz. Sprav si najprv ten monoblok potom ostatné.
Tiež zaujímavé po 3-och príspevkoch sa vôbec priznáš čo máš ako skombinované ale monoblok nejde veštiť tu nevie nik tomu ver.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 6:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
petik78 napsal:
A ešte jedna vec nerobí to problém kvoli tomu že ja tam už jeden diseqc prepínač mám ? Lebo mám druhú parabolu na eutelsat 16e odtial ide do diseqc prepínač.... tak či to nerobí problémy keď monoblok je už diseqc prepínač sám o sebe a ešte odtial ide do dalšieho diseqc prepínača

Tak ver!!! Že TOTO!!! je kameň tvojho úrazu!!!
Daj sem presnejšie info o tom druhom DiSEqC prepínači!
Inak ti nedokážeme poradiť k tvojej spokojnosti!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 9:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: čierny
Poděkováno: 2 krát
Presne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked vymenis vstupy na tom prepinaci zase ti pojde A3 .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 11:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
mirigril napsal:
Presne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked vymenis vstupy na tom prepinaci zase ti pojde A3 .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprostosť!!!
Pretože pokiaľ má dotyčný namontovaný monoblock tak ako je na obr.vyššie a ten monoblock má zapojený svoj vnútorný DiSEqC prepínač v poradí 1.vstup Astra 1 a 2. vstup Astra 3, tak vždy!!! bude poloha DiSEqC prepínača na 1. vstupe samozrejme iba dovtedy, pokiaľ nedostane monoblock zo stb správny povel na prepnutie na 2.vstup!
Čo to v praxi znamená?
Nuž to, že keby čisto teoreticky autor tohto vlákna uchytil monoblock za jeho ľavú časť, čiže opačnú podľa obr. A následne by posunul stred ohniska paraboly na pozíciu 19,2e, tak až vtedy!!! by mal na 1. vstupe Astru 3, t.j. 23,5e!
Ale toto nerieši celkovo tento problém!!!
Prečo?
Predpokladám, že ten DiSEqC prepínač medzi 16e a 23,5e, ktorý tam nechal je typu 2/1 position, čo v praxi znamená jednu dôležitú vec! V monoblocku je taktiež vnútorný DiSEqC typu 2/1 position a keď takéto dva rovnaké DiSEqC prepínače sa zapoja za sebou, nikdy nebudú medzi sebou správne fungovať!
Na riešenie tohto problému existuje niekoľko možností, najbežnejšia je použiť externý DiSEqC 2/1 prepínač typu OPTION!!! namiesto toho, čo tam má doteraz! A samozrejme správne prideliť jednotlivým sat pozíciam diseqc povely v menu stb. Čo sa robí v tomto prípade v protokole 1.0.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Naposledy upravil(a) mmiriboy dne 27.Duben 2019 - 11:44, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 11:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: čierny
Poděkováno: 2 krát
Ty si sprostosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja myslim použiť na prepinaci vystup 2, potom mu nepojde 19E.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 11:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: čierny
Poděkováno: 2 krát
každopádne to chce OPTION prepínač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 11:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
mirigril napsal:
Ty si sprostosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja myslim použiť na prepinaci vystup 2, potom mu nepojde 19E.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to má akože rozobrať monoblock???
](*,) ](*,) ](*,)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: čierny
Poděkováno: 2 krát
šak má predtým ešte jeden prepínač ty mudrlant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
](*,) ](*,) ](*,)

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
DiseqC prepínač je Amiko Premium D-201 ktorý má v sebe diseqC 2.0 pretože boli aj diseqC 1.0 ale môj je 2.0 a áno je to 2/1 takže čo navrhujete ? Nebude sa to dať rozbehať s týmto prepínačom ?


Naposledy upravil(a) petik78 dne 27.Duben 2019 - 12:16, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
mirigril napsal:
šak má predtým ešte jeden prepínač ty mudrlant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
](*,) ](*,) ](*,)

Kurňa!
No neviem kto je tu väčší mudrlant???!!!
Len pre tvoje objasnenie, že čo je to monoblock:
https://www.parabola.cz/clanky/3572/mon ... funguji-2/
A ešte malý príklad toho, že ako to chce mať autor tohto vlákna urobené v praxi.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
mmiriboy napsal:
mirigril napsal:
šak má predtým ešte jeden prepínač ty mudrlant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
](*,) ](*,) ](*,)

Kurňa!
No neviem kto je tu väčší mudrlant???!!!
Len pre tvoje objasnenie, že čo je to monoblock:
https://www.parabola.cz/clanky/3572/mon ... funguji-2/
A ešte malý príklad toho, že ako to chce mať autor tohto vlákna urobené v praxi.





Áno presne tak to chcem mať zapojené


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: čierny
Poděkováno: 2 krát
petik78 napsal:
DiseqC prepínač je Amiko Premium D-201 ktorý má v sebe diseqC 2.0 pretože boli aj diseqC 1.0 ale môj je 2.0 a áno je to 2/1 takže čo navrhujete ? Nebude sa to dať rozbehať s týmto prepínačom ?


To je obyčajný prepínač, používa diseqc 1.0 povely position 0 a 1.

Ty potrebuješ option, napr.

https://satelity.ellano.sk/diseqc-prepi ... n_188.html

K výkričnikarovi sa nemá cenu vyjadrovať :unknown:

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2017 - 15:32
Příspěvky: 14
Poděkoval: 2 krát
https://sortec.sk/diseqc-2-0-prepinac-2 ... _d377.html A čo tento keď je lacnejší ? Takže teraz kým nevymením diseqc prepínače tak to nebude fungovať hej ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie Monobloku na Cryptoboxe
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
mirigril napsal:
petik78 napsal:
DiseqC prepínač je Amiko Premium D-201 ktorý má v sebe diseqC 2.0 pretože boli aj diseqC 1.0 ale môj je 2.0 a áno je to 2/1 takže čo navrhujete ? Nebude sa to dať rozbehať s týmto prepínačom ?


To je obyčajný prepínač, používa diseqc 1.0 povely position 0 a 1.

Ty potrebuješ option, napr.

https://satelity.ellano.sk/diseqc-prepi ... n_188.html

:)
Toto som mu už dávno napísal, takže "kámo - mudrlant" - prečo sa snažíš o nejaké podlízanie, hmm?
mirigril napsal:
K výkričnikarovi sa nemá cenu vyjadrovať :unknown:

K tebe sa nemá vôbec cenu vyjadrovať, pretože evidentne píšeš a písal si iba nezmysly typu "pripoj to na 2.vstup atď..."
](*,) ](*,) ](*,)

K veci:
Proste potrebuješ DiSEqC 2/1 option. Najčastejšie používané sú od EMP Centauri - cena cca 7€ za kus.
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk