AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Fast Scan
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=67470
Stránka 1 z 1

Autor:  Milano.88 [ 26.Říjen 2016 - 19:28 ]
Předmět příspěvku:  Fast Scan

Vie niekto poradiť ako vypnem v prijimači v menu Fast Scan skylinku ,aby mi to nevyskakovalo stále po reštarte?Mam tam najnovši SW na AB-652 HD.Stale to musim šipkou do strany rušiť,lebo mi to inak začne ladiť cely Skylink.Diky za radu. :?:

Autor:  Steiner [ 26.Říjen 2016 - 19:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Mlho, vždyť už tady o tom dobrou štvrthodinku mluvíme. :D
viewtopic.php?f=254&t=55028&start=735
a ešte mrkni do môjho podpisu:
Citovat:
Pre AB-CB XXX pripojené na internet novšie FW ako marec 2016 neodporúčam !!!

Autor:  holmatro [ 26.Říjen 2016 - 22:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Steiner napsal:
...
a ešte mrkni do môjho podpisu:
Citovat:
Pre AB-CB XXX pripojené na internet novšie FW ako marec 2016 neodporúčam !!!

Jo vojačik,tomu sa hovorí "prísť s krížikom po funuse".
Si si tam mal dať ten podpis predtým,než Vám to tu ten maník nevytmavil.

Autor:  Milano.88 [ 27.Říjen 2016 - 8:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

NJ,diky,nebol som dlhšie doma,takže zase k staršiemu SW,ok. :thankyou:

Autor:  Steiner [ 27.Říjen 2016 - 8:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

holmatro napsal:
...než Vám to tu ten maník nevytmavil.

Neviem kto je maník ani prečo by "TU" mal niekomu niečo vytmavovať.

Autor:  barack [ 27.Říjen 2016 - 20:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Auto fast scan ako taký je pre prijimače cryptobox naozaj šikovná vec.Kedže cryptoboxi nie su Skylink ready prijimače ,je naozaj namieste aby sa abcom snažil takuto vec rieši softverom.Otázka je ži či to funguje korektne a či to ludí doslova neotravuje.Myslim že pre tych zdatnejšich je to otrava ,,kedže maju vytvorené svoje settings pre box.Pre tých menej zdatných resp. ktorým je to jedno na ktorom mieste maju markyzu,,može auto scan ulahčiť starosti z preladovanim.Tento nový Fw z auto fast scan je zrejme nastavený na predvolenu frekvenciu z astry ,može my to niekto potvrdiť?Prikladam tabulku predtym fast scan,,teraz auto fast scan skylink.

Autor:  barack [ 06.Listopad 2016 - 11:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Systém FAST SCAN je založen na vysílání všech informací potřebných pro vytvoření seznamu programů v přijímači na jednom místě – na tzv. domácím (home) transpondéru. V případě vysílání Skylinku a CSLinku se jedná o transpondér 12 070 Mhz na Astře 23,5E. V současnosti jsou vysílány dvě verze seznamů TV a rozhlasových programů – jedna pro české a druhá pro slovenské diváky.

Autor:  accid [ 11.Listopad 2016 - 19:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Mna by zaujímalo prečo mi po aktualizácii fast scan vymaze vsetky kanaly z ostatnych družic..da sa to niekde vypnuť... ](*,) ...?

Autor:  MarekMM [ 12.Listopad 2016 - 0:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Nuž Ty si asi policajt a ten čo vie iba písať a nie čítať a aj to písanie ti moc nejde... :D

Nie je to tu jasnovidecké fórum ... ťažko radiť ak nepíšeš ktorú verziu softvéru používaš. :unknown:

accid napsal:
Mna by zaujímalo prečo mi po aktualizácii fast scan vymaze vsetky kanaly z ostatnych družic..da sa to niekde vypnuť... ](*,) ...?


Ak nechceš používať Auto Fast Scan ... tak proste nepoužívaj najnovšie verzie softu ... :)

... stačí používať verziu zo začiatku roka V1.09.15588_03-02-2016_A ...

Nuž a k tomu vymazávaniu ak používaš Fast Scan ono stačí vedieť čítať ... :book:

Fast Scan urobí iba to čo mu dovolíš ... a neustále Ti to kladie otázky ...
pôvodné programy vymazať a ešte pred tým máš voľbu v nastaveniach Menu
--- Inštalácia --- Fast Scan
možnosť Typ vyhľadávania tu si zvoľ Pridať
a až potom Spustiť vyhľadávanie a následne OK ... 8) nech sa darí ... :good:

Autor:  STomko [ 30.Listopad 2016 - 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Fast Scan

Ahojte. Skusal som v poslednom FW 650HDC_V1.09.17160_22-09-2016_A auto-fastscan. Bohuzial pri preskenovan to vzdyi prepise (zmaze) aj oblubene zoznamy. Pri fastscan nie je mozne zvolit typ vyhladavania "pridat", iba "vymazat". Factory reset som spravil. Je to chyba v softe, alebo sa to sprava aj u vas rovnako? Pripadne dat iny soft? Vdaka.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/