e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 9:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 3G Modem nastavenie
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2015 - 13:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Srpen 2012 - 12:51
Příspěvky: 13
Poděkováno: 1 krát
Chcem sa opytat mam modem huawei E3131 v cryptobox 652 combo , modem mi detekuje spravne len potrebujem pridat providera telekom sk a neviem co tam nastavit . APN mam nastavene na 'internet' ale nemam nastavene Dial number . User name a password mam nenastavene. Hladal som aj na strankach telekomu ale nic som nenasiel. Bol by som vdacny za kazdu radu

_________________
AB Cryptobox 450HD
AB Cryptobox 652HD Combo - tested


Naposledy upravil(a) bagetka dne 28.Únor 2015 - 16:08, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: 3G Modem nastavenie
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2015 - 16:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Srpen 2012 - 12:51
Příspěvky: 13
Poděkováno: 1 krát
nasiel som aj niekde to dial number *99# ale nepomohlo

_________________
AB Cryptobox 450HD
AB Cryptobox 652HD Combo - tested


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: 3G Modem nastavenie
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2016 - 12:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2006 - 15:02
Příspěvky: 8
Podarilo sa ti to rozbehať? Ja mám ten istý problém s HUAWEI E 367 HSPA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: 3G Modem nastavenie
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 9:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 17:36
Příspěvky: 3
dnes som to vyriešil komunikoval som na o2 online chate dial number je *99***1# (* a # nájdeš keď prepneš na veľké písmena.
meno a heslo si vymysli ja som dal "a"

FUNGUJE TO OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: 3G Modem nastavenie
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2019 - 11:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Červen 2018 - 8:13
Příspěvky: 29
gameboy86 napsal:
dnes som to vyriešil komunikoval som na o2 online chate dial number je *99***1# (* a # nájdeš keď prepneš na veľké písmena.
meno a heslo si vymysli ja som dal "a"

FUNGUJE TO OK.


Prosim o radu
viewtopic.php?f=384&t=73879


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk