AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

nc+ na AB Cryptobox 652HD
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=67950
Stránka 1 z 1

Autor:  kuferek [ 09.Prosinec 2016 - 9:27 ]
Předmět příspěvku:  nc+ na AB Cryptobox 652HD

Dobrý den,
předem se omlouvám, pokud se toto téma již někde řešilo, ale nikde to nemůžu najít. Vlastním přijímače AB Cryptobox 652HD s softwarem 652HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin, kde úspěšně provozuji kartu Skylink ICE. Problém mám s novým CAM CI+ modulem od poskytovatele nc+, který jsem si nedávno zakoupil (http://www.parabola.cz/zpravicky/26409/ ... m-ci-plus/). Dočetl jsem se, že přijímače AC Cryptobox by měly být kompatibilní s CI+. Po vložení modulu do přijímače mi jej načte, ale programy se nedekodují. Přijímač vidí modul, ale když se chci podívat na nastavení karty, tak mi to napíše, že modul není kompatibilní s mým přijímačem. Programy jsou kodovány systémem Nagra1. Prosím je nějaká možnost rozjete ten modul v těchto přijímačích, nebo mi to nepojede.
Předem děkuji za odpověď

Autor:  davidas [ 09.Prosinec 2016 - 11:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD

jen tak mimochodem, do modulu potrebujes i kartu....

nc+ pouziva conax 0B01(novejsi) a seca 0100 (starsi), ale mozna se neco zmenilo...

Autor:  kuferek [ 09.Prosinec 2016 - 12:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD

V modulu samozřejmě mám kartu. Mám koupený komplet modul + karta římo v prodejně nc+. V televizorech Samsung UE40H7000 a UE55HU7500 mi to funguje, ikdyž v UEHU7500 mi záhadně u kodovaných programů přestal najednou fungovat zvuk. Nakonec jsem musel provést tovární nastavení telvizoru (žádné jiné pokusy nepomohly) a zvuk jede (testuji to krátce, tak snad to bude v pořádku). Byl bych ale šťastnější, kdyby to fungovalo v těch AB Cryptoboxech. Kdysi opravdu NC+ používal conax ale teď používají nagra (je to napsáno na modulu, na kartě i v přehledu programů v přijímači Ab Cryprobox). Pokud někdo ví, jak tento problém vyřešit nebo má s tím nějaké zkušenosti, rád mu poskytnu další informace (pokud je budu vědět), který by mohly pomoct.

Autor:  davidas [ 09.Prosinec 2016 - 13:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD

zkus v tom abc starsi fw

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/