e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 9:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2017 - 15:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Prosinec 2016 - 17:33
Příspěvky: 3
Zdravim

mam 2x AB cryptobox 650HD jeden starsi a druhy uplne novy, Novy ma vpredu na plaste display nejaku znacku biely stvorceka vnom nejaka vlnovka a kruzok. Starsi funguje bez problemov ale novy s patc software robi co chce... ( na jedno tuknutie dialkoveho posunie o 3 programy niekedy o 4 niekedy o jeden, to iste pri pohybe v menu, sem tam vypise ze nema signal, niekedy sa zapne na 3x. Z original SW to funguje OK - pre mna ale bezpredmetne. Skusil som 3verize SW patc a na kazdej sa to sprava rovnako. Ma niekto pobne skusenosti ?? popripade riesenie?

Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2017 - 17:07 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
To biele cudo ti zakriva IR diodu alebo je IR dioda na krivo a zle ti prijma povely z dialkoveho ovladaca


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 9:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Prosinec 2016 - 17:33
Příspěvky: 3
nie lebo s orignalnym softverom to funguje iba s novym patch nie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 13:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Skús zavolať sem Telefón: +421 38 53 62 628 servis ABCOM servis

A ozaj skúšal si aj tento soft. ...

Soft_650HD_V1.09.14294_30-06-2015_patch_A

alebo

Soft_650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch


Ešte azda skús do tlačítok na diaľkovom ovládači iba ťukať nie ich stláčať a daj vedieť ako sa to správa.

Ono to asi bude na reklamáciu ... :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2017 - 9:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Prosinec 2016 - 17:33
Příspěvky: 3
Myslis ze to zreklamuju ked na originalnom.softe to nerobi?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2017 - 21:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Nevidím dôvod prečo nie ... zanes to predajcovi reklamuj ... ak to máš ďaleko ...

pošli to rovno do ABCOM_u do servisu z popisom problémov ... nezabudni doklad o kúpe ...

Daj vedieť keď sa Ti to vráti ... :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2018 - 14:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2010 - 11:43
Příspěvky: 4
Moja skusenost s 652. Tiez som tam mal ten biely stvorcek. A tiez reagovalo dialkove naprd... maly uhol snimania. Medzicasom som zakupil aj 600ku mini a tam ma snimac pri display na kabliku a ten tak krasne reagoval s uhlov ze som az nechapal a to za pouzitia dialkoveho k 652 co mam. Takze som videl problem len v prijimacej casti. So sylnejsou baterkou som presvietil zadymeny plast a videl som snimac na 600mini a je bez tieniacej kovovej klietky. Takze som rozobral 652ku uvolnil display a odstranil klietku na snimaci ktora dost znacne zakriva snimac v tvare X. Po zlozeni som este to logo z blizkosti snimaca odstranil cisticom na karburatory. Pozor lepta a treba len malinko. Logo odstrani a sice plast malinko ostane matny ale zato prepustajuci svetlo z dialkoveho ovladaca...

PO TEJTO UPRAVE SI OVLADANIE NEVIEM VYNACHVALIT. S UHLU CO MI PREDTYM ISLO LEN OBCAS TERAZ NIEJE PRROBLEM AJ KED MIERIM UPLNE MIMO. AK UZ NEMATE PRIJIMAC V ZARUKE NIC TYM NEPOKAZITE TREBA LEN OPATRNE. AK JE V ZARUKE POZADOVAT TOTO ODSTRANENIE. AKO SOM UZ NAPISAL 600MINI NEMA TOTO TIENENIE SNIMACA A TIEZ NEMA LOGO V BLIZKOSTI SNIMACA. :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2018 - 19:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 12:05
Příspěvky: 12
Zdravím,
mali ste niekto problém na AB cryptobox 600hd alebo 650hd s vypadkom signálu?
nam ho 3 roky, vsetko bolo fajn a teraz posledné dni mi vypadava signal, sem tam ked ho vypnem zapnem tak signal chyti, ale málokedy. Parabola je na tom istom miestem. Firmware mam s patchom z pred 3 rokov.
Je to problém boxu? mate niekto skúsenost ze nevedel chytiť signal?
dik za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2018 - 20:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6514
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Pro vyloučení závady v konvertoru nebo svodu zkusit box u souseda na parabole nebo sousedův box na své parabole.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2018 - 20:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 12:05
Příspěvky: 12
kábel mam len vonku cez okno, skusim premerat kabel, ci nie je nalomeny, ale za 3roky som s nim nepohol a ma cca 4m asi len.
moze to byt aj len konvertorom? zvykne sa pokaziť ten iba niekedy?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2018 - 21:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1089
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 92 krát
Áno je možné že odišlo aj LNB dá sa to zistiť že ide iné iba vertikálna alebo horizontálna polarizácia.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2018 - 21:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 12:05
Příspěvky: 12
nenaslo nic ked som prepol kanály, tak zrejme bude chyba inde.
zajtra vyskúšam kamošov setobox ten istý typ a uvidime ci pôjde alebo to iste,
potom to bude len kabel alebo LNB.. mam to na balkone, tak skorej myslím ze to bude box asi blbnut.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2018 - 20:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 12:05
Příspěvky: 12
vyzerá to asi na konvertor, druhý box od kamoša sa správa tak isto.

neviete inak firmware na 600HD posledný som videl z novembra 2017, no v xtras nemam klient nastavenie.
ktorý je posledný s patchom kde je aj klient možnosť?
Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2018 - 21:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6514
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Zkontrolovat koaxiál i našroubování F-konektorů na obou koncích koaxiálního kabelu (vodivé spojení stínění s F-konektorem).

Stisknout MENU - X-tras - zadat čtyři nuly a objeví se skryté menu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2018 - 20:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 12:05
Příspěvky: 12
výmena konvertora vyriešila problém


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot], vili1 a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk