e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 19:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2016 - 11:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2012 - 17:48
Příspěvky: 8
Pls na 650 sa my pri spustený youtube alebo počasia,mapy... Vždy uroby reboot fw1.09.17160.patch.aj som dal továrenské nastavenia vymazal všetko a nepomohlo.poraďte prosím ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2016 - 12:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3384
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Vyskúšaj starší FW.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2016 - 21:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2006 - 14:44
Příspěvky: 10
Mam dve 650tky a od včera tento istý problém aj s tým istým patchom.Dva mesiace išli v domácej siti bez problémov a naraz toto.Asi napíšem aj predajcovi,prečo rovnaká chyba a ešte aj naraz.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2016 - 7:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 676
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
johano napsal:
Mam dve 650tky a od včera tento istý problém aj s tým istým patchom.Dva mesiace išli v domácej siti bez problémov a naraz toto.Asi napíšem aj predajcovi,prečo rovnaká chyba a ešte aj naraz.

Ako písal Steiner, vyskúšaj starší FW.
P.S. Já som si v júni objednal 2 boxy Ab650 a v júli dalšie 2 boxy Ab650 na ktoých je od výroby nainštalované FW: 1.09.14294.patch a do dodnes všetky boxy bežia OK aj zdielania cez RS 232.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 19:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2012 - 11:18
Příspěvky: 2
na starsich softoch to funguje ok ale potom mi povedz naco vydavaju nove softy ked sa to furt drbe a musim skusat kde to ide a kde nejde to akoze som nedobrovolny tester a mam sem pisat co ide co nejde
uz sa nejdem rozculovat nikdy viac nic co ma AB aj prismcube bola bomba a ako to skoncilo bez podpory a este aj nedorobene

_________________
domény


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ab650 hd reboot
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 14:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Spravilo to aj mne,ale for je v tom,že iba na jednej mašine!Druhá ide bez problémov vie to niekto vysvetliť? V obidvoch je soft 17160! :book:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 16:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2010 - 18:21
Příspěvky: 52
Poděkoval: 1 krát
Zdravim doteraz vsetko fachcilo ok. Minuly tyzden mi par krat seklo YouTube a ked som spustal nejake video tak sa stb resetool a bootoval odznova. Mam 650hd. Tento tyzden uz ani nezapne yotube a hned bootuje. Skusal som vsetko uz asi. POvodny soft potom patch vsetko podla navodu v stranke cryptoboxu ale stale nic. Naprilad pocasiel alebo youporn ide bez porblemov len YouTube ktory prave potrebujem pre decka aby si pustali rozprávky nejchce mrcha ist. Nejake rady?? alebo to zasa blbne vsetkym a nejde vôbec YouTube na cryptoboxoch?? dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 18:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2010 - 18:21
Příspěvky: 52
Poděkoval: 1 krát
Ok dakujem vidim ze nejsom jediny a teda skusim tam hodit starsi fw.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Musíme len dúfať,že sa tí spomenutí páni z toho spamätajú a urobia nejaký lepší soft!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 9:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2011 - 19:23
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K
Poděkoval: 4 krát
ahojte, mozete prosim teda potvrdit s akym fw youtube facha v pohode? je to hned ten predchadzajuci V1.09.17034? nech tu nelaborujeme, vdaka

_________________
VU+ Uno 4k, VTi 14.0.5, motor DG240, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 12:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1430
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 163 krát
dodulo napsal:
ahojte, mozete prosim teda potvrdit s akym fw youtube facha v pohode? je to hned ten predchadzajuci V1.09.17034? nech tu nelaborujeme, vdaka

Veď laboruj a daj vedieť!
To akože sa ti nechce alebo sa nechceš podeliť o svoje skúsenosti?
Alebo si zas len taký čo čaká že nejaký somár to za mňa všetko spraví?!

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 17:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2010 - 18:21
Příspěvky: 52
Poděkoval: 1 krát
Mne ide tento FW: 1.09.14294


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2017 - 22:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2011 - 19:23
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K
Poděkoval: 4 krát
furko napsal:
dodulo napsal:
ahojte, mozete prosim teda potvrdit s akym fw youtube facha v pohode? je to hned ten predchadzajuci V1.09.17034? nech tu nelaborujeme, vdaka

Veď laboruj a daj vedieť!
To akože sa ti nechce alebo sa nechceš podeliť o svoje skúsenosti?
Alebo si zas len taký čo čaká že nejaký somár to za mňa všetko spraví?!


ver mi, ze som sa v zivote nalaboroval dost (nemyslim iba co sa tyka SAT), no je tomu par rokov dozadu a skusal som za ostatnych, asi neuveris, ze som bol taky somar, ale bavilo ma to :) , teraz mam maleho syna, vsetok cas, co mozem snazim sa venovat jemu, preto som sa slusne opytal, ci nahodou niekto nevie povedat na akej verzii youtube nepada, nasiel som si teda konecne cas aby som "polaboroval" a mne funguje verzia nizsie, niektore videa vsak nejdu spustit.

650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch

este aby som doplnil, prijimac sa zosype aj pri spuseni aplikacie pocasie, moze mi prosim niekto povedat komu tieto bugy zareportovat?

dakujem

prajem pekny vecer

_________________
VU+ Uno 4k, VTi 14.0.5, motor DG240, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk