AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AB 600hd-nenabotuje.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=59300
Stránka 2 z 2

Autor:  pstruh [ 17.Prosinec 2015 - 11:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

rs232 upgrade vyhadzuje ERROR 114.
Box je 650HD

Autor:  furko [ 17.Prosinec 2015 - 11:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Vyčkať na nový loader RS232 alebo poslať na opravu cez jtag.

Autor:  pstruh [ 17.Prosinec 2015 - 11:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

vdaka, pockam na novy loader

Autor:  furko [ 17.Prosinec 2015 - 17:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Riešenie už je http://www.satupdate.net/topic/953-boot ... 32-update/

Autor:  kolotoc [ 17.Prosinec 2015 - 18:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

pstruh napsal:
rs232 upgrade vyhadzuje ERROR 114.
Box je 650HD
To je opravný FW , dej to přes rs232 a potom nahrej 1.09.14294. Mi to zabralo.

Autor:  pstruh [ 17.Prosinec 2015 - 18:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

soft zobralo no nech robim co robim pri cca 80% znova Error 114, nikedy hodi zase Error 101 na schvilu...

Autor:  mmiriboy [ 17.Prosinec 2015 - 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Odporúčam kontrolu napájacieho zdroja stb, resp. ak sa na to necítiš, tak potom servis, prípadne reklamácia! :)

Autor:  pstruh [ 17.Prosinec 2015 - 19:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

skusam to stale dookola neviem ci ma nejaky efekt ked trocha pokrcim kabel tak to celkom ide, uz my chybalo len 15% ked to padlo tak neviem...
15% mam na mysli ked prijimac zacne citat firmware na displeji sa zobrazi R 0099 ..... R0015 som bol zatial max

Autor:  mmiriboy [ 17.Prosinec 2015 - 19:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Hmm, takto to asi nepôjde! :)
Ver mi, chyba bude na 99% v napájacom zdroji stb! Dosť pravdepodobné, že je - sú vyschnuté, nafúknuté kondíky, potrebná výmena za nové!
V podstate "halierová" záležitosť! :)

Autor:  pstruh [ 17.Prosinec 2015 - 20:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

konecne po cca 2 hodinach soft natiahlo a downgrade prebehol uspesne. Za kazdym pokusom som trocha ohol kablik a nejako to horko takzko dobehlo, takze u mna box opraveny! Neviem ci zly kontakt na kabli alebo je fakt nieco zo zdrojom, netusim... kazdopadne mi to zase vsetko ide tak dalej neriesim... vdaka

Autor:  mmiriboy [ 18.Prosinec 2015 - 4:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

pstruh napsal:
konecne po cca 2 hodinach soft natiahlo a downgrade prebehol uspesne. Za kazdym pokusom som trocha ohol kablik a nejako to horko takzko dobehlo, takze u mna box opraveny! Neviem ci zly kontakt na kabli alebo je fakt nieco zo zdrojom, netusim... kazdopadne mi to zase vsetko ide tak dalej neriesim... vdaka

No nič v zlom, len aby si nebol prekvapený v najbližšej dobe tým, že ti stb opäť nedokáže nabootovať! :)
Apropo: Tým ohýbaním káblika, za predpokladu, že by bola chyba v kábli si koniec koncov mohol docieliť aj toho, že by si stb ne oživil vôbec! :)

Autor:  roadrunner2010 [ 18.Prosinec 2015 - 8:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Fix na ERROR 114
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=64659#p642653

Autor:  dufoq3 [ 22.Prosinec 2015 - 17:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Caute, jednemu znamemu prave riesim 650-tku, po nahrati 650HD_V1.09.14294_30-06-2015_A odtialto viewtopic.php?p=626138#p626138 sice prijimac bootuje, ale ostanu na displayi svietit len "0000" a vpravo dole "Q S" a dalej nereaguje. Reaguje len na tlacitko vypnut/zapnut na DO

Stretol sa s tym niekto?

Vdaka

Autor:  jmurin [ 22.Prosinec 2015 - 18:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

Zo stránky AB-COM-u stiahnuť oficiálny firmware V1.09.14294 a nahrať ho cez RS232. Použiť loader
"Ali RS232 Upgrade Tool V1.2.0".

Autor:  dufoq3 [ 22.Prosinec 2015 - 20:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

nechal som ho cca 20 min bez el. napajania a rozbehol sa...

Autor:  zbyneksk [ 26.Prosinec 2015 - 0:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

roadrunner2010 napsal:

Odkaz pise: "Požadované téma neexistuje."
Tak nevim zda je to jen u mne nebo i u Vas?

Autor:  vlado222 [ 09.Leden 2017 - 10:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB 600hd-nenabotuje.

to isté !
:-(
téma neexistuje !

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/