e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 4:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 11:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
rs232 upgrade vyhadzuje ERROR 114.
Box je 650HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 11:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1433
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 164 krát
Vyčkať na nový loader RS232 alebo poslať na opravu cez jtag.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 11:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
vdaka, pockam na novy loader


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 17:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1433
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 164 krát
Riešenie už je http://www.satupdate.net/topic/953-boot ... 32-update/

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 18:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 155 krát
pstruh napsal:
rs232 upgrade vyhadzuje ERROR 114.
Box je 650HD
To je opravný FW , dej to přes rs232 a potom nahrej 1.09.14294. Mi to zabralo.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 18:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
soft zobralo no nech robim co robim pri cca 80% znova Error 114, nikedy hodi zase Error 101 na schvilu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 19:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
Odporúčam kontrolu napájacieho zdroja stb, resp. ak sa na to necítiš, tak potom servis, prípadne reklamácia! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 19:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
skusam to stale dookola neviem ci ma nejaky efekt ked trocha pokrcim kabel tak to celkom ide, uz my chybalo len 15% ked to padlo tak neviem...
15% mam na mysli ked prijimac zacne citat firmware na displeji sa zobrazi R 0099 ..... R0015 som bol zatial max


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 19:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
Hmm, takto to asi nepôjde! :)
Ver mi, chyba bude na 99% v napájacom zdroji stb! Dosť pravdepodobné, že je - sú vyschnuté, nafúknuté kondíky, potrebná výmena za nové!
V podstate "halierová" záležitosť! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2015 - 20:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
konecne po cca 2 hodinach soft natiahlo a downgrade prebehol uspesne. Za kazdym pokusom som trocha ohol kablik a nejako to horko takzko dobehlo, takze u mna box opraveny! Neviem ci zly kontakt na kabli alebo je fakt nieco zo zdrojom, netusim... kazdopadne mi to zase vsetko ide tak dalej neriesim... vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2015 - 4:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
pstruh napsal:
konecne po cca 2 hodinach soft natiahlo a downgrade prebehol uspesne. Za kazdym pokusom som trocha ohol kablik a nejako to horko takzko dobehlo, takze u mna box opraveny! Neviem ci zly kontakt na kabli alebo je fakt nieco zo zdrojom, netusim... kazdopadne mi to zase vsetko ide tak dalej neriesim... vdaka

No nič v zlom, len aby si nebol prekvapený v najbližšej dobe tým, že ti stb opäť nedokáže nabootovať! :)
Apropo: Tým ohýbaním káblika, za predpokladu, že by bola chyba v kábli si koniec koncov mohol docieliť aj toho, že by si stb ne oživil vôbec! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2015 - 8:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2010 - 23:31
Příspěvky: 230
Fix na ERROR 114
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=254&t=64659#p642653


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2015 - 17:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
Caute, jednemu znamemu prave riesim 650-tku, po nahrati 650HD_V1.09.14294_30-06-2015_A odtialto viewtopic.php?p=626138#p626138 sice prijimac bootuje, ale ostanu na displayi svietit len "0000" a vpravo dole "Q S" a dalej nereaguje. Reaguje len na tlacitko vypnut/zapnut na DO

Stretol sa s tym niekto?

Vdaka

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2015 - 18:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Zo stránky AB-COM-u stiahnuť oficiálny firmware V1.09.14294 a nahrať ho cez RS232. Použiť loader
"Ali RS232 Upgrade Tool V1.2.0".


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2015 - 20:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
nechal som ho cca 20 min bez el. napajania a rozbehol sa...

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2015 - 0:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Únor 2015 - 20:26
Příspěvky: 18
Poděkoval: 1 krát
roadrunner2010 napsal:

Odkaz pise: "Požadované téma neexistuje."
Tak nevim zda je to jen u mne nebo i u Vas?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB 600hd-nenabotuje.
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 10:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 154
Poděkoval: 75 krát
Poděkováno: 29 krát
to isté !
:-(
téma neexistuje !

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 13.0.9, FHD Glass 17, (alternatívne aj BH 3.0.5 K, Open ATV 6.1), OScam r11233,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk