e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 7:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 21:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Říjen 2011 - 9:17
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: DM500, DM600, DM800, DM800se,
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, chcel by som sa opytat ci neviete co moze sposobovat ze po case cca 5-10min mi AB Cryptobox 650HD s pustenym klientom newcamd prejde do stavu offline.
Ked v menu klienta skusim ping na oscam server tak vyhodi FAIL.
Urobim restart boxu zadnym vypinacom a nabehne online. Pripoji sa na oscam, v menu klient ping bezi ok, cita z kartu cez oscam server a opat po case cca 5-10 min. prejde do offline.
V dvbapi na VU+Solo SE kde bezi oscam server ho vidim online, vidim ake stanice cuca no vzdy po case padne do offline.
V LAN ho pingam bez problemov aj ked je "offline".
Vo co gou?
Problem je ze to nemam poruke cize nebudem schopny okamzite zabezpecit logy.
Dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 22:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Možná blbej nápad. Co zkusit cccam, jak na serveru tak na klientovi?? Cccam je podstatně jednodužší na nastavení a myslím si že bezproblémový.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 22:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Říjen 2011 - 9:17
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: DM500, DM600, DM800, DM800se,
Poděkováno: 1 krát
Je tam VTI image a k tomu som sa docital ze podporuje cccam2.3.0 alebo oscam. Kedze som cital ze posledny cccam moze obsahovat backdoor tak som nechcel riskovat. Oscam mi bezi na viacerych instalaciach a nemal som taketo problemy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 23:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Pouzívám taky oscam a na něm cccam a bez problémů. Na VU (klient) jsem měl taky VTI a odpojovalo se mi to, dal jsem Black Hole a mám klid.
Bez logu se toho asi moc vymyslet nedá :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 7:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Říjen 2011 - 9:17
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: DM500, DM600, DM800, DM800se,
Poděkováno: 1 krát
Vu+ mam serever, klient je AB C650HD. Neviem ci to pomoze no vsimol som si ze tam pribudlo v menu klienta cca 99 nastavenych serverov ktore su sice vypnute no udaje su nezmyselne. Neviem ich ani odstranit. Myslim ze to tam na zaciatku nebolo. Nikdy tam sharing z vonku ani von nebezal, len v lokalnej sieti. Sice to ma pristup na net kvoli youtube ale pre nic ine. Dal som aj poslednu aktualizaciu ale stale tam su. Neda sa to cez ftp nejako natvrdo zmazat?
Vucko podla mna bezi ok lebo ani restart oscamu nevyriesi problem s klientom. Vzdy musim urobit restart 650-ky a to napatim.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 7:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
To sa tu riesilo staci dat starsi soft je to tu popisae dost


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 9:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Říjen 2011 - 9:17
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: DM500, DM600, DM800, DM800se,
Poděkováno: 1 krát
loop12 napsal:
To sa tu riesilo staci dat starsi soft je to tu popisae dost

A kde to najdem? Hladal som 2 dni no nic som nenasiel kde by som sa dozvedel aka verzia to nerobi, pripadne v com je konkretne problem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 14:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
V1.09.15588_A_patch


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 18:15 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Daj tam tento tento ide OK
download/file.php?id=79223


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 18:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Pár lidem jsem dával poslední sw "650HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin" nebo "650HD_V1.09.17034_19-08-2016_A.bin" a nikdy jsem s tím problém neměl.
Možná bych hledal problém jinde.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 18:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
Tiež si myslím, že problém bude v samotnom oscame na server stb, prípadne v Image stb!
Totižto, mám doma ako klient stb CB652HD s posledným FW a sever je linux stb z oscamom a home share ide úplne bez problémov. Teraz tam mám ako server Xtrend, ale aj pri IPboxe to šlapalo úplne v pohodičke - taktiež cez oscam (cccam)! Čiže odporúčam, zamerať sa na ten server stb a konfigury + bin oscamu!!! :)
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 19:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Súhlasím s tebu mmiriboy mám tam najnovšiu verziu a šlape jak víno dokonca je lepšia v niektorých veciach,ktoré využívam! :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 8:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Říjen 2011 - 9:17
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: DM500, DM600, DM800, DM800se,
Poděkováno: 1 krát
Ok, ako potom mam rozumiet tomu ze restart oscamu nema vpliv na opatovne pripojenie klienta? Vzdy musim restartnut box klienta hoci aj bez restartu oscamu a vtedy sa klient chyti.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 10:55 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 792
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
sl76 napsal:
Zdravim, chcel by som sa opytat ci neviete co moze sposobovat ze po case cca 5-10min mi AB Cryptobox 650HD s pustenym klientom newcamd prejde do stavu offline.
Ked v menu klienta skusim ping na oscam server tak vyhodi FAIL.
Urobim restart boxu zadnym vypinacom a nabehne online. Pripoji sa na oscam, v menu klient ping bezi ok, cita z kartu cez oscam server a opat po case cca 5-10 min. prejde do offline.
V dvbapi na VU+Solo SE kde bezi oscam server ho vidim online, vidim ake stanice cuca no vzdy po case padne do offline.
V LAN ho pingam bez problemov aj ked je "offline".
Vo co gou?
Problem je ze to nemam poruke cize nebudem schopny okamzite zabezpecit logy.
Dik


Vyskúšaj na VU+ (server) zmeniť newcamd server na cccam..

_________________
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk