e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 21:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 13:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2011 - 12:28
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Ahojte snať mi budete vedieť poradiť, skúšam rozbehnúť car*****ing na 650hd. Po zadaní parametrov cccam v sekcii Klient skúšam Ping = úspešne s dobrými hodnotami, no na server ma vôbec nechce pripojiť. Vyskúšal som viac typov služieb, aj testovacie no bez úspechu.
Pritom tú istú službu mam aj na 652hd a bezproblémov.
Softvér je 1.09.17160_patch* skusal som aj staršie verzie, no taktiež nič
Sluzba podporuje cccam no ja som mal lepšie skúsenosti s NewCamd na 652hd, avsak sluzba musi fungovať aj na cccam.
Co sa tyka 650hd a NewCamd nenašiel som zatiaľ firmware ktory ho podporuje a vlastne pochybujem či by to vyriešilo môj problém.
Vedeli by ste mi poradiť ako to spojazdniť?
Co sa tyka pripojenia je to cez wifi no v oboch prípadoch s tým nebol problém... taktiež sieťové aplikácie fungujú bezproblémov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Každý ABCryptobox s patch firmware podporuje aj NewCamd. Je tam ale pod "NewCs".


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 14:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2011 - 12:28
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Jaj, tak rozumiem, mam tam aj NewCs/Mgcamd/Gscam, no ani cez tento typ ho bohužiaľ nepripoji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 18:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Neviem či si s Routrom spojený cez LAN kábel alebo cez Wifi adaptér. Ale to je v podstate jedno. Pokiaľ ti idú sieťové aplikácie a v poslednom čase si nemenil Router (aj to môže byť príčina), tak hľadaj chybu v zadávaní údajov Klienta. Otázkou je aj od koho toho "Card Haringa", či vôbec funguje a aká je jeho spoľahlivosť.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 22:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2011 - 12:28
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
No ono je to tak. Doma používam 652hd klient funguje bez problemov, teraz som v Bel. Tu používam 650hd a na tom to žiaľ nefunguje. Prihlasovacie udaje som zadal už asi 5 krát :roll: a co sa tyka spoločnosti je to ,,CC,, a doteraz som s nimi nemal problém... Ako som popisoval, skusal som aj testy iných a stale nič, ping je ok, ale pripojenie žiadne...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 23:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2007 - 0:44
Příspěvky: 92
Poděkováno: 5 krát
BAN?

_________________
.........VU+Uno 4K SE VTi 13.o...,SSD 500GB Samsung EVO,AzBox HD Premium.......


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2016 - 23:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Listopad 2009 - 18:35
Příspěvky: 26
ja som sa stretol pri dvoch cb600 s podobným problémom, že sa nechcel ani za svet pripojiť.Keď sme maturovali, zistili sme, že keď v tabulke klient dám ping a exit, tak sa pripojí hneď.Zmena software tento problém nevyriešila. V oboch prípadoch to bolo pripojené s anténkou.Tak ozaj neviem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2016 - 12:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 288
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
skús:
- v nastaveniach LAN nechaj zapnuté Nastavenie DHCP
- ak tam máš vloženú aj kartu, tak ju vyber alebo vypni EMM

Musíš skúšať aj takéto rôzne nastavenia...

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD + 800 :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2016 - 15:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Známemu vymenil poskytovateľ internetu Router a robilo mu to presne to čo tebe. Sieťové aplikácie šľapali, ale k vzdialenému serveru sa nedalo pripojiť. Vrátil sa k starému Routru a ide to doteraz. Nie som odborník ale niekde som čítal o blokácii Routrov proti takýmto neistým adresám a ako sa to dá odblokovať.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2016 - 18:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2015 - 17:11
Příspěvky: 200
Poděkováno: 5 krát
Tak,tak,problém má dve roviny.Ak si v tom Bel.??,tak môžeš mať bloknutý router.
Ak vylúčiš túto možnosť,tak je to o tom vyššie popísanom.Tieto cryptoboxy sa niekedy nechcú prihlásiť-neviem prečo,najskôr nejaký firmware bug.Ako keby posielal nesprávny login(aj keď je správne vyplnený).A ak sa k tomu pridá nejaký failban na servery,tak to je problém rozbehať.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2016 - 21:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2011 - 12:28
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Ďakujem vam krásne za vyčerpávajúce odpovede, no podľa toho mi vychádza že asi to bude tym prijímačom.
Keďže idem vylučovacou metódou, tak
Ban nieje, lebo mam samostatný účet pre sk. aj be. Pytal som sa aj u nich na podpore povedali ze odskúšali a ide bez problémov. Btw skusal som ak testy rôznych spoločností...
V nastaveniach lan som uz skor skusal dhcp, odporučili mi to aj poskytovateľ na podpore a nič. Karta je vybraná a vypnuté EMM vážne asi všetky nastavenia som poskúšal (mal som pol dňa voľno) :D
Co sa tyka routra, mam tu 3 typy internetu od rôznych poskytovateľov na skúšku (daco take ako optika, adsl, mobilny) a ani jeden z nich to nerozbehol (aplikácie fungovali)
Neskôr skúsim ešte priamo kabel, no nechcel som veľmi vŕtať stenu :D

Tak či tak, aspoň viem viac, no asi ostanem pri možnosti že to bude ten prijímač, nabudúce našim doma necham 650hd a do be. vezmem 652 :-)

Ďakujem vám, ak niečo porieším, dam vedieť, snať pomôžem aj iným.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2016 - 22:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3388
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
V prvom rade daj SW V1.09.15588, až potom niečo skúšaj, novší nech ťa ani nenapadne. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 17:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Duben 2009 - 18:40
Příspěvky: 160
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Ahojte,mam podobny problem....Kamarat ma novy router od telekomu,predosly soft aj s novym softom to robí ta isto,nechce sa pripojit ku zahranicnemu serveru ani za svet,jedine ked dam ping,vtedy ihned naskocí!starym routrom to nerobilo.../masina je 500 cryptobox/Napady???dakujem
-SW V1.09.15588 som este neskusal...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 18:12 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 792
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
A prečo to píšeš do tej temy, ak máš prijimač 500 HD ??

_________________
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 18:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Duben 2009 - 18:40
Příspěvky: 160
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
-dakujem za radu....,dalej ab cryptobox/500,550,600,650 atd menu maju rovnake ,atd.../,lebo tu uz zacli riesit tento problem,dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 19:09 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 792
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
[quote="dallas" ked dam ping,vtedy ihned naskocí!starym routrom to nerobilo.../masina je 500 cryptobox/Napady???dakujem
-SW V1.09.15588 som este neskusal...[/quote]


nerozumiem, presnejšie, ako "dam ping" to s tým vôbec nesuvisý..

Podľa mňa daj rest.routra , daj odznova konfig.. , na prijímači daj továrenské nastavenie a nahraj tam FW 1.07.6683patch....

Ak by To ani tak nepomohlo vyskúšaj nejaký stabilný sharing , kde Ti vedia online poradiť..

_________________
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 19:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
ten problem som mal aj ja..ked sa odpajalo od routra..pri starom routri to islo v pohode pri vymene za novy ,,ZTE,, zacalo to blbnut..a potom som musel dat ..PING..aby sa pripojil,nakoniec som dostal dobru radu tu na fore..ze prijimac nevie nacitat DNS z tohto routra..zalezi od koho mas internet,,ja mam od T-comu...
tak som ich dopisal DNS1,DNS2..rucne a uz to ide ako ma a ziaden ..PING..uz netreba davat....

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Naposledy upravil(a) janoslama dne 21.Říjen 2016 - 14:42, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2016 - 7:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Duben 2009 - 18:40
Příspěvky: 160
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Vďaka za napady,pojdem to vyskusat,dam vediet


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2016 - 22:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2011 - 12:28
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Steiner napsal:
V prvom rade daj SW V1.09.15588, až potom niečo skúšaj, novší nech ťa ani nenapadne. :D


Senzácia páni. :D
Skusil som vyššie spomínaný SW no nič sa neudialo. Nechal som takto nastavenia ako majú byť a vykašlal sa na to. Potom som asi 4 dni nemal zapnutý prijimač (veľa práce, AMF, atď). Dnes zapnem TV, priateľka pozerá a jak zvyknú dámy skontroluje aj programy ktoré ani som nevedel že existujú a odrazu pozeráme, že pozeráme všetko :Yahoo!: skontrolujem a server je proste pripojený.

Tak ďakujem krásne za rady, neviem, možno to je tým softvérom, alebo zázrakom a ja už len dúfam že keď náhodou vypadne prúd, pôjde to aj naďalej....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 21:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2012 - 22:01
Příspěvky: 1
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim pani,
nie som odbornik a preto prosim o radu. Kupil som Cryptobox 650HD.pripojil som vsetko ako treba.Mam problem s LAN.Ked dam test siete vypise mi ze nie som pripojeny,samozrejme ani wifi nenastavim .Internet taham od Telekomu cez VDSL.Router j ZTE vlastne ten co davaju k Magiu.
Doteraz vsetko bolo v pohode,ale ak som dal 650HD problem so sietou a samozka nejdu ani youtube.....
Divne je ze programy cez car....ing idu. Viete mi prosim poradit co mam spravit.
Diki za pomof


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk