e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 4:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 9:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2013 - 8:53
Příspěvky: 3
A okrem toho ? :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 11:16 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Ako server uržite použi AB Cryptobox 6xxHD ...

Ale Ty musíš prezradiť, napísať viac ako to máš zapojené a nastavené ... čo s čím a cez čo :?: :?: :?:

... nie je to tu veštecký krúžok ... :)


U kamarátovej babky spojil už pradávno, AB Cryptobox 450HD (server) a AB Cryptobox 400HD (klient)

a nebyť Jaromírových neustálich prelaďovaní :cry: a teda nutnosti znovu naladiť babke jej obľúbené programy, :)

tak už som zabudol že som to robil ... :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 15:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 676
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
dlhe_pole napsal:
sato1 napsal:
Ahojte, tak to zdielanie medzi AB 600HD a 400HD ide... ale... ked zapnem klienta, tak mi vypisuje ZAKODOVANE. Vtedy musim klienta vypnut. Nasledne zapnut a hned prepinat na iny kanal a vtedy sa to chyti. Avsak po cca 5minutach opat naskoci hlaska ZAKODOVANE. Treba vypnut klienta. A znova spustit predchadzajucim postupom.
Po cca 5minutach sa to opakuje... a tak staaale dokola. Nastavene to mam podla navodov z fora. Ma niekto tusenia kde som pri nastaveni mohol urobit chybu?



chybu si urobil uz len v tom ze si kupil box zacinajuci pismenami AB,cize abshitobox

Velká somarina. :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2016 - 9:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Leden 2014 - 10:26
Příspěvky: 35
Poděkoval: 3 krát
Ahojte.

Chcem sa spýtať na rozšírené nastavenia zdielania v 600HD.
V boxe 1 (600HD) mám kartu freesat a rozmýšlam o pridaní servera, z ktorého budú ťahané iné stanice (kódy), ktoré nechcem(nemôžem) dalej zdielať do boxu 2.
Je možné nastaviť box 1 aby sa zdielali len kódy z karty?

_________________
2ks VU+ Uno 4K
1ks VU+ Zero 4K
1ks VU+ Zero
Maximum E-85 ( 23,5°E+19,2°E+1°W )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2016 - 9:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1429
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 163 krát
Neviem čo presne myslíš ale cryptobox nevie robiť reshare na druhý box takže sa nemusíš báť že budeš ťahať 2X z jedného servera.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2016 - 10:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Leden 2014 - 10:26
Příspěvky: 35
Poděkoval: 3 krát
Ano, myslel reshare. Mal by som potom ešte jednu otázku ohľadom priority kódov.
Majú kódy z karty, ktorá je vložená do boxu väčšiu prioritu, ako kódy z nejakých ruských serverov?

_________________
2ks VU+ Uno 4K
1ks VU+ Zero 4K
1ks VU+ Zero
Maximum E-85 ( 23,5°E+19,2°E+1°W )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2016 - 12:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Leden 2009 - 12:22
Příspěvky: 33
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
tommi32 napsal:
Ano, myslel reshare. Mal by som potom ešte jednu otázku ohľadom priority kódov.
Majú kódy z karty, ktorá je vložená do boxu väčšiu prioritu, ako kódy z nejakých ruských serverov?

áno. Ak kánal nebude odblokovaný kartou, prejde požiadavka na rusov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 1:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 242
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 1 krát
600HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin
nazdar je dobry tento patch na sh...ing z vychodu? popripade ,ktorý odporucite? diik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 5:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
mikysupra napsal:
600HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin
nazdar je dobry tento patch na sh...ing z vychodu? popripade ,ktorý odporucite? diik

"Bohactvo zemi" - veď ho daj do stb a uvidíš!!!
Sw je podľa mňa každý ok ohľadom share, iné je - že čo ti budú/nebudú posielať z východu - podľa toho sa bude správať aj stb! :)
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 6:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 242
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 1 krát
no hej, len ja nemam moznosti extra skusat - proste chcem si byt isty , dat patch do prijimaca s tym ,ze je spolahlivy a potom uz len pozerat - teda nie ja :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 12:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
mikysupra napsal:
no hej, len ja nemam moznosti extra skusat - proste chcem si byt isty , dat patch do prijimaca s tym ,ze je spolahlivy a potom uz len pozerat - teda nie ja :-)


tak si kup poriadny stroj nie cinske blato s lakovanym papierom v zdroji, k tomu kartu a nemusis tu vyplakavat s obavami.. proste z hovna bič neupletieš a z najlacnejsieho kramu nebude nikdy No1 prijimac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 13:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Prosinec 2015 - 15:55
Příspěvky: 13
Poděkováno: 7 krát
mikysupra napsal:
no hej, len ja nemam moznosti extra skusat - proste chcem si byt isty , dat patch do prijimaca s tym ,ze je spolahlivy a potom uz len pozerat - teda nie ja :-)


Mám ho, funguje na nom klient ako i server vlastnej karty a tiez ako klient ruskych sharingov.
Funguje na nom z Xtras aj počasie, email z ponuky vypadol.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2016 - 14:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
dlhe_pole napsal:
mikysupra napsal:
no hej, len ja nemam moznosti extra skusat - proste chcem si byt isty , dat patch do prijimaca s tym ,ze je spolahlivy a potom uz len pozerat - teda nie ja :-)


tak si kup poriadny stroj nie cinske blato s lakovanym papierom v zdroji, k tomu kartu a nemusis tu vyplakavat s obavami.. proste z hovna bič neupletieš a z najlacnejsieho kramu nebude nikdy No1 prijimac

CBoxy fungujú slušne ako klient pre vzdialený server. Tam nevidím problém! To skôr problém môže nastať niekde na ceste medzi serverom a klientom, prípadne priamo u toho share provraidera.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 1:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Květen 2016 - 20:35
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: VU solo 4K
Místo/Bydliště: Strakonice
mmiriboy napsal:
mikysupra napsal:
600HD_V1.09.17160_22-09-2016_A.bin
nazdar je dobry tento patch na sh...ing z vychodu? popripade ,ktorý odporucite? diik

"Bohactvo zemi" - veď ho daj do stb a uvidíš!!!
Sw je podľa mňa každý ok ohľadom share, iné je - že čo ti budú/nebudú posielať z východu - podľa toho sa bude správať aj stb! :)
:poklona:


tento patch je na to úplně super :Yahoo!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 9:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Listopad 2006 - 9:33
Příspěvky: 173
satelitni prijimac: DM7020HD
zdravím, má niekto odskúšanú kombináciu server Ab 600hD a k nemu 2x klient AB600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 12:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Cez switch alebo router úplne v pohode.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 12:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
jmurin napsal:
Cez switch alebo router úplne v pohode.

Ze sa da napojit ja cez samotny switch,nemusi byt switch napojeny na router???

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 17:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Nie nemusí. Použi napríklad "SwitchTP-Link TL-SF1005D 5xRJ45 10/100Mbps".


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2009 - 23:04
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU Solo2,IPBox 9900HD,AB Cr550
Poděkováno: 2 krát
Switch v pohodě, ale musí být nastavený IP adresy ručně, ne DHCP. Když to bude do routeru, tak nastavit IP pouze u serveru, klienti můžou být DHCP.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Květen 2007 - 20:46
Příspěvky: 116
Zdravim. Potrebujem radu. Kamarat potrebuje dokupit 2x HD prijimac . Rozmyslame o AB Cryptobox . Ma uz Ariva 102E a Opticum 402. Slo by spravit nejako share na jednu kartu medzi tymito štyromi prijimacmi? Dakujem.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk