e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 1:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 9:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
Mam satelitny prijmač Cryptobox 650hd a mam vytvoreny setting s príponou sdx,nie som nejak skuseny v tomto prijmači takže možno aj blbá otazka tak sa predom aj ospravedlnujem takže by som to mal urobiť takto vložiť USB kluč do príjmača isť do položky MULTIMEDIA potom dať USB z toho vybrať položku zo zalohou a stači potvrdiť OK a zaloha sa mi začne nahrávať z USB? A čo mám v satelite Setting ten sa mi zmaže? Dik moc za odpoved


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 10:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6514
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Tady je návod:
http://cryptobox.sk/ako-vytvorit-zalohu ... -settingu/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 10:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
Dik za info na tu prvú otázku som tam našiel odpoved ale tu druhu nie,či po nahraní settingu s kluča mi tam ostane ten stary setting?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 10:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6514
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Nezůstane, ten bude nahrazen novým.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 10:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
ok dik za odpoved a nejaky novy setting na skylink bol by som moc niekomu vdačny kdo by mi ho poslal.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 10:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6514
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Nejlepší je udělat si svůj vlastní a ten zazálohovat. Na cryptoboxu je to otázka chvilky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 11:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
no to si nemyslým raz som to skušal robiť a trvalo mi to dve hodiny a nemám nejako čas s tym robiť takže ak by bol niekdo ochotny a poslal mi aktualny aspom marcovy kedže Skylink stale meni frekvencie.Dik vopred za setting


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 17:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1418
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Fastscan je tam načo?!

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2018 - 19:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
no nemyslým,že je to tam dobre zoradené takže preto by som potreboval skylink settings .Vie mi niekdo poskytnúť? Sice som našiel niečo na fore ale je to stare 2mesiace.Dik moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 13:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
Prosím nenájde sa tu nejaká dobrá duša čo má aktualny setting na SKYLINK? Dakujem všetkým


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 15:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
A ty myslíš, že kdokoliv z fóra když ti pošle setting tak se trefí do toho jak to potřebuješ právě ty?
Použij FastScan a seřaď si to podle sebe.
Za 20 minut nemáš co dělat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 15:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
ja si nejako nepotrpím ako to má byť zoradené hlavne,že je aktualny,vedel by si mi poslať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 21:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Lubosoft napsal:
no nemyslým,že je to tam dobre zoradené takže preto by som potreboval skylink settings .Vie mi niekdo poskytnúť? Sice som našiel niečo na fore ale je to stare 2mesiace.Dik moc

Lubosoft napsal:
ja si nejako nepotrpím ako to má byť zoradené hlavne,že je aktualny,vedel by si mi poslať?

hmmm...

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 7:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
no ja idem ladit nanovo skylink a potreboval by som preto setting nejaky novy ak by to šlo.Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650hd nahranie settingu
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 10:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Prosinec 2012 - 20:11
Příspěvky: 27
Poděkováno: 3 krát
Použi Fastscan. Potom ho vypni a uprav si zoznam podľa seba. Určite to zvládneš rýchlejšie ako mesiac čakania na setting.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk