e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 1:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zvuk pre nevidiaci - CryptoBox650HD
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 18:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2014 - 1:23
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650HD
Ahojte,
dufam, ze sa tu tato tema este neriesila.
Uz dlho ma trapi nasledovne. Na niektorych kanaloch ako STV1, CT24, atd. (skylink cez car*****a.tv) mam zvuk pre nevidiach. Tzn. je tam komentovane co sa deje na obraze. Pre vidiacich ludi je to znacne otravne. Snazil som sa prepnut zvuk na inu stopu, ale mam to vo vsetkych stopach, pripadne je tam ticho. :(
Ma niekto podobnu skusenost? Nejake riesenie?

:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zvuk pre nevidiaci - CryptoBox650HD
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 19:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2014 - 1:23
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: AB CryptoBox 650HD
Aha asi si odpoviem aj sam. Niekedy je lepsie pouzit google ako otravovat na fore. V menu je funkcia AD service. Myslim, ze to bude ono. Dnes pri filme odskusam.
aj tak dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zvuk pre nevidiaci - CryptoBox650HD
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 19:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2683
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 35 krát
Nieco podobne som zazil u kamosky. Vzdy rucne vypinala u tv audioopis. A stacilo v menu vypnut natrvalo.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zvuk pre nevidiaci - CryptoBox650HD
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2017 - 22:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2009 - 17:17
Příspěvky: 1
Tiež som teraz zaregistroval AD na stv1 stv2. Doteraz som nemal problem. Stači na dialkovom modre tlačítko dať audio najskôr na AD potvrdiť OK a následne vrátiť s5 na slovenský OK. =D> Problém mi to ale porieši len do prepnutia programu, alebo vypnutia príjmača. Niektoré programy na stv2 mi ale takto nefungujú. AD ide na štandartnom audiu a na AD je nie je žiaden zvuk.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: lubo0147 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk