e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 6:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 12:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Duben 2015 - 20:23
Příspěvky: 9
Easy007 ako, podarilo sa ti vypnuť FS ? Lebo mne sa to nepodarilo, aj keď som robil co som robil :lol: . Asi sudruhovia z NSR urobili niekde chybu, musel som sa vrátiť k starému softu. Škoda, lebo ten soft nebol zlý, bolo tam veľa vecí opravených. Ale ako mi bolo napísané, čo chcem keď nepoužívam FS :D .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 15:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
rudicht napsal:
Menu/inštalácia/fast scan/v prvom riadku si navol Skylink Slovensko- OK a mas to na poslednom riadku

@brhammer, a to OK po navolení "Skylink Slovensko" si dal ?

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 16:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Duben 2015 - 20:23
Příspěvky: 9
Steiner: inštalácia-Fast Scan-provider-Skylink Slov.-Auto Fastscan-vyp.- zap.OK. asi 100 krát :D Pri zapnutí prístroja stále naskočí hláška o funkcii Auto FS a naladení nového zoznamu. Otravné. Žena raz stlačila ANO, a preladila mi celý moj zoznam kanálov, ale mám zálohu,tak sa nič nestalo.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 17:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Nechci byt škodoliby,ale pobavilo mne to..dela to i mne a proto jsem radeji presel zpatky na starsi FW..

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 17:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4870
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 106 krát
Jasné, robí to každému a na všetkých troch typoch týchto modelov stb, ale ja som to tam nechal - zatiaľ!!! :)
Dúfam že "majstri programátori" sa pochlapia a vyjdu z novým a opraveným FW?! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 17:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Obavam se,ze nepochopi..menil jsem nekolik FW a prijdou mi(na par vyjimek)stejny..napr.:HDMI CEC je furt stejny,u kazdyho..tak hodne pochybuji o tom,ze "vysperkuji" FS..[FACE WITH TEARS OF JOY]

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 17:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Duben 2015 - 20:23
Příspěvky: 9
bagr3210 napsal:
Nechci byt škodoliby,ale pobavilo mne to..dela to i mne a proto jsem radeji presel zpatky na starsi FW..

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk

To som urobil aj ja, vrátil som sa na starší soft..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2016 - 20:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 47
brhammer napsal:
Easy007 ako, podarilo sa ti vypnuť FS ? Lebo mne sa to nepodarilo, aj keď som robil co som robil . Asi sudruhovia z NSR urobili niekde chybu, musel som sa vrátiť k starému softu. Škoda, lebo ten soft nebol zlý, bolo tam veľa vecí opravených. Ale ako mi bolo napísané, čo chcem keď nepoužívam FS :D .

Bolo to defaultne vypnuté,ale zobrazilo sa mi to aj tak po reštarte.Preto som sa pýtal kde sa to da vypnúť.Odvtedy som nemal čas to vyskúšať.

Odoslané z Mi-4c


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2016 - 8:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 287
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Ahoj, ja som sa vcera stretol s anomaliou noveho FW a to sice WIFI nedokaze zobrat viac ako 13 znakove heslo. (majitel pouziva 20znakov), stale to vypisovalo chybu a nedokazal sa konktnut. Stary FW bez FastScanu to zvladal bez problemov. Mozno sa tato info niekomu hodi...

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2016 - 8:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Srpen 2016 - 14:15
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: AB CryptoBox 600HD
Místo/Bydliště: Opava
brhammer napsal:
bagr3210 napsal:
Nechci byt škodoliby,ale pobavilo mne to..dela to i mne a proto jsem radeji presel zpatky na starsi FW..

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk

To som urobil aj ja, vrátil som sa na starší soft..


Vrátit se na starší soft můžu stejně jako bych nahrával nejnovější?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2016 - 14:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1414
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Áno

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2016 - 18:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2011 - 12:39
Příspěvky: 8
Vypnutie zobrazenia FS

Vsetko som nastavil v slovencine a na zaver som menu prepal do anglictiny (ostatne jazykove premenne naspat do slovenciny)
a FS sa prestal zobrazovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2016 - 21:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Leden 2010 - 16:58
Příspěvky: 10
Ahojte, chcem sa informovat, ci by fungovala kombinacia boxov Ferguson Ariva S300 (vlozena karta Freesat) - Cryptobox 600HD mini (klient). Boli by prepojene cez sietovy kabel, samozrejme cez router. Momentalne mam 2x S300, chcem to rozsirit na 3. telku, rad by som dal inu znacku nového boxu ako Ferguson. Dakujem za rychle odpovede :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2016 - 22:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1806
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
brhammer napsal:
Easy007 ako, podarilo sa ti vypnuť FS ? Lebo mne sa to nepodarilo, aj keď som robil co som robil :lol: . Asi sudruhovia z NSR urobili niekde chybu, musel som sa vrátiť k starému softu. Škoda, lebo ten soft nebol zlý, bolo tam veľa vecí opravených. Ale ako mi bolo napísané, čo chcem keď nepoužívam FS :D .


_____________________________________________________________________________________________________________________________

Nuž osobne som tento stav či problém na začiatku neregistroval, nevypínam úplne satelitný prijímač.
Trošička som sa pohral cryptoboxom a skúšal som ako vyvolať Tebou popisovanú situáciu (presnejšie nie iba Tebou).
U mňa sa tomu dáko nechcelo ale keď to začalo tak už sa to opakovalo ... :D
Samozrejme základom bola situácia Auto Fast Scan vypnutý ...

Skúšal som to v týchto situáciách ...

Po každom akože výpadku napájania, či vypnutí sieťového vypínača ... :( hláška otravuje ...
Alebo tiež po zapnutí diaľkovým ovládačom z hlbokého spánku, úsporný režim ZAP ... :( hláška otravuje ...

Pri zapnutí diaľkovým ovládačom pri stave ... úsporný režim VYP ... :good: hláška neotravuje ...


_________________________________________________________________________________________________________

Otravnú hlášku to nehádže ak je nastavený jazyk menu Anglický ... a skúšal som kadečo ...
Akonáhle je tam jazyk Menu Anglický kašle na to či je Auto Fast Scan VYP či ZAP
Takže zrejme tu bude problém ak to má byť až moc automatické nie vždy je to dobré,
a páni programátori nestrážili všetky premenné ...

Vyskúšaj si to ak chceš a daj vedieť ako si dopadol ... :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2016 - 10:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Duben 2015 - 20:23
Příspěvky: 9
MarekMM dík za radu, ale nechal som tam starší soft. Ale ak to sudruhovia technici :D opravia, tak ho tam dám.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2016 - 21:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Říjen 2007 - 21:25
Příspěvky: 138
satelitni prijimac: Openbox X800 a X810
Místo/Bydliště: Zabokreky nad Nitrou
Poděkováno: 1 krát
S najnovsim softom mi zacali mrznut programy, teda vsetko bezi a kazdu minutku dve sa na 1 sekundu zastavi obraz a zas rozbehne. Mas HD650 aj ako server a na klientoch to nerobi...co poradite? Skusim nahodit starsi FW?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2016 - 14:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2016 - 18:07
Příspěvky: 14
Zdravim vsetkych, chcem sa podelit o skusenost, ktora sa tyka mozno vsetkych. Kupil som si novu 650 s origo FW 16874 29.7.2016. Pracuje perfektne ako ma cez HDMI kabel, len spolu s TV nespolupracuju pri zap. a vyp. Ked som ho pripojil do siete cez svitch, potom sa zacali diat vsetky tie nezmysly co tu citam aj pri patch FW. Najviac ma rozculoval ten samovolne zapinanie Fast Scanu. Po vytiahnuti kabla RJ 45 a vypnuti hlavneho vypinaca sa prijimac chova tak ako ma. Mozno to niekomu pomoze.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2016 - 20:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Říjen 2016 - 20:09
Příspěvky: 2
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť? Mám 3 prijímače AB Cryptobox 600HD a z toho dva mám prepojené cez Wifi anténu, ale tretí chcem prepojiť už cez LAN. Bude sa to dať. Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2016 - 20:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
Ano bude.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2016 - 22:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Říjen 2016 - 20:09
Příspěvky: 2
Vedeli by ste mi poradiť ako nastaviť? Ďakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 136 37 38 39 40 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk