e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2019 - 2:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2014 - 21:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2012 - 20:47
Příspěvky: 1
Prosím o radu, kde dělám něco špatně. V STBEditor_V1.6_6XXHD si pojmenuji favoritní skupiny, do nich zařadím kanály a uložím na USB. Na přijímači 600HD v menu dám načíst, proběhne stažení z USB a po restartu jsou opět všechny kanály pohromadě a ani favoritní skupiny nemají názvy (fav nenalezeny), jaké jsem jim přidělil. Kde je chyba? Předem díky za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2014 - 23:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Leden 2011 - 9:19
Příspěvky: 19
U mě zase problem ze naladim kanaly podle TP. Pak v editaci oznacim ktere chci smazat a smaze mi to i nektere ktere jsem neoznacil :-/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2014 - 9:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Leden 2014 - 13:42
Příspěvky: 41
satelitni prijimac: AB CryptoBox 600HD
Poděkováno: 2 krát
u mna zatial s editaciou nebol ziadny problem, presuvanie, mazanie, vsetko bez chyby, fw najnovsi :)

_________________
AB CryptoBox 600HD - my frst.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2014 - 10:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Březen 2011 - 10:34
Příspěvky: 51
Poděkoval: 1 krát
Kopeček napsal:
Prosím o radu, kde dělám něco špatně. V STBEditor_V1.6_6XXHD si pojmenuji favoritní skupiny, do nich zařadím kanály a uložím na USB. Na přijímači 600HD v menu dám načíst, proběhne stažení z USB a po restartu jsou opět všechny kanály pohromadě a ani favoritní skupiny nemají názvy (fav nenalezeny), jaké jsem jim přidělil. Kde je chyba? Předem díky za rady.

U mě to bylo 50% na 50% při pokusu o nahrání seřazených programů. Editoval jsem na USB, nahrál a někdy OK někdy zůstalo původní nastavení. Nakonec jsem si některé favoritní srovnal podle potřeby přímo v přístroji. Lze tam i přejmenovat skupiny. Je to opruz, ale jde to.

_________________
SUNRAY SUN 800 HD se (SIM 210), Dreambox 800 HD (SIM201), EDG Nemesis, SG2100 75E-30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2014 - 11:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 972
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Ono tie programy sa zrovnajú podľa toho, ako sú tam kde ich máte naskenované. Ja som ich zrovnal tam a ono sa to potom nerozhádže v FAV. Mám síce 550, ale ako vidím problém sa preniesol bez povšimnutia ďalej. Tak na toto je to celkom sprostý stroj, preto som sa poobzeral za enigmou 2.

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 14:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
ja neviem nijako dostat kanaly na usb :-(

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 16:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Říjen 2013 - 21:08
Příspěvky: 76
argento81 napsal:
ja neviem nijako dostat kanaly na usb :-(


media > usb > stlacit farebnu volbu a vybrat nahrat zoznam kanalov na usb. vyskoci okno na zmenu nazvu suboru a dat ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2014 - 11:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
MoRFi napsal:
argento81 napsal:
ja neviem nijako dostat kanaly na usb :-(


media > usb > stlacit farebnu volbu a vybrat nahrat zoznam kanalov na usb. vyskoci okno na zmenu nazvu suboru a dat ok.


Dakujem !!! tak tu by som to ani nehladal :-)

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2014 - 3:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Listopad 2008 - 0:24
Příspěvky: 2
Dají se editovat kanály v počítači? Stažený soubor na usb flašce má příponu sdx, čím ten soubor otevřít?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2014 - 4:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
Ano je.
viewtopic.php?f=195&t=46847

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 10:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 1:55
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: vu+zero, Cryptobox 600
Místo/Bydliště: BJ
Neviete kde by som nasiel complet novy Skylink chanel sdx upraveny uz podla novych frekvencii februar 2014 ??
Alebo by niekto mohol uploadnut ?
Na FTP je len UPC fresat
Dik :thankyou:

_________________
VU+ZERO OpenPLI
Cryptobox 600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 12:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
A co to zkusit udělat jednou obráceně?

Vem ovladač, proskenuj 23,5°E, udělej kompletní setting a poděl se.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 16:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 1:55
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: vu+zero, Cryptobox 600
Místo/Bydliště: BJ
jo , dnes sa do toho pustim a podelim sa , ja len ci nahodou uz niekto nema :)

_________________
VU+ZERO OpenPLI
Cryptobox 600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 16:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1420
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
A načo tam je potom funkcia Fastscan! Veď to ti zaberie pár sekúnd a máš aktuálne programy.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 16:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Únor 2014 - 18:52
Příspěvky: 12
nie je nic podobne ako je na dreamboxe ten soft dreamedit??? Aby sa dali tie stanice nejako
konfortnejsie zoradit.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 21:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 1:55
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: vu+zero, Cryptobox 600
Místo/Bydliště: BJ
furko napsal:
A načo tam je potom funkcia Fastscan! Veď to ti zaberie pár sekúnd a máš aktuálne programy.


Jjaaj vidis , to ma nenapadlo , :clapping:

_________________
VU+ZERO OpenPLI
Cryptobox 600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2014 - 17:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Únor 2014 - 18:52
Příspěvky: 12
chalani ako sa da nejak rozumne upravit zoznam kanalov v pc??? lebo ten stbeditor mi furt pada a neviem tam nic urobit.

neni nejaky iny soft nato????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2014 - 13:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2010 - 23:31
Příspěvky: 230
jackalo napsal:
chalani ako sa da nejak rozumne upravit zoznam kanalov v pc??? lebo ten stbeditor mi furt pada a neviem tam nic urobit.

neni nejaky iny soft nato????

A co ti pada?
Mas poslednu verziu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2014 - 18:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Únor 2014 - 18:52
Příspěvky: 12
hej mam poslednu verziu, prote spustim a vypise windows chybu a zatvori ten program!

mam win 7 na laptope


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Editace kanálů
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2014 - 20:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 972
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Ten soft je v poriadku. Niečo máš zle na W7.

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk