e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2019 - 9:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2016 - 22:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
Třetí připoj úplně stejně jako předchozí dva.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 21:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 20:22
Příspěvky: 3
Zdravim,

ab cryptobox 650

ako je to s tym rychlim zapinanim, je vobec pristroj vypnuty? alebo sa tak len tvari. :idea:

rychlost startu je skoro taka ista ako rychlost pri prepinani hd stanic. cca do 2 sekund.

porovnal som si spotrebu zapnuteho a vypnuteho prijimaca a je viac menej rovnaka cca 10-11W.

co mi pride dost divne, mam pocit/podozrenie ze sa pristroj len tvary ze je vypnuty.

pri hlbokom vypnuti je spotreba 0,5W co je ok, len potom startuje cca 45s.

na zapnuty prijimac je 11W v pohode, ale na vypnuty nezmysel.

co vy na to?

:thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 22:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 241
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 25 krát
V režime uplneho vypnutia,,čiže v MENU uspornny stanby zapnutý,,je box uplne vypnutý.
V režime ,,bdenia,, čiže v menu-usporný stanby vypnutý,,box je pripravený na rychle zapnutie,,v pozadi prebiehaju aktivity napr.na Na lan porte vidíš preblikavanie diod,,čiže upload,download určitych aplikacii v boxe.
Inak mne posledný patch beží v pohode auto fast scan,my nabehol len pri prvej inštalacii fw,,hned som box nastavil na usporný režim vypnuty a nemam problem pri každom zapnutí že by chcel auto fast,,aktualizovať,,karta skylink ace ok,,home sharing --neskusal,,sharing neskusal som.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2016 - 3:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
Tiggger napsal:
Zdravim,

ab cryptobox 650

ako je to s tym rychlim zapinanim, je vobec pristroj vypnuty? alebo sa tak len tvari. :idea:

rychlost startu je skoro taka ista ako rychlost pri prepinani hd stanic. cca do 2 sekund.

porovnal som si spotrebu zapnuteho a vypnuteho prijimaca a je viac menej rovnaka cca 10-11W.

co mi pride dost divne, mam pocit/podozrenie ze sa pristroj len tvary ze je vypnuty.

pri hlbokom vypnuti je spotreba 0,5W co je ok, len potom startuje cca 45s.

na zapnuty prijimac je 11W v pohode, ale na vypnuty nezmysel.

co vy na to?

:thankyou:

No v podstate "my" nemáme na to žiaden "záporný" názor!!!
Je to normálna a bežná funkcia, ktorá existovala a využívala sa už dávno v minulosti a samozrejme aj na iných značkách stb! :)
A je vhodná oi najmä pri používaní homeshare, aby stb (server) mohol zdieľať aj počas vypnutého stavu! To znamená v praxi, že na stb v takomto "falošne-vypnutom" stave normálne funguje procesor - nepretržite, ale stb má samozrejme vypnuté niektoré funkcie, napr. video/audio výstupy, či ostatné ovládania cez DO, okrem vyp/zap atď...
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2016 - 17:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2016 - 9:07
Příspěvky: 2
Rusov 36E a 56E DREcrypt ide klučmi odbolkovat ? Ci treba na to kartu ? Všimol som si ze kluče sa sem-tam zverejnuju, ale neviem ci to ide aj na HD650.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 21:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 287
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Ahoj grupa, riesim momentalne jednu zahadu na 650ke. Dva stb mam u rodicov, oba boxy maju nainst posledny fw (patch), vsetko funguje ako ma, no jeden box sa resetol do vyrobnych nastaveni. Podozrieval som "obsluhu" a tak som to znova nakonfiguroval a nastavil rodicovsky zamok na akekolvek zmeny. Po cca tyzdni sa situacia zopakoval, no stale len na to jednom stb. Nestretli ste sa s takou anomaliou? Oba stb su rok stare.
Dakujem za akukolvek radu.

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2016 - 11:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2009 - 0:23
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Zdravím,
máte někdo odzkoušený, jak se chová 650HD, když je v něm vložená karta Skylink, kde je zaplacená základní nabídka. Na *ardshara je zaplacen zbytek programů... Jak se chová přijímač, když je navolen kanál, který je předplacen na kartě (odkud bere kódy). Kody stahuje z karty nebo z *ardshara?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2016 - 12:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2015 - 21:45
Příspěvky: 18
U mna dochadzalo k zaseknutiu obrazu a zvuku na cca. 2-5 sek. sporadicky 1-5 x za hodinu. Asi v rovnakom momente osahava kartu a prijima kody. Kartu som vybral a vsetko OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2016 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja nemel sebemensi problem..fungovalo mi to bez problemu..

Odesláno z mého SM-G900FD

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2016 - 17:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2009 - 0:23
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Díky za odpovědi :) , nepamatujete se na jakých to bylo firmwarech?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 12:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja si to pamatuji presne..pac ho jeste furt pouzivam a vyuzivam..1.09.15588p

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 18:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2010 - 17:57
Příspěvky: 12
Potrebujem radu, mam doma na jednom tv ab cryptobox 600hd a fungujem cez tych rusov a zdielanie, viete mi poradit ci by to fungovalo keby kupim druhy prijmac na druhy tv tiez ab cryptobox 600hd za tu istu cenu na 2 TV? Dakujem :roll:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 10:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Prosinec 2016 - 1:20
Příspěvky: 1
Ahojte, chcel by som kupit ab scryptobox 600hd. Mam kartu skylink ice, bude to fungovat? Ospravedlnujem sa ak je to prilis dementna otazka ale som uplny laik :D dakujem :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 15:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
karta ICE funguje bez problémů


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 18:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 119
Poděkoval: 5 krát
Tuto verzi jsem zkousel 650HD_V1.09.17034 a funguje bezproblemu. Mate stejne zkusenosti? Bez zaseku.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2016 - 18:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Leden 2009 - 18:28
Příspěvky: 26
chcem sa spýtať na domáce zdieľanie ab cryptobox 600hd ako server a dalsie 3x ab cryptobox 600 ako klient zdieľanie cez LAN bude to fungovať korektne alebo je to už veľa na jednu kartu vďaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2016 - 20:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
miroB12 napsal:
chcem sa spýtať na domáce zdieľanie ab cryptobox 600hd ako server a dalsie 3x ab cryptobox 600 ako klient zdieľanie cez LAN bude to fungovať korektne alebo je to už veľa na jednu kartu vďaka


Ak vieš čo robíš tak to funguje bez problémov ... je tu o tom obrovská kopa príspevkov ...

Stačí trošku chcieť sa tu poobzerať a čítať ... :)

Tu máš obrázok ... Image

A k tomu malý návod: ... klik a študuj ...

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2016 - 5:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
miroB12 napsal:
chcem sa spýtať na domáce zdieľanie ab cryptobox 600hd ako server a dalsie 3x ab cryptobox 600 ako klient zdieľanie cez LAN bude to fungovať korektne alebo je to už veľa na jednu kartu vďaka

Teoreticky fungovať by to malo, v praxi drvivá väčšina užívateľov si ako server stb vyberie lepšiu voľbu t.j. napr. linux stb! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 600HD PATCH
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 12:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Prosinec 2016 - 13:52
Příspěvky: 1
Provedl jsem patch ale v menu nemam client a server ..... Prosím o radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 13:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
viewtopic.php?f=254&t=67711&p=675565#p675565

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk