e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 3:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2011 - 19:30
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
Prosím o radu. Po čase sa mi zmení MAC adresa Cryptoboxu 650HD. Prestane fungovať pridelenie fixnej adresy routrom podľa MAC. Nechápem. Dikes G


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 20:46 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 972
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Aké lacné také vzácne.
Môžeš tak akurát skúšať iný patch.
Ak to pretrváva aj na iných, tak potom nafiltrovať podľa mac aj router.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 21:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2011 - 19:30
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
Si ma nerozumel. Router má filtrované adresy podla MAC. Ale ked sa zmení MAC tak dostane prvú voľnú adresu z DHCP poolu, prestane fungovať zdielanie ( medzi dvomi prijímačmi ). V tom je problém. Netuším čo mi mení ten MAC ( a prečo ). Iný patch v tejto chvíli nezmenil nič, čakám čo bude, ale je to divné


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 21:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
A to je problem zadat tu IP adresu do pristroje rucne ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 21:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2011 - 19:30
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
Teran som na niečo prišiel. Po nahratí užívateľských dát zo zálohy sa zmení aj MAC adresa. Teraz sa mi vrátila tá predchádzajúca.
Pre marecek29: problém to nie je, len som chcel vedieť že prečo sa tak deje. ale stále neviem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2016 - 13:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2016 - 10:49
Příspěvky: 1
Mac adresu to menilo vzdy pri zmene FW uz aj verzie 4xx vtedy davali jednu a tu istu ako obsahoval patch.
Teraz to moze mat suvis aj s tymto http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=67075&start=20


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 12:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2011 - 19:30
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
dakujem za odpoved, teraz mi je ten pruser jasnejsi. s najnovsim sw zatial ostava MAC stale rovnaka. budem sledovat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MAC adresa
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 13:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2011 - 19:30
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
a este jedna vec. kupil som box cez internet, znama firma. po rozbaleni vsetko ok, len papierovy pruzok ako pecat proti otvoreniu skrinky bol pekne pretrhnuty. na dotaz ze preco, bolo mi hmlisto odpovedane, ze to nema na zaruku vplyv, nech sa nestaram. ze by som bol jediny, alebo sa to stalo aj inym? drzte sa


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk