AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Youtube nefunguje vyhledávání
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=72979
Stránka 1 z 1

Autor:  honjan [ 13.Listopad 2018 - 17:17 ]
Předmět příspěvku:  Youtube nefunguje vyhledávání

Ahojte, nevíte čím by to mohlo být...
Mám ABCRBOX 650 HD s FW 650HD_V1.09.18815_16-11-2017 a nainstalovaný youtube. Dnes jsem si koupil anténku wifi a zprovoznil si net. Když jsem poprvé spustil youtube, tak tam při stisknutí žlutého tlačítka pro vyhledávání šlo zadat slovo k vyhledávání a super. Když jsem to zkusil teď večer, tak se při vyhledávání také objeví možnost zadat "new search", ale nic se nestane, už se neobjeví ta "klávesnice" s možností psaní vyhledávaného slova. Zkoušel jsem vypnout a zapnout a nic. Wifi je normálně aktivní a připojená.
Nesetkal jste se s tím někdo?
Jo a ještě něco, nejde spustit youtube jen nějakým jedním tlačítkem na ovladači, abych nemusel do Nastavení/xtras/síťové aplikace/youtube ???
Díky.....

Autor:  mtester270 [ 13.Listopad 2018 - 17:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Hh chcem asi trosku moc od CBcka

Autor:  Richard_12 [ 13.Listopad 2018 - 19:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Youtube sa často mení a tak treba nejaké úpravy aby fungovalo. Chce to najnovší patch firmware. (1.14.20062) Pre rýchle spustenie si pridaj youtube do miestnej ponuky. (po stlačení 0)

Autor:  honjan [ 13.Listopad 2018 - 20:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Richard_12: Děkuji za rady, ani jsem netušil, že je už nový Patch_FW, dnes jsem tam koukal a ještě nebyl... :-)
Ještě mám dotaz - jak se dělá to: "Pre rýchle spustenie si pridaj youtube do miestnej ponuky. (po stlačení 0)" ? To jako že se naladí na tlačítko "0" a nebo se tou nulou někde otevírá nějaká nabídka, kde se co nastavuje? Případně jak to uložím na tu "0" ?
Ještě jednou děkuji......

Autor:  Richard_12 [ 13.Listopad 2018 - 21:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Možno vyvolanie "Small function list" po stlačeni 0 u teba nefunguje lebo je to v novšom patch firmveri. (mám 1.11.19423) Stlačím 0: vyskočí menu: 1. Nastavenie farieb 2. Youtube 3. IPTV 4. Počasie 5. Shortcut Setting Keď tak nad tým rozmýšľam položky youtube, iptv a počasie som tam pridal ja. Ešte som z ponuky vyradil cez "Shortcut Setting" DLNA DMP a DLNA DMR ktoré nepoužívam. Youtube mi funguje v poriadku, lebo sa samo aktualizovalo (soft. 1.11.19423) Najnovší soft som ešte neskúšal lebo s 1.11.19423 som momentálne spokojný.

Autor:  honan [ 14.Listopad 2018 - 15:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Richard_12: Opět nezbývá, než poděkovat za rady. Mám teď ten nejnovější FW a youtube funguje super a super fachčí i ta možnost "Stlačím 0: vyskočí menu:".... Děkuji děkuji....... :-)
Takže vše vyřešeno....

Autor:  multicomp [ 29.Květen 2019 - 22:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Ahoj všem!
Mám možná související problém - mě Youtube vyhledává parádně a rychle - ale žádné video nelze přehrát. Vždy se jen načte náhled a čas videa a pak se zobrazí hláška "This video is nit available". Síť mi jede, soft mám 1.14.20062. Poradíte mi někdo? Děkuji.

Autor:  Richard_12 [ 30.Květen 2019 - 15:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Google spravil v Youtube nejaké zmeny. Musíš počkať na opravu youtube.cfg od výrobcu Cryptoboxov. Snáď to čoskoro opravia.

Autor:  VaNoS [ 13.Červen 2019 - 18:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Zdravím, chcel som sa len spýtať, prečo stále nejde youtube, poprípade ako by sa to dalo vyriešiť, uvítam akékoľvek nápady, návody. Už je to vyše dvoch týždňov. Akým princípom to vlastne funguje, celkom by ma to zaujímalo.

Autor:  9000peter [ 13.Červen 2019 - 18:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Kolega nad Tvojím príspevkom to už napísal....

Autor:  simo15 [ 19.Červen 2019 - 11:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Zdravim, prosim napiste sem ak to uz pojde. Mne to tiez prestalo ist pred nejakym tym mesiacom,..zatial to riesim tak, ze pustam malemu rozpravky cez PC, ale potrebujem aby to fungovalo cez AB Cryptobox 652 HD Combo. Caka sa stale na najnovsi patch + cfg ?? Vdaka za info.

Autor:  peter54 [ 19.Červen 2019 - 13:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Youtube nefunguje vyhledávání

Ak si od jutube zavisly, investuj do nejakého android boxu.
Aj ked sa vyda oprava, je len otázkou casu, kedy sa to zas pokazi.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/