AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Samovoľné prepínanie programov
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=68370
Stránka 1 z 1

Autor:  mirosku [ 07.Leden 2017 - 10:27 ]
Předmět příspěvku:  Samovoľné prepínanie programov

Ahoj, nevedel by mi niekto poradiť? AB Cryptobox 652 HD Combo. Pri sledovaní niektorých programov mi samovoľne prepne na iný program. Keď to vrátim tak po chvíľke to znova prepne. Skúšal som aj diaľkový otočiť inde, či náhodou on negeneruje prepnutie ale nepomohlo.

Autor:  mmiriboy [ 07.Leden 2017 - 10:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Samovoľné prepínanie programov

:) :) :)
No veru, s takýmto "zádrheľom" som sa ešte nestretol U žiadneho stb, iba ak z nedopatrením si sadneš na DO! :D
Ale skús inú vec, daj si na stb továrenské nastavenia a nalaď si opäť stb a zoraď programy podľa seba, prípadne nastav share (ak si tam mal?!) - všetko urob ručne, nepoužívaj žiadnu zálohu!
:)

Autor:  hlustvisihak [ 07.Leden 2017 - 10:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Samovoľné prepínanie programov

proměř tlačítka na panelu , některé má určitě svod

Autor:  MarekMM [ 07.Leden 2017 - 13:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Samovoľné prepínanie programov

mirosku napsal:
Ahoj, nevedel by mi niekto poradiť? AB Cryptobox 652 HD Combo. Pri sledovaní niektorých programov mi samovoľne prepne na iný program. Keď to vrátim tak po chvíľke to znova prepne. Skúšal som aj diaľkový otočiť inde, či náhodou on negeneruje prepnutie ale nepomohlo.


A máš odsledované na ktorých kanáloch sa to nedeje :?: :)

Autor:  mirosku [ 08.Leden 2017 - 22:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Samovoľné prepínanie programov

Ďakujem za rady, väčšinou mi to urobí na voľbe č. 11 a prepne na č. 149. Ale už to urobilo aj na iných predvoľbách. Ale napríklad teraz tri dni je pokoj. Keď to ale začne tak to prepne každých cca 5 min. Skúsim premerať tie tlačítka na panely, to ma tak jedine najskôr napadá, že by to mohlo spôsobovať. Ďakujem za rady a ak by Vás ešte niečo napadlo, napíšte. Dík.

Autor:  miked [ 09.Leden 2017 - 2:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Samovoľné prepínanie programov

Nerobi si z teba niekto srandy ? So smartfonom v ruke ? :) . Az preveris uhlikove kontakty vo fyzickom DO (dialkovom ovladaci), tak este prever aj tuto moznost, ktoru som uviedol ja :) . Cert nikdy nespi :) .

IR:
Ak je nejaky smartfon vybaveny IR transmitterom/receiverom (zabudovanym alebo dokonca aj externym), staci stahnut appku, nastavit konkretne zariadenie pre ovladanie cez infra... a mozes zariadenie pokojne ovladat.

IP:
Mnohe boxy sa vsak daju ovladat aj cez pocitacovu siet, na co sluzi najcastejsie nejaka specialna appka pre konkretny box. AB-Cryptobox je jednym z tych, ktore je mozne ovladat cez pocitacovu siet takze osoba, ktora si z teba robi dobry den, moze pokojne sediet v inej miestnosti a ty o tom ani nevies (samozrejme za predpokladu, ze je tato "osoba" technicky zdatnejsi typ).

A este som ti nasiel toto:
http://cryptobox.sk/riesenie-problemu-s ... ovladacom/
...snazia sa tam riesit problem oficialnou cestou, s udajne problemovym IR-receiverom v boxe jeho vymenou za iny, prostrednictvom reklamacie. Takze ak nepomoze vycistenie DO alebo hore zmienovany moj "tip" :D tak skus napisat do AB-Cryptobox na SK-support.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/