e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 4:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 10:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2015 - 15:40
Příspěvky: 2
Ahoj, nevedel by mi niekto poradiť? AB Cryptobox 652 HD Combo. Pri sledovaní niektorých programov mi samovoľne prepne na iný program. Keď to vrátim tak po chvíľke to znova prepne. Skúšal som aj diaľkový otočiť inde, či náhodou on negeneruje prepnutie ale nepomohlo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 10:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
:) :) :)
No veru, s takýmto "zádrheľom" som sa ešte nestretol U žiadneho stb, iba ak z nedopatrením si sadneš na DO! :D
Ale skús inú vec, daj si na stb továrenské nastavenia a nalaď si opäť stb a zoraď programy podľa seba, prípadne nastav share (ak si tam mal?!) - všetko urob ručne, nepoužívaj žiadnu zálohu!
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 10:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
proměř tlačítka na panelu , některé má určitě svod


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 13:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
mirosku napsal:
Ahoj, nevedel by mi niekto poradiť? AB Cryptobox 652 HD Combo. Pri sledovaní niektorých programov mi samovoľne prepne na iný program. Keď to vrátim tak po chvíľke to znova prepne. Skúšal som aj diaľkový otočiť inde, či náhodou on negeneruje prepnutie ale nepomohlo.


A máš odsledované na ktorých kanáloch sa to nedeje :?: :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 22:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2015 - 15:40
Příspěvky: 2
Ďakujem za rady, väčšinou mi to urobí na voľbe č. 11 a prepne na č. 149. Ale už to urobilo aj na iných predvoľbách. Ale napríklad teraz tri dni je pokoj. Keď to ale začne tak to prepne každých cca 5 min. Skúsim premerať tie tlačítka na panely, to ma tak jedine najskôr napadá, že by to mohlo spôsobovať. Ďakujem za rady a ak by Vás ešte niečo napadlo, napíšte. Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Samovoľné prepínanie programov
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 2:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Nerobi si z teba niekto srandy ? So smartfonom v ruke ? :) . Az preveris uhlikove kontakty vo fyzickom DO (dialkovom ovladaci), tak este prever aj tuto moznost, ktoru som uviedol ja :) . Cert nikdy nespi :) .

IR:
Ak je nejaky smartfon vybaveny IR transmitterom/receiverom (zabudovanym alebo dokonca aj externym), staci stahnut appku, nastavit konkretne zariadenie pre ovladanie cez infra... a mozes zariadenie pokojne ovladat.

IP:
Mnohe boxy sa vsak daju ovladat aj cez pocitacovu siet, na co sluzi najcastejsie nejaka specialna appka pre konkretny box. AB-Cryptobox je jednym z tych, ktore je mozne ovladat cez pocitacovu siet takze osoba, ktora si z teba robi dobry den, moze pokojne sediet v inej miestnosti a ty o tom ani nevies (samozrejme za predpokladu, ze je tato "osoba" technicky zdatnejsi typ).

A este som ti nasiel toto:
http://cryptobox.sk/riesenie-problemu-s ... ovladacom/
...snazia sa tam riesit problem oficialnou cestou, s udajne problemovym IR-receiverom v boxe jeho vymenou za iny, prostrednictvom reklamacie. Takze ak nepomoze vycistenie DO alebo hore zmienovany moj "tip" :D tak skus napisat do AB-Cryptobox na SK-support.

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk