e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2019 - 2:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 134 35 36 37 3840 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 20:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
To MarekMM - Nepatří to sem, vím, ale když už se tak bavíme - jak se Ti pozdává ta SONY Bravia? Je to dobrý kauf v porovnání výkon/cena? THX


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Zann Dekuji za ochotu a ze jste si nasel cas a chvily to kvuli vlaknu vyzkouset..mam to nasteveny uplne stejne uz davno a nejde to korektne..Treba u LG mi ani nezapne ani nevypne TV-LCD..Jak pisete,mne jde o to,pouzivat jedno DO a nemat je na stoliku zbytecne vic..predci jen to je pohodlhnejsi..

MarekMM
Kód:
.. teoretikom (mudrlantom) čo o danej veci len kúštik čítali a čo to počuli papuľku len ťažko zatvoríš ...


Vubec nechapu,co chtel basnik tim rict..Nepotrebuji a ani nechci nikomu papulku zavrit..Ale to je v podstate jedno..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 20:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
To bagr3210 - Já bohužel neznám možnosti vašeho LG, třeba tam ten mod nejde vůbec nastavit, třeba ano, na dálku takhle těžko radit. Ne že bych nechtěl nebo neměl snahu, ale jak říkám, je to TV od TV jinak ... bohužel. Sám víte jak dlouho trvalo než se výrobci mobilů domluvili na jakš takš stejném konektoru pro nabíjení/data a u výrobců TV je to nemlich to samé. Přesto si ale myslím, že vzhledem k velikosti standartního stolku v obýváku to není zase až taková katastrofa mít tam o jeden DO navíc :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 20:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Zanne,to ani po Vas nechci,aby jste vedel vse o LG..Ja jsem to jen psal,kdyby se nahodou nekdo tady dostal k cteni a chcel vedet proc mu to s LG nejde..LG ma zrejme HDMI CEC jen s vlastnymi vyrobky..s cizimi se mu zrejme nechce spolupracovat..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 21:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
To bagr3210 Ale tak jasné, já to pochopil :-) Co je to presne za model? Stahl bych si manual a mrkl do nej, treba neco vybednime silou spolecnou a nerozdilnou, to je myslim smysl tohohle webu :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Myslim,ze je to marny..Osobne mam LG 32LN575 ale mam to vyzkouseno i na 42LM620, 42LM660 vsechny s CRB 650HD nechtej komunikovat..a nechtej komunikovat ani s HD Boxem,ani s Arivou..Cili,myslim si,ze je to zbytecny si kazit vecer s hledanim reseni..nejdriv jsem si myslel,ze to neumim nastavit,nebo ze je neco spatne s STB.Bohuzel,chyba je,byla a bude v LG..
..samozrejme,ale dekuji za ochotu.. :thankyou:

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 21:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
To bagr3210 - Ale tak, zase to berte tak, že od mr*ky za 16 stovek nemůžete chtít zázraky, tak to ani "konstruktér" neměl namysli :-) Přijímá to signál ze satelitu, hraje to celkem slušně, má to RJ45, jede na tom cardsharing a tím byla "mise" splněna :-) Je to stejný humpolec jako každý jiný v té cenové kategorii a tím to asi hasne, zázraky nelze očekávat, prostě normální sprostá spotřebka, alespoň já k tomu tak přistupuji :-) Až budu chtít seriozní přístroj, tak rozbiju prasátko, šlohnu kasu v kostele a koupím seriozní přístro, nicméně na to co od toho očekávám je to dobré až až. Stačilo mi jen martyrium s reklamací. První reklamace, druhá reklamace a pak poslsli funglovku, protože to je levnější než platit lempla servisáka, tak to prostě je :-) Však to vidíte i na těch firmwarech, kromě toho že to spřístupní client/server a přidá pár naprosto zbytečných hovadin to nic neřeší, protože to prostě nejde :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 4:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1420
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
LG to nie je značka poriadnej TV.
Samsung s funkciou anynet+ nemá problém s HDMI+CEC
Panasonic s funkciou Viera Link nemá problém s HDMI+CEC

Najskôr si treba kúpiť TV ktorý túto funkciu podporuje.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 7:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Zann samozrejme,uplne souhlasim..ja si taky nestezuji na "stroj" za par supu na funkcnost..prave naopak,za par penez docela dosta slusny muziky..a pro mne dostatecny,co jsem chtel to mam..HD Box mam taky a neuziji ho ani na 50%..

furko S veskerou cti,nezlob se na mne,ale jak moderator by jsi mel zvazit co pises..LG je dostatecna a poradna znacka..Na rozdil od Samsungu neni prodrazena..Nic-mene,mam ted Samsunga 48J6272 a 40H6270 a ani jeden nejde s CEC s cryptoboxem korektne!Z 10 zapnuti se nesputi ani jednou(i pri zapnuti boxu jako prvniho zarizeni) a z 10 vypnuti se box vypne 7x..A kdyz uz se s HDMI CEC sparuje,tak 10x z niceho nic 5x vypadne a nekomunikuje..Cili az taka hitparada jak pises to s nima taky neni..Bez urazky,ale priste radsi....

Nakonec,tohle vlakno neni o tom,jaky LCD je,ci neni dobra znacka TV,apod..ale o Cryptoboxe..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 7:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1420
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
@bagr3210
neťahaj do toho funkciu moderátora tá s tým nemá nič spoločné
píšem to ako človek ktorý stým má skúsenosti, LG má stále nejaké problém-servisné a chyby v softe(pády firmwaru a TV so zabudovaným DVB-S tunerom problémy s kanálmi.
Keď som mal cryptobox sa na Samsungu a Panasonicu išiel HDMI+CEC normálne teraz už mám len linuxi a tam nieje žiaden problém.
A áno vlákno nie je o TV ale o cryptoboxe a ja píšem keď som ho mal na testy tak všetko fungovalo.

p.s. podotýkam že treba použiť ak kvalitný HDMI kábel pretože tie do 5€ sú dobré akurát tak .........

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 7:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Tak promin za toho moderatora..
Taky pisu jen to s cim mam zkusenost..
Nic-mene,ja pisu k momentalnimu problemu s modelovymi rady Samsungu letosniho roku..Mozna to s starsimi modelama,nebo vysimi radami(coz ale pochybuji) slo,jede,,ted to alespon u mne nejde..Bohuzel nemam tolik penez,abych menil kazdou chvili TV a tim Panasonic nemam vyzkouseny,priste mozna koupim radeji "jeho",nebo Sony,kdyz teda jedou korektne..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 8:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
LG tv s DVB-S2 su katastrofa . Mozno aj Samsung, ale tam som DVB-S2 nikdy nepouzil -preventivne, mam len jedny nervy.
Tvorcovia sw pre TV nikdy nebudu vediet spravit dobry pouzitelny sw pre obsluhu DVB-S2 . Nevedia to ani so sw pre DVB-C , ale tam sa staci spoliehat na LCN operatora.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 14:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Ono zase taký TV s DVB-S tunerom a Oscamom čisto ako klient nie je zlá vec do spálne. Jedna "placka" na stene, jedno diaľkové na nočnom stolíku a vybavené.
Ale tu pripadá do úvahy zrejme iba Čamčung, mám taký menší plán teraz pre spálňu/pracovňu vzhľadom na neskutočný pokles cien rady J - 2015 v týchto dňoch - nejakého prcka /UE55JU6872/ s oscamom tam zavesiť. :D
Len ten rooting na J zatiaľ náko ešte neni.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 14:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Steiner to s Tebou plne souhlasim.. Nechci tady nejak "spamovat" korz kdyz to je jina tema,nez naco se zeptam,ale mel jsem az do ted za to,ze LCD s DVB-S neumej sdilet?Nebo jak jsi myslel,dostat do Samsunga Oscam-a?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 15:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Pripojím sa k debate je tam položka channel color svitch má byť zap. alebo vyp?Díki!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 16:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
bagr3210
viewforum.php?f=227


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 18:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
fiesta napsal:
Pripojím sa k debate je tam položka channel color svitch má byť zap. alebo vyp?Díki!


Tak ho zapni, vyzkoušej co to udělá, pak ho vypni, vyzkoušej co to udělá a uvidíš sám ne? :) Buď to "něco udělá" a sám se rozhodneš zda-li to necháš zapnuto či vypnuto, nebo to neudělá nic a pak je to jedno :)


Naposledy upravil(a) Zann dne 12.Červen 2016 - 18:50, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 18:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Preto som sa spýtal,lebo to nerobí nič!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 18:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2009 - 6:33
Příspěvky: 22
Poděkováno: 2 krát
fiesta napsal:
Preto som sa spýtal,lebo to nerobí nič!


No, tak sláva, problém je vyřešen :idea:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2016 - 18:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Lenže problémy sa takto neriešia majsterko,ale poradením!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 799 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 134 35 36 37 3840 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk