e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 2:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ab cryptobox 650hd - systém powervu
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2015 - 17:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Je možné odkódovanie v systéme PowerVu na ab cryptobox 650hd? Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2015 - 9:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2011 - 20:49
Příspěvky: 598
satelitni prijimac: Amiko 8260+
Místo/Bydliště: Trenčín
Poděkováno: 15 krát
Malo by to ísť.Ked to ide na 550HD:http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=62651&start=140


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2015 - 17:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Ide to,ale problem je vtom,že sa mi uplne vytratia programy z ice karty a vypíše mi to kodovaný kanál! Potom musím príjmač resetnút aby nabehla ice karta.Potom by som vás poprosil o komplet kody aj s id adresami.Dakujem za skorú odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2015 - 9:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Únor 2007 - 9:06
Příspěvky: 11
Viete aj napisat ako to spojazdnit na tom AB-Cryptoboxe ? dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2015 - 11:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 288
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
boy157 napsal:
Viete aj napisat ako to spojazdnit na tom AB-Cryptoboxe ? dik

nahrať posledný patch (obsahuje powerVU ) + nahrať aktuálne klúče

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD + 800 :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2015 - 17:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 258
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahojte.Vždyť, to co chytáte je pozůstatek UPC,co jde ještě v emu.(v létě 2013 to pár měsíců jelo úplně celé ).Teď jede ještě VH1 a Universal channel a kodování je v cryptoworksu.M


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2015 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Aktualne kluče powervu aj s id adresami nahrám odkiaľ? A čo stým mrznutím ice karty ako som predtým písal! dakujem za odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2015 - 21:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Modronoska píšeš .o.o. i.y.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ab cryptobox 650hd - systém powervu
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2015 - 13:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Nahratie klúčov powervu pre cryptobox 650hd na usb! Z ktorej stránky?(aj id adresy).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2015 - 20:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Říjen 2011 - 17:05
Příspěvky: 3
Skús na tejto stránke http://www.satdl.com/product/50/GSoftCam-Key/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 16:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
obcas sa stane ze vypadne obraz a pise kodovany kanal....pri baliku TV v systeme PowerVu Discovery na 1W 12303 V 27500
..predtym som to testoval na Openboxe SX6 a Clarke Tech HD 4100 a fungovalo to bez akychkolvek vypadkov a problemov..signal je ,,OK,, Clarke tech ukazuje 17,0dB..
ma niekto podobny postreh..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Naposledy upravil(a) janoslama dne 05.Květen 2016 - 20:04, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 19:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
U mňa sa to chová tak isto!Borci vie niekto poradit?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 21:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Kľúče pre niektoré programy napr. AFN na 9E 11766 V sú vložené v SW prijímača (treba vyskúšať). Do tabuľky kľúčov sa bohužiaľ dá vložiť len jeden provider. Ak ich vpíšete viac, ďalšie sa automaticky samé prepisujú. Doporučujem skúsiť toto: Discovery-Networks 4,8E 12360 V. Kľúče vpísať vo formáte:
1 00 00 00 00 2A C9 74 8C EC 00 99 00
2 00 00 00 01 98 22 D5 35 5D F9 1D 00
3 62 39 10 00 D6 79 5F 87 CC 1C BC 00

Uvidíte že to pobeží !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 21:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
A pobežia aj ostatné napr.1w12303,4,8e12360,4,8e12322 skús nejakú tabulku ked máš!Díki.A ešte ma zaujíma,aký sw si mal na mysli?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 10:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Skúšal som,ale pri otvorenej emm po 20 min.zakoduje a znova asi po 1 minute otvorí a tak sa to opakuje asi po 20 min.Borci poradťe! Díki za odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
SW najlepšie posledný t.j. V1.09.15588_A_pach


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 14:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Je možné že o po 20 min na 1 min vypadne ako tvrdí fiesta. Priznám sa že 20 min som to nemal ešte nikdy zapnuté.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 17:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
presne tak..u mna to vypaduje kazdych 15minut na asi15sekund...zacne to kockovat obraz....potom to nabehne,zrejme problem softu....

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 20:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Tak v čom u nás môže byť problém,podakujem tomu kdo to vyrieši!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 20:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Pozor zabudol som pripomenúť,že universal to ako jediná stanica nerobí,prepni napr na animal planet a uvidíš!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk