e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 22:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2016 - 18:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Tak čo majstri poradí niekto,jak s tím vybabrať Díki za odpovede! :book:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2016 - 16:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
zrejme si musime pockat na novsi soft,ktory to bude riesit,,ak vobec....

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2016 - 16:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Ide niekomu na tejto mašinke aj hbo-4w amos?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2016 - 15:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Vie niekto poradiť s tím hbo 4w amos?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2016 - 16:15 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
fiesta napsal:
Vie niekto poradiť s tím hbo 4w amos?

skusal som to,ale nejde mi to..
na 1W Discovery len som dal kody a ihned nabehlo..a potom samo zapisalo ID Providera a frekvenciu
pri HBO 4W som zadal tieto kody a ziaden obraz.. ID Providera nenabehlo,zrejme aj to moze byt problem... ani frekvencia,tu som rucne dopisal...
kody som dal tieto..01.:819D3EEED42D33
ake je ID pri HBO????
Este to viem skusit na Clarke tech hd 4100 ..dam vediet...takze skusane na Clarke techu a tiez to nejde...zrejme neaktualne keys..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2016 - 9:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Říjen 2011 - 17:05
Příspěvky: 3
Skúste toto.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2016 - 21:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Borci idú vám všetky zvukové stopy na 4w,alebo dá sa stím niečo robiť?Díki za odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2016 - 20:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Borci vie mi o tých zvukových stopách na 4w hbo niekto niečo povedať? Díki za odpoved!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2016 - 8:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1532
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 120 krát
Predplať si HBO a máš po probléme keď ti tak veľmi chýba.Čo sa týka powervu problém zo zvukom na 4W bol už dávno odstránení na cryptobox sa asi zabudlo :D .

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2016 - 0:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 158
Poděkoval: 2 krát
Příloha:
cryptobox softcam_2016_06_26_.rar
tu mate key powerVU eutelsat 9e,sirius 4.8e,thor 1w,amos4w
Příloha:
cryptobox softcam_2016_06_26_.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2016 - 20:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
To je všetko pekné,len sa ti podakujem ked mi vyriešiš zvuk na amose 4w! Zatial len hbo2.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2016 - 0:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 158
Poděkoval: 2 krát
bohužial zatial idu len titulky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2016 - 22:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2016 - 9:07
Příspěvky: 2
Na Amose mi ide HBO2 v cestine, ostatne HBO idu, ale len v madarcine (20.10.16). Mam 650HD par dni a najnovsi patch a co som vypozorovam PowerVU mi nabehne - rozkoduje po 1-5 min. a samo zapise do tablky a potom mi to uz ide stale. Skusane na 5 E, 1 W, 4W . Ziadne kluce som nezadaval, sami si ich vie nacitat, len neviem ci na vsetkych kanaloch ci len na niektorych na danej frekvencii. Najdlhsie nacitavalo Discovery, nechal som to nastavene na kanale, po pol hodine som sa vratil a uz to islo !?!
Sam sa tomu divim, ze to prijmac zvlada. Nechce sa mi verit, ze to je tak, ale inac si to neviem vysvetlit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2016 - 20:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 240
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Preskusal som si system power vu na mojej 600-ke.Najprv som zadal key ručne a vyskusal emu.Mam možnosť isť z 1w discovery atd. programy nabehli,Ok.
Test1 vymazal všetky key z tabulky.odpojil lan,restartoval box,power vu-of.
Test2 key vymazane,pripojenie lan ,reštart boxu.,nabehnutie kanala discovery-Power vu-on
bez ručneho zadania akychkolvek key.
Čo z toho vyplyva?opäť sa pýtam ako uživatel pre mnou?
Key si box update zo vzdialenej databázy,,je to tak.
Obrazok,,pridanie key a sat freqvencie od power-vu emu


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2016 - 11:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 240
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
Dalši moj test z fw 588,,Powervu beži naozaj dobre,bez zaseku dokonca bez zadania key do emu tabulky. Prijimač si dokaže vytvoriť key samostatne-bez pripojenia na net,čo je pre mna nova info.
Odtestovana verzia Fw160,Powervu bez zaseku tiež si vytvara key ,a uklada do tabulky kde však nie su uložene natrvalo.Lepšie je vložiť si softcam subor priamo do prijimača,ak su key aktualne,vtedy programi nabiehaju okamžite.Pridavam obrazok zo samostatnej obnovy key cez emulaciu boxu.
Pre fw 160 je pridany emu Tandberg ktory by mal bežať tiež bez problemov,,potreboval by som to však aby mi to niekto odtestoval.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2016 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Môžeš si to naladiť šlape to jak víno! :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 16:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Červen 2011 - 14:07
Příspěvky: 54
Poděkoval: 1 krát
nevedel by sem niekto nahodiť obrázok z emu tých klúčov na 4w lebo mne nechcú nabehnúť bez klúčov ako vám vopred dakujem :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk