e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 1:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 10:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Září 2010 - 19:01
Příspěvky: 93
Poděkováno: 1 krát
Ahoj , chci se zeptat, umí cryptobox 600 share jako klient vůči vu +solo2 na kterém běží oscam?

Díky

_________________
VU+ Solo2, VU Zero,HD-BOX XBMC,VU Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 12:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5579
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
samozrejme, bez problémov na aký kolvek oscam server . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 13:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Červenec 2011 - 23:32
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: Dreambox 500s,VU+UNO , AB400
Místo/Bydliště: Zahorie
Spravny firmware ( patch ) a ides.

_________________
Solo4k BH
Ab400
____________________________________________________________________________
Kto nič nerobí nič nepokazí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 8:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2010 - 14:05
Příspěvky: 3
Zdravim
Zatial nemam skusenosti, som v stave testovania a studovania - je to naozaj obsirna tema. Chcel by som riesit zdielanie Skylink ICE v ramci domacnosti tj. 4 TV. Uvazujem na rieseni Oscam server nainstalovaný na Raspberry pi čítačka Omnikey 3121 (toto uz mam) a 4x klient AB Cryptobox 600HD. Otazka - Je mozne pouzit uvedené prijimace? Chcem si iba potvrdiť či kupit uvedený sat. zatial na testovanie a potom by sa prikupily dalsie. Momentalne mam zdielanie cez RS232 medzi 2 krat dvoma prijimacmi, ktore by sa patrilo uz vymenit. Dakujem za odpovede.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 11:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2010 - 23:31
Příspěvky: 230
AB CR 5xx, 6xx na oscam server bez problemov cez newcamd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2014 - 10:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2010 - 14:05
Příspěvky: 3
roadrunner2010 napsal:
AB CR 5xx, 6xx na oscam server bez problemov cez newcamd.



V mojom propade je oscam nainstalovany na Raspberry pi s externou citackou Omnikey. Niekde som tu cital ze by mohol byt problem so zapismy emm na kartu. Preto sa hlavne pytam ci mozem pouzit Cryptobox 600hd. Nerad by som zbytocne vyhadzoval peniaze - radsej sa poradim. Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2014 - 11:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
rolob napsal:
Zdravim
Zatial nemam skusenosti, som v stave testovania a studovania - je to naozaj obsirna tema. Chcel by som riesit zdielanie Skylink ICE v ramci domacnosti tj. 4 TV. Uvazujem na rieseni Oscam server nainstalovaný na Raspberry pi čítačka Omnikey 3121 (toto uz mam) a 4x klient AB Cryptobox 600HD. Otazka - Je mozne pouzit uvedené prijimace? Chcem si iba potvrdiť či kupit uvedený sat. zatial na testovanie a potom by sa prikupily dalsie. Momentalne mam zdielanie cez RS232 medzi 2 krat dvoma prijimacmi, ktore by sa patrilo uz vymenit. Dakujem za odpovede.


Ak je pravda čo tu píšeš ... okrem 4x AB Cryptobox potrebuješ jeden switch a káble ...

Budeš mať z jedného cryptoboxu server a troch klientov.

Ako na to je tu popísané veľa krát

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 16:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2010 - 14:05
Příspěvky: 3
Budem sa este opakovat. Zdielanie AB Cryptobox-ov podla predchadzajuceho odkazu je asi v funkcne - nemam co by som ktomu dodal. Ako som spominal mam rozbehany Oscam na rasberry pi s externou citackou Omnikey. Na forach som nasiel informacie ze prijimace zalozene na cipe Ali nie su schopne robit zapisy na kartu na vzdialeny server. Viete poradit non-linux prijimac na zdielanie pri pouziti externeho servera Oscam s citackou. Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2014 - 13:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Prečo non-linux? Ak použiješ jeden lacný linux, ten ti to pošle bez problémov, potom ho rovno môžeš použiť aj ako server a malinu vyhoď. Zrejme si začal od konca a teraz hľadáš, kde by sa dalo ušetriť. Keďže reagujem po mesačnej odmlke, tak ma zaujíma, ako si to vyriešil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2014 - 13:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5579
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
ak mu to pomôže a správne som to pochopil na čo sa pýta tak cryptobox nedokáže posielať zápisy na server . jedine sám sebe . tiež som tu na fore jedného zúfalca takto riešil . kúpil si dreambox-500 s ako server /dokonca bez tuneru / pre takéto srandy dal tam oscam a bol v prdeli každý mesiac pri zápisoch s nelinuxu . ](*,) :cry:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2014 - 22:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
ahojte , vie cryptobox HD600 CCCam protocol pre home share ? Dik

_________________
Zgemma H7S , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2014 - 9:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Srpen 2007 - 18:52
Příspěvky: 148
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
vaskos napsal:
ahojte , vie cryptobox HD600 CCCam protocol pre home share ? Dik

ak dokaže cez net zdielať tak dokaže aj doma zdielať :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2014 - 10:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
Skylink obmedzuje home share cez surflock. Rozmyslam ze spravim homeshare na oficialnej karte , no neviem ci to vobec pojde. Na najnovsich M7 kartach je to vraj uz zablokovane. Ma s tym niekto skusenosti ? Kolko klientov vie karta maximalne dekodovat ? Zvladne aspon 3 prijmace ?

Dik

_________________
Zgemma H7S , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2014 - 13:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2010 - 23:31
Příspěvky: 230
vaskos napsal:
Skylink obmedzuje home share cez surflock

Ano? ? ? Odkedy ? ? ?
vaskos napsal:
Rozmyslam ze spravim homeshare na oficialnej karte , no neviem ci to vobec pojde.

Vies o nejakych inych neoficialnych kartach ?
vaskos napsal:
Na najnovsich M7 kartach je to vraj uz zablokovane.

Nic neni zablokovane, M7 irdeto ti zatial nepojde ani na linuxe, iba v module alebo skylink ready boxe, takze ju nenazdielas.
vaskos napsal:
Kolko klientov vie karta maximalne dekodovat ? Zvladne aspon 3 prijmace ?

Zatial neobmedzene :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2014 - 21:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
Citovat:
roadrunner2010 napsal:
vaskos napsal:
Skylink obmedzuje home share cez surflock

Ano? ? ? Odkedy ? ? ?
Mozno som sa nevyjadril uplne presne. Surflock (zatial) nieje , ale domnievam sa ze nove M7 karty nefungujuce v UNI citackach ale len certifikovanych je priprava prave na blokovanie zdielania. Naco by to inak nasadzovali ? Ak by im islo len o blokovanie cryptoworks nepredpokladam ze by to takto robili. Podla mojho nazoru je to len priprava na dalsi krok ci uz zmena CAID , mozneho nasadenia surflock atd...
Citovat:
vaskos napsal:
Rozmyslam ze spravim homeshare na oficialnej karte , no neviem ci to vobec pojde.

Vies o nejakych inych neoficialnych kartach ?
Neviem, chcel som tym povedat ze mam zaujem spravit domace zdielanie na svojej karte. Podla tohoto vyvoja uz ani to zachvilu nebude mozne...
Citovat:
vaskos napsal:
Na najnovsich M7 kartach je to vraj uz zablokovane.

Nic neni zablokovane, M7 irdeto ti zatial nepojde ani na linuxe, iba v module alebo skylink ready boxe, takze ju nenazdielas.
Opravujem sa : nic nieje blokovane ale nefunguju v UNI ,teda nenazdielam nic.
Citovat:
vaskos napsal:
Kolko klientov vie karta maximalne dekodovat ? Zvladne aspon 3 prijmace ?

Zatial neobmedzene :D
Dakujem za info

_________________
Zgemma H7S , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2014 - 19:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Září 2007 - 16:43
Příspěvky: 50
Ahojte, chcel by som sa opýtať, či sa dá vyriešiť táto situácia:

ab650hd je zapnutý ako cccam server, pričom mám vytvorenú jednu sieť (za nat-om (preklad adries)), kde mám 2 klientov. Títo vystupujú pod 1 IP adresou, pričom na server sa v 1 okamihu môže pripojiť iba 1. Dá sa toto nejako vyriešiť, alebo cccam v 650 takúto featuru nepodporuje?

Ďakujem a prajem pekný deň


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2016 - 9:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2013 - 8:53
Příspěvky: 3
Ahojte, vie niekto poradit ci mi bude fungovat AB Cryptobox 600HD ako server a AB Cryptobox 400HD ako klient?

Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2016 - 12:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Leden 2009 - 12:22
Příspěvky: 33
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
áno bude


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 0:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2013 - 8:53
Příspěvky: 3
Ahojte, tak to zdielanie medzi AB 600HD a 400HD ide... ale... ked zapnem klienta, tak mi vypisuje ZAKODOVANE. Vtedy musim klienta vypnut. Nasledne zapnut a hned prepinat na iny kanal a vtedy sa to chyti. Avsak po cca 5minutach opat naskoci hlaska ZAKODOVANE. Treba vypnut klienta. A znova spustit predchadzajucim postupom.
Po cca 5minutach sa to opakuje... a tak staaale dokola. Nastavene to mam podla navodov z fora. Ma niekto tusenia kde som pri nastaveni mohol urobit chybu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab cryptobox 600 a share
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 2:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
sato1 napsal:
Ahojte, tak to zdielanie medzi AB 600HD a 400HD ide... ale... ked zapnem klienta, tak mi vypisuje ZAKODOVANE. Vtedy musim klienta vypnut. Nasledne zapnut a hned prepinat na iny kanal a vtedy sa to chyti. Avsak po cca 5minutach opat naskoci hlaska ZAKODOVANE. Treba vypnut klienta. A znova spustit predchadzajucim postupom.
Po cca 5minutach sa to opakuje... a tak staaale dokola. Nastavene to mam podla navodov z fora. Ma niekto tusenia kde som pri nastaveni mohol urobit chybu?



chybu si urobil uz len v tom ze si kupil box zacinajuci pismenami AB,cize abshitobox


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk