e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 8:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Srpen 2012 - 21:49
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Zdravím, mám Cryptobox 650HD a 650HD_V1.09.18034_18-04_PATCH.
Párkrát se mi stalo, že ráno nešel satelit vůbec zapnout a na displeji byl seklý čas třeba na 2:52 a ani náhodou se nehnul. Nic nešlo zapnout, musel jsem vytáhnout šňůru ze zásuvky a po opětovném zasunutí do elektriky se satelit rozjel s úplným bootováním. Nevíte, čím by to mohlo být? Stalo se to třeba někomu? Mám tam nastavený takový ten "rychlý boot" při zapnutí.
Díky za každou radu.
Jinak který FW byl tak nejvydařenější, ke kterému by bylo dobré se vrátit? Máte někdo tip? Na ten nový 650HD_V1.09.18815_16-11-2017 jsem taky nečetl zrovna moc chvály. Tady je to dokonce i s varováním "DO ODVOLÁNÍ NEINSTALOVAT ....... V SOFTU JSOU ZÁVAŽNÉ PROBLÉMY !!!": http://www.zertechle...p?t=3322&p=5111


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 22:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
honjan napsal:
Zdravím, mám Cryptobox 650HD a 650HD_V1.09.18034_18-04_PATCH.
Párkrát se mi stalo, že ráno nešel satelit vůbec zapnout a na displeji byl seklý čas třeba na 2:52 a ani náhodou se nehnul. Nic nešlo zapnout, musel jsem vytáhnout šňůru ze zásuvky a po opětovném zasunutí do elektriky se satelit rozjel s úplným bootováním. Nevíte, čím by to mohlo být? Stalo se to třeba někomu? Mám tam nastavený takový ten "rychlý boot" při zapnutí.
Díky za každou radu.
Jinak který FW byl tak nejvydařenější, ke kterému by bylo dobré se vrátit? Máte někdo tip? Na ten nový 650HD_V1.09.18815_16-11-2017 jsem taky nečetl zrovna moc chvály. Tady je to dokonce i s varováním "DO ODVOLÁNÍ NEINSTALOVAT ....... V SOFTU JSOU ZÁVAŽNÉ PROBLÉMY !!!": http://www.zertechle...p?t=3322&p=5111


hold pepo za malo penez malo muziky.. scad nechces aby ten 35 € sunt fungoval na jednicku jak nakej ten 80 a vice eurovej.. co je moc to je moc, a tenhle cinskej zlepenec papiru a kovu ma problemy udrzet se v chodu celou zarucni dobu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2018 - 8:15 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 338
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
ja pouzivam soft zo 7.1.2017...a funguje bez problemov...ten z 18.4.2017 som skusal ale blbol,skusal som ja najnovsi ale tam blblo cccam, tak so ostal pri tom zo 7.1.2017
pravdu povediac ziadne vacsie problemy s touto znackou nemam..to co pises sa mi stalo 1x odkedy mam AB650...
jednoducha skrinka,dobre dialkove,,rychle prepinanie,automaticke prepisovanie nazvu Tv stanic pri zmene,,,a pri Fastscane moznost ulozit stanice na koniec zoznamu aspon mi to neprehadze ulozene stanice...
to co potrebujem funguje...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: zaseknutý ABCryptobox 652HDC
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2018 - 15:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2017 - 20:31
Příspěvky: 3
Zdravím, viete mi pomôcť? Po nahodení CCcam.cfg sa mi box zasekol a po tvrdom reštarte naskočí úvodná obrazovka a po nej už len čierna a box vôbec nereaguje ani na DO ani na tlačítka integrované v ňom... skúšal som to vypnúť a zapnúť aj z elektriny vytiahnuť a stále nič...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2018 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 18.Květen 2013 - 16:51
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: DM820HD,Amiko 8140 MicroHD
Poděkováno: 12 krát
Kamo uz len RS232 pomoze ........ :znonek:

_________________
Dreambox 820 HD OpenATV 6.2 OSCam r11391


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2018 - 16:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2017 - 20:31
Příspěvky: 3
Viete mi teda niekto vysvetliť ako na to? Som v tomto nováčik :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2018 - 17:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6503
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Přiložené soubory rozbalit, aliup exe je loader sw přes rs232 do boxu.
- propojit PC s boxem přes RS232
- v PC spustit aliup.exe
- zvolit com port
- nalistovat požadovaný přiložený soubor bin
- stisknout start
- zapnout box a počkat na natažení sw

Je třeba zvolit správný soubor podle boxu (650HD nebo 652HD)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2018 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2017 - 20:31
Příspěvky: 3
Ďakujem, pomohlo, už som zase o čosi múdrejší :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Srpen 2012 - 21:49
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Ahojte znovu, nechci zakládat nové téma, tak píši svůj další dotaz ještě do tohoto...
Přešel jsem z kritizovaného FW "650HD_V1.09.18815_16-11-2017 patch" na všemi doporučovaný FW "650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch" a mám teď jedno proti.
Prve když jsem na dálkovém ovladači zmáčkl tlačítko "INFO", tak se mi ukázalo stručné info o programu, když jsem to tlačítko zmáčkl ještě jednou, ukázalo se navíc ještě podrobné info a když jsem ho zmáčkl potřetí, obojí zase zmizelo, což mi vyhovovalo. Teď když zmáčknu to "INFO" potřetí, tak ty dvě položky z obrazovky nezmizí, ale musí se tlačítkem "EXIT" jedno info po druhém povypínat. Tamten postup byl jednodušší a rychlejší. Dá se to zase někde aktivovat, v menu nebo podobně? Nebo to je jen nedostatek tohoto FW?
Nevíte někdo??? Předem díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2018 - 21:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Prosinec 2012 - 20:11
Příspěvky: 27
Poděkováno: 3 krát
V podstate si si odpovedal. Firmware 1.09.18815 má drobné vylepšenia: napr. epg kde konečne vidím v jednom okne o čom daný program je (konečne pochopili, že pre názov programu netreba polovicu tabuľky), tebou spomínané stláčanie tlačítka info do zmiznutia, zlepšená práca s titulkami, bezproblémové youtube. A preto som konečne spokojný a bez problémov ho používam. Nevidím dôvod používať starší firmware. (verím, že niektorí ľudia ten dôvod majú, ale potom musia oželieť vylepšenia najnovšieho softvéru)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 650HD občas seklý
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2019 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2008 - 0:56
Příspěvky: 9
Poděkoval: 4 krát
dlhe_pole napsal:
honjan napsal:
Zdravím, mám Cryptobox 650HD a 650HD_V1.09.18034_18-04_PATCH.
Párkrát se mi stalo, že ráno nešel satelit vůbec zapnout a na displeji byl seklý čas třeba na 2:52 a ani náhodou se nehnul. Nic nešlo zapnout, musel jsem vytáhnout šňůru ze zásuvky a po opětovném zasunutí do elektriky se satelit rozjel s úplným bootováním. Nevíte, čím by to mohlo být? Stalo se to třeba někomu? Mám tam nastavený takový ten "rychlý boot" při zapnutí.
Díky za každou radu.
Jinak který FW byl tak nejvydařenější, ke kterému by bylo dobré se vrátit? Máte někdo tip? Na ten nový 650HD_V1.09.18815_16-11-2017 jsem taky nečetl zrovna moc chvály. Tady je to dokonce i s varováním "DO ODVOLÁNÍ NEINSTALOVAT ....... V SOFTU JSOU ZÁVAŽNÉ PROBLÉMY !!!": http://www.zertechle...p?t=3322&p=5111


hold pepo za malo penez malo muziky.. scad nechces aby ten 35 € sunt fungoval na jednicku jak nakej ten 80 a vice eurovej.. co je moc to je moc, a tenhle cinskej zlepenec papiru a kovu ma problemy udrzet se v chodu celou zarucni dobu


A čo požívaš ty ? Ono aj IPhone je z Číny :D , mám ho už 4 roky HD 650, takže podľa teba už je dávno po smrti ! :o nehovorím, že to je No 1. ale pre bežného človeka, čo má bežné povinnosti a nie je fanatik a závislák na čumení do televízora bežne postačuje, jednoduchý, praktický, dajú sa naučiť veci, čo treba a by tam všetko fungovalo, vieš čo myslím ! Doteraz postačoval a funguje ok, ale je čas posunúť sa vyššie, tak porad na čom fičíš ?????? =D> \:D/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk