e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 3:29

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2016 - 7:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2006 - 8:14
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: VU+SoloSE,DM500S,Ariva100-203
Ahojte,

Vyskusal som live streaming z ruby na PC, cez VLC je to OK.
Chcel by som to iste vyskusat aj na Samsung smartTV, ale aj tam pyta instalaciu VLC playera.
Medzi Samsung app som nenasiel VLC, ma niekto skusenosti ake apps by tu pomohlo, alebo ako riesit Livestreming z ruby na Samsung smartTV.

:thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2016 - 15:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Prosinec 2015 - 11:21
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
mas v ruby hdd? streamujes cez wifi? pouzivas image 2.0.6?
VLC do smart tv nedostanes, ale aj tak ma zaujima ako je mozne ze ti streamovanie do pc funguje. Mne to vobec nechce ist, seka a mrzne vsetko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2016 - 16:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2011 - 19:11
Příspěvky: 95
Místo/Bydliště: Turčianske Teplice
Poděkováno: 3 krát
To zaujíma aj mňa ako ti to ide v PC, teraz som to skúšal na 2.0.5 to seká a na 2.0.6 to seká tak isto.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2016 - 19:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2006 - 8:14
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: VU+SoloSE,DM500S,Ariva100-203
Hi,

Ruby:
HW:v1.0.1
SW:v2.0.4(2015.04.01)
HDD:500GB

PC:
Win10.prof, Pentium Dual CPUE2200, 2MB RAM -- VLC 2.2.3 Weatherwax

LAN: eth 100MB len switch, mimo routra

Pouzivam Rubyho cez sharing ako cccam clienta (server DM500 !) cez OSCAM, bez localnej karty.

LiveStreaming len testujem, chcel by som riesit livestreaming na smartTV, ako prvy krok som to vyskusal na PC,
cca 30minut som to pozeral(Discovery Sc.) bolo to OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2016 - 12:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Prosinec 2015 - 11:21
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
OK, asi ina moznost ako downgrade na 2.0.4 nie je. Skusal som aj hdd vlozit, rozbehat stramovanie nepomohlo.

Spojazdnit streaming z ruby na smart tv je mozne cez raspberry pi2 /s kodi/, pripadne ak ma niekto andoid tv a nahodit tam kodi.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2016 - 15:57 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Problémy stým nemám ani ja, jediný háčik je len s HD, asi to HW nezvládne. Skúšal som to tam aj päť, tak že s SD materiálom problém neni.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2016 - 8:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 9:36
Příspěvky: 9
skušal niekto stream mimo svojej domacej siete ? ja sa dostanem na prijimac z vonku cez port 1313 ale akonahle pustim stream nefunguje, asi pretoze mi stiahne tento stream v tvare domacej IP ... rozbehal to niekto a nejaky ten navod ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2016 - 11:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
V routri máš nastavené portforwarding?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2016 - 11:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 9:36
Příspěvky: 9
petersk napsal:
V routri máš nastavené portforwarding?


Hej nastavil som inak by som sa nedostal z vonku cez port 1313 na prijímač .... alebo este jedna otazka ktore porty treba este povolit ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2016 - 11:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Musíš mať povolené porty 8001 a 80 pre streaming. Ty máš 1313 preto Ti nefunguje.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2016 - 11:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
Streaming bez problemov funguje aj HD (napr. HBO HD) aj mimo domacej siete. Odskusane na vzdialenost 400km (BA-KE), ziaden problem. Staci nastavit port forwarding na routri a potom sa pripajat na vonkajsiu verejnu IP. Beha to v pohode. Mam optiku 100/100 Mbit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2016 - 8:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Říjen 2012 - 22:18
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: Prismcube Ruby
Jak zapinate vzdalene satelit pro live streaming? Pokud mam sat ve stanby modu (nemluvim o deep stanby), tak live streaming nefunguje - satelitni cast prijimace je vypnuta. Nedari se mi jej vsak vzdalene pres zadny software ci webovou stranku zapnout. Jak to resite vy?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2016 - 21:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Treba nechať zapnutý prijímač, inak nefunguje to je riešenie.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2016 - 20:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 209
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
jozi7 napsal:
Streaming bez problemov funguje aj HD (napr. HBO HD) aj mimo domacej siete. Odskusane na vzdialenost 400km (BA-KE), ziaden problem. Staci nastavit port forwarding na routri a potom sa pripajat na vonkajsiu verejnu IP. Beha to v pohode. Mam optiku 100/100 Mbit.

Ahoj,mam stejnou optiku otevrenej port 1313 a vzdy kdyz si chci zapnout program,tak to napise m3U selhalo,takze by me zajimalo jak ty koukas zvenku?dik

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Zgemma h9s,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 13:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
"Musíš mať povolené porty 8001 a 80 pre streaming. Ty máš 1313 preto Ti nefunguje."

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 209
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
piki75 napsal:
"Musíš mať povolené porty 8001 a 80 pre streaming. Ty máš 1313 preto Ti nefunguje."

Tak nevim,8001 mi jde otevrit,ale 80 pise error port,ale stejne nechapu proc bych mel otvirat 8001 a 80 kdyz davas verejku a :1313??

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Zgemma h9s,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 19:48 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Lebo asi prehrávač funguje na týchto portoch asi. A v telke, alebo v prehrávači ich zenit nevieš.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 20:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 209
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
piki75 napsal:
Lebo asi prehrávač funguje na týchto portoch asi. A v telke, alebo v prehrávači ich zenit nevieš.

No nevim,ale kdyz jdu na port 1313,tak je to podle me kravina,zajimalo by me zda to funguje nekomu jinymu?

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Zgemma h9s,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 0:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Preštuduj čo je vlastne "port forwardig" prečo sa to používa, ako sa to nastavuje konkrétne v tvojom routri, tam máš k tomu manuál. Inak to nepochopíš. A ver tomu že to funguje.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 7:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 209
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
piki75 napsal:
Preštuduj čo je vlastne "port forwardig" prečo sa to používa, ako sa to nastavuje konkrétne v tvojom routri, tam máš k tomu manuál. Inak to nepochopíš. A ver tomu že to funguje.

Ja vim na co slouzi port forwarding moc dobre,akorat nevim kdyz pristupuju do rubyho pres port 1313,naco bych mel otevirat 8001 a 80,protoze tim padem ty dva nepouzivam,pres 8001 se leze do normalnich linuxu ,ale ne do tohoto,proste to nefunguje

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Zgemma h9s,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk