e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 8:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2016 - 8:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Leden 2015 - 17:59
Příspěvky: 2
Poděkováno: 1 krát
janoslama napsal:
ten problem som mal aj ja..ked sa odpajalo od routra..pri starom routri to islo v pohode pri vymene za novy ,,ZTE,, zacalo to blbnut..a potom som musel dat ..PING..aby sa pripojil,nakoniec som dostal dobru radu tu na fore..ze prijimac nevie nacitat DNS z tohto routra..zalezi od koho mas internet,,ja mam od T-comu...
tak som ich dopisal DNS1,DNS2..rucne a uz to ide ako ma a ziaden ..PING..uz netreba davat....


Super super super :clapping:

Vypol som DHCP a ponechal dns, ktoré tam ostali a funguje to. Netreba pingat.

Kombinacia telekom, routera ZTE a cryptboxu 650HD má fakt problém s načítaním DNS.

:thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk