e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 23.Leden 2017 - 7:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 8:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 22:27
Příspěvky: 26
Poděkoval: 1 krát
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jak rozjet a nastavit oscam na originnálním image V2.0.6 Stable version.
Pochopil jsem, že nejprve musím nainstalovat SoftCam. Nainstaloval jsem tedy odtud z fora: plugin.program.softcam-0.1.42.zip a nyní mám v programy/softcam možnost Start Softcam, ale v nabídce je pouze Mgcam a Gbox. Moje otázka je tedy jak sem dostanu Oscam a a kde najdu jeho konfigurační soubory. Díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 9:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Říjen 2009 - 14:58
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
Ahoj.
Ak si nainštaloval Softcam dostal si do boxu Oscam. Ak máš skylink alebo UPC kartu vyber v "Select cardserver" CZ/SK a následne vyber podľa toho čo máš, či čisté irdeto alebo irdeto ice. V "Select softcam môžeš - nemusíš vybrať mgcamd, môže zostať "none"-to záleží podľa toho čo chceš ďalej nastavovať-spúšťať.
Potom si zisti akú ma box pridelenú IP adresu (MEDIA/XBMC-Informácie o systéme-Sumár) tam bude uvedená IP adresa boxu.
Do prehliadača v PC napíš " IP adresa boxu:8888 (príklad-192.166.1.103:8888") Meno :root, heslo: oscam, a si v nastavení oscamu. Konfiguračné súbory sú v menu Files- oscam conf, oscam user, oscam server. Budeš tam mať všetko nastavené pre kartu ktorú si si vybral.
Vidím že s tým začínaš doporučujem ti preštudovať:
viewtopic.php?f=85&t=27528
http://forum.czsk.tv/viewforum.php?f=32
.....až potom sa pýtaj ďalej.


Naposledy upravil(a) IVIL dne 23.Prosinec 2016 - 12:55, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 9:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 22:27
Příspěvky: 26
Poděkoval: 1 krát
Díky moc,
"Select cardserver" CZ/SK -> irdeto ice
IP adresa boxu:8888 -> nastaveni oscamu
a uz to jede. 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2016 - 11:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Říjen 2009 - 14:58
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
petapen napsal:
Díky moc,
"Select cardserver" CZ/SK -> irdeto ice
IP adresa boxu:8888 -> nastaveni oscamu
a uz to jede. 8)


Paráda, šikovný. :good:
Teraz choď do Files - oscam.conf - v položke webif vymaž meno heslo - Save
Pri ďalšom vstupe do oscam-u sa nebudeš musieť prihlasovať alebo si tam zadaj svoje meno a heslo.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk