e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Březen 2017 - 16:47

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde vyhladať astra 23,5
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2016 - 16:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
zdravím dal som aktualizáciu originalneho SW 2.0.6 cez USB. prestal mi kodovať stanice všetko bolo zakódované. tak som ho dal do továrneho nastavenia , ale stale mám najnovšiu verziu 2.0.6 . problém je v tom že ak dám vyhladať ssstanice na astre 23,5 tak mi nič nenajde. ak dám thor tak tam nemá problém. vie mi niekto poradiť kde je chyba? dík

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde vyhladať astra 23,5
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2016 - 18:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 69
Poděkováno: 1 krát
v nastaveni pravdepodobne. Disqc nastav, pripadne motor. Neviem co mas.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde vyhladať astra 23,5
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2016 - 19:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
Takže dal som staršiu verziu a už to vyhľadal, ale stále mi nejdú programy. čo mám spraviť aby mi išli kodované programy?

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde vyhladať astra 23,5
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2016 - 16:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2009 - 12:51
Příspěvky: 1
zelena napsal:
Takže dal som staršiu verziu a už to vyhľadal, ale stále mi nejdú programy. čo mám spraviť aby mi išli kodované programy?
vložit Oscam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk