e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2019 - 2:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prepínanie programov cryptobox 650 hd
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 16:41
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: openbox 810
Místo/Bydliště: Nitra
Zdravím, prosím poraďte mi ako sa dajú prepínať programy z druhej izby aby som tam nemusel zakaždým chodiť.Mam tam cryptobox 650 hd a cez skart druhý tv na ktorom pozerám ti isté čo v druhej izbe ale keď chcem prepnúť musím ísť pri satelit a ovladacom prepnúť.Dalo by sa to .... nech nemusím chodiť prepínať? Všetkým vďaka za rady. :thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1420
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Pripojiť na net a cez mobilnú aplikáciu.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4715
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 311 krát
Obrázek



Obrázek


https://www.ebay.com/itm/IR-Infrared-Re ... ect=mobile

Univerzalne riesenie vhodne pre kazdy pristroj.
Mam ho doma, 3 metre dlzka. Odber z usb menej ako 10mA. Merak mi ukazoval cistu nulu. Pouzival som ho s opticumom zastrcenym za televizorom.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Naposledy upravil(a) peter54 dne 19.Listopad 2018 - 18:09, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1090
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 92 krát
Prijímač môžete ovládať cez internetovú sieť pomocou aplikácii Cryptodroid, alebo G-Mscreen a smartfónu s OS Android, alebo IOS. Taktiež môžete pomocou tejto aplikácie streamovať TV vysielanie do tabletu, alebo smartfónu.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 16:41
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: openbox 810
Místo/Bydliště: Nitra
Peter54 asi také niečo potrebujem ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 17:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
mir-sat napsal:
Zdravím, prosím poraďte mi ako sa dajú prepínať programy z druhej izby aby som tam nemusel zakaždým chodiť.Mam tam cryptobox 650 hd a cez skart druhý tv na ktorom pozerám ti isté čo v druhej izbe ale keď chcem prepnúť musím ísť pri satelit a ovladacom prepnúť.Dalo by sa to .... nech nemusím chodiť prepínať? Všetkým vďaka za rady. :thankyou:



da sa to aj bezdratovo , jsem mimo ČR , napiš S.Z za ty den se ozvu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 18:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 16:41
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: openbox 810
Místo/Bydliště: Nitra
Ak by sa to dalo to by bolo ešte lepšie vďaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 18:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6516
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Pokud se Ti jedná pouze o přepínací signál z ovladače, potřebuješ něco takového:
https://www.tipa.eu/cz/sada-pro-prenos- ... fyEALw_wcB

Nebo bezdrátový přenašeč ir signálu včetně AV:
https://www.tipa.eu/cz/bezdratovy-prena ... a/d-86061/


Naposledy upravil(a) decik dne 19.Listopad 2018 - 18:14, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 16:41
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: openbox 810
Místo/Bydliště: Nitra
Áno iba na prepínanie programov, lebo vždy keď chcem prepnúť musím ísť do vedľajšej izby cez chodbu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk