e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 0:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2016 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
Vie niekto poradiť ako vypnem v prijimači v menu Fast Scan skylinku ,aby mi to nevyskakovalo stále po reštarte?Mam tam najnovši SW na AB-652 HD.Stale to musim šipkou do strany rušiť,lebo mi to inak začne ladiť cely Skylink.Diky za radu. :?:

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2016 - 19:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3383
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Mlho, vždyť už tady o tom dobrou štvrthodinku mluvíme. :D
viewtopic.php?f=254&t=55028&start=735
a ešte mrkni do môjho podpisu:
Citovat:
Pre AB-CB XXX pripojené na internet novšie FW ako marec 2016 neodporúčam !!!

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2016 - 22:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2015 - 17:11
Příspěvky: 200
Poděkováno: 5 krát
Steiner napsal:
...
a ešte mrkni do môjho podpisu:
Citovat:
Pre AB-CB XXX pripojené na internet novšie FW ako marec 2016 neodporúčam !!!

Jo vojačik,tomu sa hovorí "prísť s krížikom po funuse".
Si si tam mal dať ten podpis predtým,než Vám to tu ten maník nevytmavil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2016 - 8:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
NJ,diky,nebol som dlhšie doma,takže zase k staršiemu SW,ok. :thankyou:

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2016 - 8:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3383
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
holmatro napsal:
...než Vám to tu ten maník nevytmavil.

Neviem kto je maník ani prečo by "TU" mal niekomu niečo vytmavovať.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2016 - 20:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 240
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Auto fast scan ako taký je pre prijimače cryptobox naozaj šikovná vec.Kedže cryptoboxi nie su Skylink ready prijimače ,je naozaj namieste aby sa abcom snažil takuto vec rieši softverom.Otázka je ži či to funguje korektne a či to ludí doslova neotravuje.Myslim že pre tych zdatnejšich je to otrava ,,kedže maju vytvorené svoje settings pre box.Pre tých menej zdatných resp. ktorým je to jedno na ktorom mieste maju markyzu,,može auto scan ulahčiť starosti z preladovanim.Tento nový Fw z auto fast scan je zrejme nastavený na predvolenu frekvenciu z astry ,može my to niekto potvrdiť?Prikladam tabulku predtym fast scan,,teraz auto fast scan skylink.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2016 - 11:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 240
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Systém FAST SCAN je založen na vysílání všech informací potřebných pro vytvoření seznamu programů v přijímači na jednom místě – na tzv. domácím (home) transpondéru. V případě vysílání Skylinku a CSLinku se jedná o transpondér 12 070 Mhz na Astře 23,5E. V současnosti jsou vysílány dvě verze seznamů TV a rozhlasových programů – jedna pro české a druhá pro slovenské diváky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2016 - 19:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 9:55
Příspěvky: 48
Místo/Bydliště: Slovenská republika
Mna by zaujímalo prečo mi po aktualizácii fast scan vymaze vsetky kanaly z ostatnych družic..da sa to niekde vypnuť... ](*,) ...?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2016 - 0:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Nuž Ty si asi policajt a ten čo vie iba písať a nie čítať a aj to písanie ti moc nejde... :D

Nie je to tu jasnovidecké fórum ... ťažko radiť ak nepíšeš ktorú verziu softvéru používaš. :unknown:

accid napsal:
Mna by zaujímalo prečo mi po aktualizácii fast scan vymaze vsetky kanaly z ostatnych družic..da sa to niekde vypnuť... ](*,) ...?


Ak nechceš používať Auto Fast Scan ... tak proste nepoužívaj najnovšie verzie softu ... :)

... stačí používať verziu zo začiatku roka V1.09.15588_03-02-2016_A ...

Nuž a k tomu vymazávaniu ak používaš Fast Scan ono stačí vedieť čítať ... :book:

Fast Scan urobí iba to čo mu dovolíš ... a neustále Ti to kladie otázky ...
pôvodné programy vymazať a ešte pred tým máš voľbu v nastaveniach Menu
--- Inštalácia --- Fast Scan
možnosť Typ vyhľadávania tu si zvoľ Pridať
a až potom Spustiť vyhľadávanie a následne OK ... 8) nech sa darí ... :good:

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast Scan
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 18:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Listopad 2006 - 12:35
Příspěvky: 116
Ahojte. Skusal som v poslednom FW 650HDC_V1.09.17160_22-09-2016_A auto-fastscan. Bohuzial pri preskenovan to vzdyi prepise (zmaze) aj oblubene zoznamy. Pri fastscan nie je mozne zvolit typ vyhladavania "pridat", iba "vymazat". Factory reset som spravil. Je to chyba v softe, alebo sa to sprava aj u vas rovnako? Pripadne dat iny soft? Vdaka.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk