e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 0:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Do sekce DOWNLOAD nepatří žádné dotazy.
Máme tady i sekci na diskutování.
Dotaz bude přesunut nebo smazán bez upozornění !!!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2009 - 16:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
Příjem programu ITV HD z Eurobirdu 28,5st.E, kmitočet 11,428 GHz ? Nedaří se mi tento program na tomto přijímači najít. Poradí kdo má tento přijímač?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2009 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
najdes ho naladeny medzi radiami .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 12:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
revis napsal:
najdes ho naladeny medzi radiami .
Díky revisi, to jsem si nevšiml, ale taky proč, když se síce rozhlasové stanice naladí, ale neuloží. Asi je vyčerpaná kapacita nalezených TV stanic (4 tisíc?). Musel bych znovu nastavit v menu tovární nastavení a zase vše odznovu ukládat. Nebo je to jinak? Dřve jsem rozhlasové stanice tam měl. Jinak mám poslední loader 7.1.5 a s/w 13.05.12


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 12:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
naco resetovat - odmaz 1000 nepotrebnych tv stanic a mas to.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 13:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
revis napsal:
naco resetovat - odmaz 1000 nepotrebnych tv stanic a mas to.

Tak jsem ten program ITV HD pod číslem 10510 v seznamu rozhlasu našel a uložil, ale je tam pouze logo -obrázek a ticho.... Už jsem vymazal zbytečný programy pomocí složky smaž -delete, dřív jsem si jí v editoru nevšiml. Potřebuji asi software nebo jak ten program zaktivovat? Setting editorem dream set? Dík za radu!


Naposledy upravil(a) Jumi dne 01.Leden 2010 - 17:35, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 14:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
aha.
menu - editacia programov -pin 0000.
cervene tlacidlo a sipkou sa presun na ZMAZAT . stlac OK .
Vsetko co odteraz tlacidlom OK z lavej starny presunies do polozky zmazat na pravej strane sa po opusteni meu editacia a potvrdenia zmien - zmaze.
V tomto istom zozname si mozes aj presuvat programy - zvolis PresuN a potom zoznam na pravej strane modrym tlacidlom presunies na potrebnu poziciu na lavej strane .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 17:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
revis napsal:
aha.
menu - editacia programov -pin 0000.
cervene tlacidlo a sipkou sa presun na ZMAZAT . stlac OK .
Vsetko co odteraz tlacidlom OK z lavej starny presunies do polozky zmazat na pravej strane sa po opusteni meu editacia a potvrdenia zmien - zmaze.
V tomto istom zozname si mozes aj presuvat programy - zvolis PresuN a potom zoznam na pravej strane modrym tlacidlom presunies na potrebnu poziciu na lavej strane .

Díky, díky. Už se stalo, viz výše, ale co dál?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 21:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Pre dany program pouzi manualne vyhladavanie so zadanim A PID, V PID . Ak na danej frekvencii nenajdes ziadny signal, skus zmenit hodnotu TP napriklad z 11428 na 11429 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2010 - 11:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
revis napsal:
Pre dany program pouzi manualne vyhladavanie so zadanim A PID, V PID . Ak na danej frekvencii nenajdes ziadny signal, skus zmenit hodnotu TP napriklad z 11428 na 11429 .

Tak to som Revisi zkusil ihneď po naladení stanice, v editoru nastaviť video a audio pidy 3401 a 3402 a pcr 3401, bez účinku.Niekde v diskuzii na parabole.cz som zachytil informaciu, že Kaon 660 HD stanicu ITV HD nevie naladiť.
Už by som ho (HD) po druhý raz nekúpil, pomalé reakcie na volby z DO a nový firmware iba všetko zhoršil, ten originalny v novom prijímači, síce bez epg, bol nejrychlejší. V poslednom 12. čísle Sat-DVB-T magazínu je návod na naladenie tohoto programu, ale pre Dreambox DM 800 HD (autor Ivo Maněk).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2010 - 15:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Kaon je smejd. Len to nikto rovno nepovie. Ak sa da- zbav sa ho .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2010 - 16:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:53
Příspěvky: 8
revis napsal:
Kaon je smejd. Len to nikto rovno nepovie. Ak sa da- zbav sa ho .

po zkusenosti s oboma kaonmi 570 cx a 230 cx (fungujú bez problémov už 5 resp.3 roky) som myslel, že s hd 660 to bude obdobné.Síce funguje spoľahlivo, obraz 1080i výborný, ale takéto obmedzenie ma štve.Naviac som zistil, že nemá dobrý výstup hdmi, lebo ho nemožem použiť cez přepínač hdmi 4-1 pro lcd sony. Jak blu-ray panasonic BD30 tak i DVD rekorder Pioneer DVDR 545hx nemajú problém s rozhraním 1.3.b, tak kaon nie je kompatibilný s 1.2.. Díky revisi za snahu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kaon KSC-S660HD
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2012 - 10:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
revis napsal:
Kaon je smejd. Len to nikto rovno nepovie. Ak sa da- zbav sa ho .


Dnes jsem dostal do ruky KSC 660CX - KATASTROFA.....
Blikání modrých diod při jakémkoliv zmáčknutí DO je do očí bijící.
Editace kanálu.... katastrofa.

Najít funkční editační program je skoro nadlidský výkon. Zpětné nalití programu se mě prostě nepodařilo... Zahlásí, že je vše OK, ale v přijímači... žádná změna.

KAON ... je opravdu "ŠMEJD"

P.S: Nadávám na Topfieldy, ale KAON... na ten nikdo nemá... ;) ;)

Revis má pravdu...

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk