AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=67858
Stránka 1 z 1

Autor:  sl76 [ 01.Prosinec 2016 - 21:12 ]
Předmět příspěvku:  AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Zdravim, chcel by som sa opytat ci neviete co moze sposobovat ze po case cca 5-10min mi AB Cryptobox 650HD s pustenym klientom newcamd prejde do stavu offline.
Ked v menu klienta skusim ping na oscam server tak vyhodi FAIL.
Urobim restart boxu zadnym vypinacom a nabehne online. Pripoji sa na oscam, v menu klient ping bezi ok, cita z kartu cez oscam server a opat po case cca 5-10 min. prejde do offline.
V dvbapi na VU+Solo SE kde bezi oscam server ho vidim online, vidim ake stanice cuca no vzdy po case padne do offline.
V LAN ho pingam bez problemov aj ked je "offline".
Vo co gou?
Problem je ze to nemam poruke cize nebudem schopny okamzite zabezpecit logy.
Dik

Autor:  milakl [ 01.Prosinec 2016 - 22:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Možná blbej nápad. Co zkusit cccam, jak na serveru tak na klientovi?? Cccam je podstatně jednodužší na nastavení a myslím si že bezproblémový.

Autor:  sl76 [ 01.Prosinec 2016 - 22:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Je tam VTI image a k tomu som sa docital ze podporuje cccam2.3.0 alebo oscam. Kedze som cital ze posledny cccam moze obsahovat backdoor tak som nechcel riskovat. Oscam mi bezi na viacerych instalaciach a nemal som taketo problemy.

Autor:  milakl [ 01.Prosinec 2016 - 23:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Pouzívám taky oscam a na něm cccam a bez problémů. Na VU (klient) jsem měl taky VTI a odpojovalo se mi to, dal jsem Black Hole a mám klid.
Bez logu se toho asi moc vymyslet nedá :-(

Autor:  sl76 [ 02.Prosinec 2016 - 7:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Vu+ mam serever, klient je AB C650HD. Neviem ci to pomoze no vsimol som si ze tam pribudlo v menu klienta cca 99 nastavenych serverov ktore su sice vypnute no udaje su nezmyselne. Neviem ich ani odstranit. Myslim ze to tam na zaciatku nebolo. Nikdy tam sharing z vonku ani von nebezal, len v lokalnej sieti. Sice to ma pristup na net kvoli youtube ale pre nic ine. Dal som aj poslednu aktualizaciu ale stale tam su. Neda sa to cez ftp nejako natvrdo zmazat?
Vucko podla mna bezi ok lebo ani restart oscamu nevyriesi problem s klientom. Vzdy musim urobit restart 650-ky a to napatim.

Autor:  loop12 [ 02.Prosinec 2016 - 7:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

To sa tu riesilo staci dat starsi soft je to tu popisae dost

Autor:  sl76 [ 04.Prosinec 2016 - 9:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

loop12 napsal:
To sa tu riesilo staci dat starsi soft je to tu popisae dost

A kde to najdem? Hladal som 2 dni no nic som nenasiel kde by som sa dozvedel aka verzia to nerobi, pripadne v com je konkretne problem.

Autor:  jmurin [ 04.Prosinec 2016 - 14:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

V1.09.15588_A_patch

Autor:  loop12 [ 04.Prosinec 2016 - 18:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Daj tam tento tento ide OK
download/file.php?id=79223

Autor:  milakl [ 04.Prosinec 2016 - 18:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Pár lidem jsem dával poslední sw "650HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin" nebo "650HD_V1.09.17034_19-08-2016_A.bin" a nikdy jsem s tím problém neměl.
Možná bych hledal problém jinde.

Autor:  mmiriboy [ 04.Prosinec 2016 - 18:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Tiež si myslím, že problém bude v samotnom oscame na server stb, prípadne v Image stb!
Totižto, mám doma ako klient stb CB652HD s posledným FW a sever je linux stb z oscamom a home share ide úplne bez problémov. Teraz tam mám ako server Xtrend, ale aj pri IPboxe to šlapalo úplne v pohodičke - taktiež cez oscam (cccam)! Čiže odporúčam, zamerať sa na ten server stb a konfigury + bin oscamu!!! :)
:poklona:

Autor:  fiesta [ 04.Prosinec 2016 - 19:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Súhlasím s tebu mmiriboy mám tam najnovšiu verziu a šlape jak víno dokonca je lepšia v niektorých veciach,ktoré využívam! :good:

Autor:  sl76 [ 05.Prosinec 2016 - 8:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

Ok, ako potom mam rozumiet tomu ze restart oscamu nema vpliv na opatovne pripojenie klienta? Vzdy musim restartnut box klienta hoci aj bez restartu oscamu a vtedy sa klient chyti.

Autor:  RAMSES [ 05.Prosinec 2016 - 10:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB Crypto 650HD odpajanie od oscam servra po cca 10min.

sl76 napsal:
Zdravim, chcel by som sa opytat ci neviete co moze sposobovat ze po case cca 5-10min mi AB Cryptobox 650HD s pustenym klientom newcamd prejde do stavu offline.
Ked v menu klienta skusim ping na oscam server tak vyhodi FAIL.
Urobim restart boxu zadnym vypinacom a nabehne online. Pripoji sa na oscam, v menu klient ping bezi ok, cita z kartu cez oscam server a opat po case cca 5-10 min. prejde do offline.
V dvbapi na VU+Solo SE kde bezi oscam server ho vidim online, vidim ake stanice cuca no vzdy po case padne do offline.
V LAN ho pingam bez problemov aj ked je "offline".
Vo co gou?
Problem je ze to nemam poruke cize nebudem schopny okamzite zabezpecit logy.
Dik


Vyskúšaj na VU+ (server) zmeniť newcamd server na cccam..

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/