AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Pískanie zdroja v CB600HD
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=67936
Stránka 1 z 1

Autor:  MBross [ 07.Prosinec 2016 - 17:37 ]
Předmět příspěvku:  Pískanie zdroja v CB600HD

Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:

Autor:  MarekMM [ 07.Prosinec 2016 - 18:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pískanie zdroja v CB600HD

MBross napsal:
Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:



Ak je pravda čo tu vypisuješ tak si zvolil zlého smajlíka #-o a nie len to plačeš na nesprávnom mieste.

Zabaľ všetko čo Ti vypiskuje a nepyskuj tu. Napíš adresu toho dobráka čo Ti pískajúce 600_ky predal,
reklamuj ... pošli mu to späť ... zaželaj balíčku šťastnú cestu a zazvonil zvonec a Tvoje rozprávky je koniec. :znonek:

Autor:  MBross [ 07.Prosinec 2016 - 19:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pískanie zdroja v CB600HD

MarekMM napsal:
MBross napsal:
Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:



Ak je pravda čo tu vypisuješ tak si zvolil zlého smajlíka #-o a nie len to plačeš na nesprávnom mieste.

Zabaľ všetko čo Ti vypiskuje a nepyskuj tu. Napíš adresu toho dobráka čo Ti pískajúce 600_ky predal,
reklamuj ... pošli mu to späť ... zaželaj balíčku šťastnú cestu a zazvonil zvonec a Tvoje rozprávky je koniec. :znonek:



Dakujem za fundovanu a vycerpavajucu odpoved...

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/