AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

ab cryptobox 650hd - systém powervu
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=63903
Stránka 2 z 2

Autor:  fiesta [ 07.Květen 2016 - 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Tak čo majstri poradí niekto,jak s tím vybabrať Díki za odpovede! :book:

Autor:  janoslama [ 10.Květen 2016 - 16:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

zrejme si musime pockat na novsi soft,ktory to bude riesit,,ak vobec....

Autor:  fiesta [ 13.Květen 2016 - 16:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Ide niekomu na tejto mašinke aj hbo-4w amos?

Autor:  fiesta [ 15.Květen 2016 - 15:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Vie niekto poradiť s tím hbo 4w amos?

Autor:  janoslama [ 16.Květen 2016 - 16:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

fiesta napsal:
Vie niekto poradiť s tím hbo 4w amos?

skusal som to,ale nejde mi to..
na 1W Discovery len som dal kody a ihned nabehlo..a potom samo zapisalo ID Providera a frekvenciu
pri HBO 4W som zadal tieto kody a ziaden obraz.. ID Providera nenabehlo,zrejme aj to moze byt problem... ani frekvencia,tu som rucne dopisal...
kody som dal tieto..01.:819D3EEED42D33
ake je ID pri HBO????
Este to viem skusit na Clarke tech hd 4100 ..dam vediet...takze skusane na Clarke techu a tiez to nejde...zrejme neaktualne keys..

Autor:  dodo.t71 [ 20.Květen 2016 - 9:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Skúste toto.

Autor:  fiesta [ 21.Květen 2016 - 21:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Borci idú vám všetky zvukové stopy na 4w,alebo dá sa stím niečo robiť?Díki za odpoved.

Autor:  fiesta [ 27.Květen 2016 - 20:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Borci vie mi o tých zvukových stopách na 4w hbo niekto niečo povedať? Díki za odpoved!

Autor:  pele1 [ 28.Květen 2016 - 8:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Predplať si HBO a máš po probléme keď ti tak veľmi chýba.Čo sa týka powervu problém zo zvukom na 4W bol už dávno odstránení na cryptobox sa asi zabudlo :D .

Autor:  vlado61 [ 26.Červen 2016 - 0:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Příloha:
cryptobox softcam_2016_06_26_.rar
tu mate key powerVU eutelsat 9e,sirius 4.8e,thor 1w,amos4w
Příloha:
cryptobox softcam_2016_06_26_.rar

Autor:  fiesta [ 26.Červen 2016 - 20:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

To je všetko pekné,len sa ti podakujem ked mi vyriešiš zvuk na amose 4w! Zatial len hbo2.

Autor:  vlado61 [ 28.Červen 2016 - 0:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

bohužial zatial idu len titulky

Autor:  gbqqq [ 21.Říjen 2016 - 22:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Na Amose mi ide HBO2 v cestine, ostatne HBO idu, ale len v madarcine (20.10.16). Mam 650HD par dni a najnovsi patch a co som vypozorovam PowerVU mi nabehne - rozkoduje po 1-5 min. a samo zapise do tablky a potom mi to uz ide stale. Skusane na 5 E, 1 W, 4W . Ziadne kluce som nezadaval, sami si ich vie nacitat, len neviem ci na vsetkych kanaloch ci len na niektorych na danej frekvencii. Najdlhsie nacitavalo Discovery, nechal som to nastavene na kanale, po pol hodine som sa vratil a uz to islo !?!
Sam sa tomu divim, ze to prijmac zvlada. Nechce sa mi verit, ze to je tak, ale inac si to neviem vysvetlit.

Autor:  barack [ 15.Prosinec 2016 - 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Preskusal som si system power vu na mojej 600-ke.Najprv som zadal key ručne a vyskusal emu.Mam možnosť isť z 1w discovery atd. programy nabehli,Ok.
Test1 vymazal všetky key z tabulky.odpojil lan,restartoval box,power vu-of.
Test2 key vymazane,pripojenie lan ,reštart boxu.,nabehnutie kanala discovery-Power vu-on
bez ručneho zadania akychkolvek key.
Čo z toho vyplyva?opäť sa pýtam ako uživatel pre mnou?
Key si box update zo vzdialenej databázy,,je to tak.
Obrazok,,pridanie key a sat freqvencie od power-vu emu

Autor:  barack [ 20.Prosinec 2016 - 11:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Dalši moj test z fw 588,,Powervu beži naozaj dobre,bez zaseku dokonca bez zadania key do emu tabulky. Prijimač si dokaže vytvoriť key samostatne-bez pripojenia na net,čo je pre mna nova info.
Odtestovana verzia Fw160,Powervu bez zaseku tiež si vytvara key ,a uklada do tabulky kde však nie su uložene natrvalo.Lepšie je vložiť si softcam subor priamo do prijimača,ak su key aktualne,vtedy programi nabiehaju okamžite.Pridavam obrazok zo samostatnej obnovy key cez emulaciu boxu.
Pre fw 160 je pridany emu Tandberg ktory by mal bežať tiež bez problemov,,potreboval by som to však aby mi to niekto odtestoval.

Autor:  fiesta [ 20.Prosinec 2016 - 20:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

Môžeš si to naladiť šlape to jak víno! :good:

Autor:  Danko79 [ 23.Prosinec 2016 - 16:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: ab cryptobox 650hd - systém powervu

nevedel by sem niekto nahodiť obrázok z emu tých klúčov na 4w lebo mne nechcú nabehnúť bez klúčov ako vám vopred dakujem :)

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/