e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 3:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 10:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
AB IPBox PrismCub dával Official firmware 2.0.6_20160527.zip normálne ho natiahne výpise aby som vytiahol usb a keď vytiahnem tak ho restartuje a všetko výpise BOOT AP a všetko nezapne skusal som aj staru verziu a nic :evil: :evil: :evil:
ešte ma napadlo prehrat to cez RS 232 kabel len neviem najst program cez ktorý to nahrám aby som tam mohol zadat firmware


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 17:18 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Mas to tu: viewtopic.php?f=244&t=63063

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 17:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
hamham napsal:


aj som to hladal len som to nemohol najst dufam ze to pojde ale dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 20:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
[primac som rozchodil dal som tam BlackHole-1.2.1-elmo aj so stiahol Softcam len nikde som nenasiel tabulku kde zadam udaje pre cardshare vie mi niekdo poslat na podrobni lin kde je popis lebo co som pozeral tak podla toho mi to nejde alebo poradit co treba aby to islo dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 23:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Softcam máš naištalovaný ?

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 23:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4904
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 19 krát
Pokud máš cccam, vyhledej cccam.cfg a vyplň svou C-linku podle poskytovatele... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 6:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 124 krát
decik napsal:
Pokud máš cccam, vyhledej cccam.cfg a vyplň svou C-linku podle poskytovatele... :-)

Načo píšeš somariny keď prijímač si videl z rýchlika?!
prismcube nemá čistý CCcam ale oscam a mgcamd!

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 8:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4904
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 19 krát
furko napsal:
decik napsal:
Pokud máš cccam, vyhledej cccam.cfg a vyplň svou C-linku podle poskytovatele... :-)

Načo píšeš somariny keď prijímač si videl z rýchlika?!
prismcube nemá čistý CCcam ale oscam a mgcamd!


Už to vidím... :D Chce to o panáka míň... :D

Nicméně jsem řekl: "pokud máš"... (Nemám - není co řešit)...

Čili přesnější odpověď: Dopsat readera do oscamu
podle instrukcí poskytovatele... :D

Takhle kdybys odpověděl Ty hned, není co řešit... :poklona:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 8:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
decik napsal:
furko napsal:
decik napsal:
Pokud máš cccam, vyhledej cccam.cfg a vyplň svou C-linku podle poskytovatele... :-)

Načo píšeš somariny keď prijímač si videl z rýchlika?!
prismcube nemá čistý CCcam ale oscam a mgcamd!


Už to vidím... :D Chce to o panáka míň... :D

Nicméně jsem řekl: "pokud máš"... (Nemám - není co řešit)...

Čili přesnější odpověď: Dopsat readera do oscamu
podle instrukcí poskytovatele... :D

Takhle kdybys odpověděl Ty hned, není co řešit... :poklona:

Tak ešte oscam mam nainštalovať? Lebo Softcam mám


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 8:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4904
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 19 krát
cico001 napsal:
Tak ešte oscam mam nainštalovať? Lebo Softcam mám


Softcam je široký pojem...
Koukni sem: https://www.hi-def.cz/inpage/emulatory/

Musíš mít nainstalovaný mgcamd nebo oscam... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 15:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
a ku verziu oscam a mgcamd lebo skusal som skoro vsetky a ani jedna ze nema podporu a ten BlackHole-1.2.1-elmo tam moze byt alebo stiahnut inu verziu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 15:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Keď máš BH image tak nainštaluj tam tento sofcam : download/file.php?id=89340

Prečítaj si tieto vlákna a nastav čo je potrbné : viewtopic.php?f=244&t=68679, viewtopic.php?f=244&t=68150,

Keď ani nemáš tušenie čo a ako sa nastavuje, skoč do predajne kde si kúpil prijímač a nech ti predajca nastaví čo je treba, alebo kúp si iný prijímač čo neni LINUX a máš všetko vyriešené. Poprípade zavolaj odborníka, alebo aspoň takého človeka kdo ta naučí aspoň základy linuxoých prijímačov.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk