e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 1:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nc+ na AB Cryptobox 652HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 9:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2016 - 19:51
Příspěvky: 2
Dobrý den,
předem se omlouvám, pokud se toto téma již někde řešilo, ale nikde to nemůžu najít. Vlastním přijímače AB Cryptobox 652HD s softwarem 652HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin, kde úspěšně provozuji kartu Skylink ICE. Problém mám s novým CAM CI+ modulem od poskytovatele nc+, který jsem si nedávno zakoupil (http://www.parabola.cz/zpravicky/26409/ ... m-ci-plus/). Dočetl jsem se, že přijímače AC Cryptobox by měly být kompatibilní s CI+. Po vložení modulu do přijímače mi jej načte, ale programy se nedekodují. Přijímač vidí modul, ale když se chci podívat na nastavení karty, tak mi to napíše, že modul není kompatibilní s mým přijímačem. Programy jsou kodovány systémem Nagra1. Prosím je nějaká možnost rozjete ten modul v těchto přijímačích, nebo mi to nepojede.
Předem děkuji za odpověď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 11:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
jen tak mimochodem, do modulu potrebujes i kartu....

nc+ pouziva conax 0B01(novejsi) a seca 0100 (starsi), ale mozna se neco zmenilo...

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 12:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2016 - 19:51
Příspěvky: 2
V modulu samozřejmě mám kartu. Mám koupený komplet modul + karta římo v prodejně nc+. V televizorech Samsung UE40H7000 a UE55HU7500 mi to funguje, ikdyž v UEHU7500 mi záhadně u kodovaných programů přestal najednou fungovat zvuk. Nakonec jsem musel provést tovární nastavení telvizoru (žádné jiné pokusy nepomohly) a zvuk jede (testuji to krátce, tak snad to bude v pořádku). Byl bych ale šťastnější, kdyby to fungovalo v těch AB Cryptoboxech. Kdysi opravdu NC+ používal conax ale teď používají nagra (je to napsáno na modulu, na kartě i v přehledu programů v přijímači Ab Cryprobox). Pokud někdo ví, jak tento problém vyřešit nebo má s tím nějaké zkušenosti, rád mu poskytnu další informace (pokud je budu vědět), který by mohly pomoct.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nc+ na AB Cryptobox 652HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 13:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
zkus v tom abc starsi fw

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk