e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Únor 2018 - 17:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2016 - 20:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
a nedá sa doinštalovať nejaký plugin aby ten AAC zvukový kodek išiel? veď vtom prismcube je linux ten s tým nemože mať problém.


neda sa do trabanta doinstalovat automaticka prevodovka alebo turbo ? sak motor to ma ..

hovorim ti zahod ten kram... ten uz ked dosiel na trh mal stary hw !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2016 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
to si dal zlé prirovnanie. by som to prirovnal k chiptuningu. prečo by som ho mal zahadzovať.
je to dobrý stroj na moje potreby úplne stačí. tak sa len pýtam ci sa neda vylepšiť. to je celé.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 14:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
takže som sa dozvedel že prismcube podporuje kodek aac ale digi vysiela v AAC+ a to už je o zvukovom procesore a nie o kodeku.
asi si počkám pokiaľ nevyrobia nejakú vylepšenú verziu. a potom budem riešiť DIGI alebo uvidím aká bude cena na VU+ uno


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 17:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
takže som sa dozvedel že prismcube podporuje kodek aac ale digi vysiela v AAC+ a to už je o zvukovom procesore a nie o kodeku.
asi si počkám pokiaľ nevyrobia nejakú vylepšenú verziu. a potom budem riešiť DIGI alebo uvidím aká bude cena na VU+ uno


a nezabudni potom vyberat aj sat. prijimac s CI slotom.. tak napriklad v dm525Hd chodi digi modul uplne spolahlivo a za tu cenu otcu matery hodny


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2016 - 23:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
VU+ UNO to istí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2016 - 1:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
VU+ UNO to istí.


jasneee


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 14:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
a ako importujem digi kanalovu mapu do prismcube? kedze digi tv nema fastscan. dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 15:36 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1470
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 49 krát
tomkrups napsal:
a ako importujem digi kanalovu mapu do prismcube? kedze digi tv nema fastscan. dik.


Prismcube si vie nacitat aj setting z enigmy.

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 9:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
kde nájdem postup? možeš mi dať niečo aktualne. a enigma si to ako vie zoradiť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 11:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1470
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 49 krát
Ak si dobre pametam a mas tam image Black Hole tak stlac na dialkovom tlacidlo Menu prejdi v menu na Black Hole, potom prejdi na Bh Tools a v nom potvrd Import E2 settings [Channel list]. Snad to je to co hladas. :poklona:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 15:04 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 323
Poděkováno: 11 krát
Ten program na konvertovanie E2 to Prism je aj v sekcii Download : viewtopic.php?f=249&t=54516

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 1:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
RAMSES napsal:
tomkrups napsal:
zdravím. poradťe ako rozchodiť aby mi fungovala magio sat karta v prismcube jedna sa osledovanie digi športov a nechcem mať tú haraburdu z telekomu. či je to vôbec možné. dík za odpovede.
po prípade poraďte server.


Ak to rozchodíš máš u mňa flašku domácej vinovice.. :good:



noo, plati tato ponuka aj pre mna ? :smoke:

Příloha:
conax_magiosat.jpg


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 10:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
čo znamenajú tie logy? sharovanie digi tv?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 10:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1193
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 101 krát
tomkrups napsal:
čo znamenajú tie logy? sharovanie digi tv?

Asi to že rozchodil conax kartu v čítačke veď je to tam jasne s toho logu,nie?!

_________________
Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 14:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
šifrovanie conax používa telekom?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 14:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
šifrovanie conax používa telekom?


.. kokos naco taka stupidna otazka.. sak vidis v ecm streame ale caid sa tam prezentuje.. ci aky hlboky zmysel mala tvoja otazka ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 18:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
či už ide aj digi čo používa nagravision. sharovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 20:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
či už ide aj digi čo používa nagravision. sharovať.



mas pocit ze je to tu infolinka ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2017 - 23:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2014 - 18:58
Příspěvky: 33
nie. ale mam pocit ze sa tu len keca a nic priamo k veci sa tu clovek nedozvie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: magio sat karta v prismcube
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 0:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2974
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 18 krát
tomkrups napsal:
nie. ale mam pocit ze sa tu len keca a nic priamo k veci sa tu clovek nedozvie.



stale nechapem.. das pokoj ked ti niekto tu odpovie ze ano... ci budes pokracovat v serii otazok a odpovedi ? alebo snad cakas ze tu bande somrackov zavislych na rusko-cinskych komercnych serveroch co naviac nevedia skonfigurovat sami ani oscam bude niekto davat nejake relevantne informacie .. to by vyzeralo ako keby si chcel šimpanzovi vysvetlit štiepenie jadra :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk