e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 7:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 18:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Srpen 2012 - 8:43
Příspěvky: 20
Poděkoval: 1 krát
[quote="poprosil by som radu,mam 650 ,nainstalovany patch 1.09.17160 a ked x tras tak ta vidim iba EMU a IDENT,Klient tam nie je ,aby som mohol nainstalovat cccam,dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 18:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1414
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Po 1 000 000 raz:
Továrenské nastavenia vždy po prehratí nového firmware!!!

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 19:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 153
Poděkoval: 73 krát
Poděkováno: 29 krát
fevlad:
možno to bude od veci, čo teraz napíšem, ale daj v tom Xtras menu kód 0000,
hádam potom nájdeš Klient....

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 13.0.9, FHD Glass 17, (alternatívne aj BH 3.0.5 K, Open ATV 6.1), OScam r11233,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 21:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
@vlado222, ano je to od veci, on to 0000 zadal a namiesto client sa mu objavilo IDENT, lebo nedal továrko.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 15:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 153
Poděkoval: 73 krát
Poděkováno: 29 krát
chalani, aj tak je to zaujímavé,
ja som na dvoch prijímačoch 650HD ani raz nepotreboval nastaviť to Továrko...
stačilo reštartovať a OK...
dlho som používal FW 650HD_V1.09.13627_13-02-2015_A_patch (s týmto som bol oproti predchádzajúcemu V1.09.13040 veľmi spokojný, bez mrznutia, bez reboot)
teraz asi 2 týždne skúšam 650HD_V1.09.17160_22-09-2016_A_patch tak uvidím, ako sa bude správať, prvý dojem je, že je to pomalšie, možno sa vrátim skromne k V1.09.13627 ... (a Auto Fast scan nepotrebujem, ošetrujem si zmeny sám) ...

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 13.0.9, FHD Glass 17, (alternatívne aj BH 3.0.5 K, Open ATV 6.1), OScam r11233,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 22:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Použi ten čo všade odporúčam ja, Fastscan tam je, auto nie, všetko ok.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 153
Poděkoval: 73 krát
Poděkováno: 29 krát
@Steiner: ďakujem, vyskúšam tebou odporúčaný 650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch
:-)

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 13.0.9, FHD Glass 17, (alternatívne aj BH 3.0.5 K, Open ATV 6.1), OScam r11233,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 12:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Listopad 2013 - 21:06
Příspěvky: 6
Dostal sa ku mne box 650HD, na ktorom sa nedaju naladit transpondery s horizontalnou polarizaciou - ukazuje nulovy signal. Vertikalne idu normalne. Robi to na Astre 23,5 aj 19,2. Nejde ani fastscan na Skylink. Vyskusane rozne LNB.
Stretli ste sa s tym niekto?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 16:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 154
Poděkoval: 2 krát
treba pozret nastavenie anteny typ NLB univerzalny,napajanie LNB 13/18V,aspustit vyhladavanie-vyhladanie naslepo atyp vyhladavania všetky kanály


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 11:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 22:29
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: AB Cryptobox650HD
Poděkoval: 4 krát
furko napsal:
Po 1 000 000 raz:
Továrenské nastavenia vždy po prehratí nového firmware!!!

ked dam tovarenske nastavenie tak mi vymaze vsetky programy?

_________________
3xAB Cryptobox650HD.parabola Mascom 80 fe,multifokus 28 23,5 19,2 13.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 11:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ano! A vymaze vse,i nastaveni LNB,satelitu,atd..

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2018 - 21:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1806
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
mikii555 napsal:
furko napsal:
Po 1 000 000 raz:
Továrenské nastavenia vždy po prehratí nového firmware!!!

ked dam tovarenske nastavenie tak mi vymaze vsetky programy?


To samozrejmé že Ti všetko vymaže ...
to je úloha Výrobného či Továrenského nastavenia vymazať užívateľské zmeny, programy a nastavenia.

No pred tou akciou než zadáš Výrobné nastavenie ...
môžeš naladenie programov a tiež iné nastavenia zálohovať na USB kľúč

a máš aj inú možnosť ešte pred voľbou Výrobné nastavenie zvolíš možnosť Menu

potom tu v Menu vyberieš možnosť Editácia kanálov

v možnosti Editácia kanálov vyberieš možnosť Užívateľský zoznam programov

Tu máš možnosť a tá je nie iba pre Teba Uložiť užívateľské nastavenia pre továrenským nastavením klikni na ňu.

Následne môžeš zvoliť možnosť Výrobné nastavenie

Po Výrobnom nastavení a opätovnom zapnutí satelitného prijímača,
sa opätovne preklikáš na možnosť Užívateľský zoznam programov

a tu si pre zmenu zvolíš možnosť Načítať užívateľské nastavenia

:) :) :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 20:01 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1806
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
iggi58 napsal:
Dnes prestal fungovat sat.prijimac. Na obrazovke je napisane slaby signal .Co mam robit prijimac AB cryptobox 600 hd.Vsetko je v poriadku/kabel,f-konektor/.Pozical som si ini sat.prijimac obraz aj zvuk bol.Podla mna asi odisiel sat.prijimac alebo nie.


tip 1.)
Aké používaš LNB máš všetko správne nastavené v Menu satelitného prijímača.

tip 2.)
Skús dať výrobné nastavenie satelitného prijímača,
keď sa celý proces skončí vypni ho sieťovým vypínačom,
narátaj do desať a opätovne zapni satelitný prijímač sieťovým vypínačom.
Následne všetko správne nastav a nalaď.

... a daj vedieť či to pomohlo ... :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2018 - 11:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
U FW 650HD_V1.14.20062 jsem nenašel nabídku k přejmenování názvu , přesunu favoritní skupiny. U starších FW není problém.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2018 - 19:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Prosinec 2012 - 20:11
Příspěvky: 27
Poděkováno: 3 krát
Menu->Editácia kanálov->Obľúbené. Šípkou doprava posúvaš fav. skupiny a po stlačení F1 ich môžeš premenovať. Mám 652hd a s týmto nemám problém. Výrobné nastavenia si spravil? Mne v tomto firmvéri 1.14.20062 nefungoval Fastscan Skylink Sk, ale bez toho sa zaobídem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2018 - 9:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
Richard_12 napsal:
Menu->Editácia kanálov->Obľúbené. Šípkou doprava posúvaš fav. skupiny a po stlačení F1 ich môžeš premenovať. Mám 652hd a s týmto nemám problém. Výrobné nastavenia si spravil? Mne v tomto firmvéri 1.14.20062 nefungoval Fastscan Skylink Sk, ale bez toho sa zaobídem.

Fastscan SK najede a stojí na 8 % , přeskočí na 6 % atd. - tak jak píšeš.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2018 - 15:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 22:28
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Po vyskúšaní tohto najnovšieho firmware (Patch 1.14.20062) prechádzam naspeť ku 17160 patch. lebo pri prepínaní staníc na Thor 0.8°W sa mi reštartuje buď celý box, alebo mi napíše na stanice v H pásme že majú 0% a a idú iba Vertikálne transportéry.

Pred updatom som dal továrenské nastavenia, ale nepomohlo to... Iba max tie továrarenské pomohli v tom že sa mi v Menu znova objavila položka klient.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2018 - 15:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
gortheb napsal:
Po vyskúšaní tohto najnovšieho firmware (Patch 1.14.20062) prechádzam naspeť ku 17160 patch. lebo pri prepínaní staníc na Thor 0.8°W sa mi reštartuje buď celý box, alebo mi napíše na stanice v H pásme že majú 0% a a idú iba Vertikálne transportéry.

Pred updatom som dal továrenské nastavenia, ale nepomohlo to... Iba max tie továrarenské pomohli v tom že sa mi v Menu znova objavila položka klient.

S podobným jsem se setkal u AB 652 Combo. Po nahrání FW přes RS232+ továr. nast. před a po ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2018 - 15:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 37
Mne v Patch 1.14.20062 nejde EMU na po.er.U


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk