e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 0:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pískanie zdroja v CB600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 17:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2008 - 3:03
Příspěvky: 14
Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:

_________________
VU+ SOLO2: VTI 6.0.1, OSCam 1.20
Maximum E-85 multifocus + 4x LNB Smart TTG Twin 0,1dB Titanium Edition, ZyZEL NSA-310 + 3TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pískanie zdroja v CB600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 18:41 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
MBross napsal:
Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:



Ak je pravda čo tu vypisuješ tak si zvolil zlého smajlíka #-o a nie len to plačeš na nesprávnom mieste.

Zabaľ všetko čo Ti vypiskuje a nepyskuj tu. Napíš adresu toho dobráka čo Ti pískajúce 600_ky predal,
reklamuj ... pošli mu to späť ... zaželaj balíčku šťastnú cestu a zazvonil zvonec a Tvoje rozprávky je koniec. :znonek:

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pískanie zdroja v CB600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 19:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2008 - 3:03
Příspěvky: 14
MarekMM napsal:
MBross napsal:
Nazdar ludia,

Na poslednych asi 10 kusoch CB600HD som si vsimol novu "ficuru":
Pri nastaveni intenzity displeja v stupnoch 1-4 celkom neprijemne piska zrejme impulzny zdroj, mozno je na vine nejaka nezaliata mikrofonicka cievka alebo trafo.

Na stupni 5 je ticho, ale ak je zap. usporny STANDBY rezim a zap. zobrazenie hodin na LED displeji, tak po POWER OFF na DO si zariadenie pekne popiskuje, co celkom v takej spalni pomerne lezie na nervy :x

Moze sa to tykat zrejme celej serie 6xxHD boxov, myslim ze pouzivaju rovnaky zdroj...

Ma niekto podobnu skusenost a prip. riesenie okrem reklamacie (ak by vobec mohla byt uznana) ? :thankyou:



Ak je pravda čo tu vypisuješ tak si zvolil zlého smajlíka #-o a nie len to plačeš na nesprávnom mieste.

Zabaľ všetko čo Ti vypiskuje a nepyskuj tu. Napíš adresu toho dobráka čo Ti pískajúce 600_ky predal,
reklamuj ... pošli mu to späť ... zaželaj balíčku šťastnú cestu a zazvonil zvonec a Tvoje rozprávky je koniec. :znonek:



Dakujem za fundovanu a vycerpavajucu odpoved...

_________________
VU+ SOLO2: VTI 6.0.1, OSCam 1.20
Maximum E-85 multifocus + 4x LNB Smart TTG Twin 0,1dB Titanium Edition, ZyZEL NSA-310 + 3TB HDD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk