e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 8:48

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vymena tuneru na 650HDC
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2019 - 16:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2010 - 17:57
Příspěvky: 19
Poděkoval: 2 krát
Caute, mam 650HDC, potrebujem prijimat Skylink. Ked vymenim tuner za DVB-S2, bude mi to fungovat?
Dakujem vstetkym za radu.

_________________
IPBOX250 DM500 ARIVA100 ARIVA220 2xIPBOX9900HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vymena tuneru na 650HDC
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 8:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 241
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Ked vymenis len tuner,,fungovat to nebudel,,pretoze mas v nom fw pre cable.
Musel by si do neho nahrat fw pre satelit.
Mam to vyskusane na 550-ke,,na tom to ide preflesovat,,musel som vsak upravit fw.
je mozne ze by to slo aj na 650,,ale je to pokus-omyl.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vymena tuneru na 650HDC
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 12:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2010 - 17:57
Příspěvky: 19
Poděkoval: 2 krát
Na nete som nasiel len patch fw. Asi by tam bolo treba nahrat najskor original fw a az potom patch fw. Je tu este niekto, kto ma s tym skusenost? Dakujem

_________________
IPBOX250 DM500 ARIVA100 ARIVA220 2xIPBOX9900HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vymena tuneru na 650HDC
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 15:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 241
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Nejde o to ci patch alebo origo,ale aku verziu tam nahras pred flesnutim.
najprv daj do cable verziu V1.09.14294_Patch_SW-A ,,,tuto vo fore,,
a potom skus dat tuto istu ale pre satelitne prijimace
Nezabudni prehodit tuner,,inak ti vypise hardware chybu.
ak sa ti to podari v menu ti nabehne nastavenie satelitu pre satelitny prijem.
Ak nie oprava by sa mala dat cez kabel rs232+pc loader.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vymena tuneru na 650HDC
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2019 - 15:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1418
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Zajtra zavolaj do ABcomu na technickú podporu oni ti poradia presný postup.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk