e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Březen 2017 - 16:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ovladanie LG TV s Prismcube ovladacom
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 18:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2009 - 21:23
Příspěvky: 1
Caute, nedavno som menil staru TV za novu.
Stara TV bola Samsung a nastavenie Prismcube ruby ovladaca aby vedel vypnut telku islo hned.
Teraz mame novu LG a ani po zadani kodu, ani pri automatickom hladani sa nic nedeje a ovladac nevie spolupracovat s telkou.

nastavit to viem, na starom TV som to spravil hned, na novom som to skusal uz hadam 10x a stale nic.
mate niekto podobny problem? TV je 43LH6047

diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2016 - 14:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 265
Poděkováno: 6 krát
Treba len prečítať manuál k sat prijímaču a máš to.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 17:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 69
Poděkováno: 1 krát
Ja tiez na LG nemozem nastavit.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 8:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
prask napsal:
Caute, nedavno som menil staru TV za novu.
Stara TV bola Samsung a nastavenie Prismcube ruby ovladaca aby vedel vypnut telku islo hned.
Teraz mame novu LG a ani po zadani kodu, ani pri automatickom hladani sa nic nedeje a ovladac nevie spolupracovat s telkou.

nastavit to viem, na starom TV som to spravil hned, na novom som to skusal uz hadam 10x a stale nic.
mate niekto podobny problem? TV je 43LH6047

diky


V tomto případě nejde o to, jak naprogramvat DO, ale je třeba povolit a nastavit HDMI-CEC jak v telce, tak příjimači.
Poté vpřípadě vypnutí přijímače pošle PRISMCUBE povel do TV a ta se sama vypne. Stejně tak naopak při zapnutí.
U LG se ta funkce jmenuje SIMPLINK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2017 - 13:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2011 - 13:57
Příspěvky: 2
Mal som ten istý problém. Pomôže spôsob kde dialkove vyhľadáva signál ktorý vypne zvuk na TV. Je to v manuáli na dialkove a nie na satelit. Ešte upozorním že to môže trvať niekolko minúť.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk