e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2017 - 8:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2016 - 21:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2016 - 4:42
Příspěvky: 1
"niesu zistene zavislosti" co to znamena? vymenil som ruby po reklamacii a na tom novom nemozem rozchodit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2016 - 10:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
chybaju ti suvisiace kniznice

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 10:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
mvarkonda napsal:
"niesu zistene zavislosti" co to znamena? vymenil som ruby po reklamacii a na tom novom nemozem rozchodit



Doporučuji udělat kompletní reset, nainstalovat origos FW 2.0.4 a bude to šlapat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2016 - 16:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Duben 2013 - 18:08
Příspěvky: 15
Nevíte někdo co s tim, když mi to místo filmu ukáže modrou tabulku kde je napsáno: Používáze přehrávač videí, který není oficiálně podporovaný streamuj.tv.
Tak nějak nevim jak to mám rozchodit. Firmware tam mam 2.0.6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2016 - 22:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2010 - 11:12
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
U me cca 3 dny nejdou u sosace titulky. Na pc nebo telefony bezi normalne, ale u Ruby nejdou (zkouseno na 2 prijimacich verze 1.2.5 a 1.2.7). Nema nekdo nejaky napad v cem to muze byt?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 10:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Červen 2012 - 11:24
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
tiez mi sosac vypisuje, ze moj prehravac nie je podporovany streamuj.tv..... (takisto FW 2.0.6.) co s tym spravit, aby prehraval?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 11:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2011 - 19:11
Příspěvky: 95
Místo/Bydliště: Turčianske Teplice
Poděkováno: 3 krát
Mne funguje normálne, teraz som to skúšal. fw 2.0.6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 21:17 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 696
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
Ja som si zas všimol,že keď chcem nájsť film podla abecedy,tak napríklad pod písmenom N je totálny chaos-a to platí pod každým písmenkom.Skrátka vyhľadávanie podla abecedy je rozhádzané.
Ešte drobnosť-ako odstránim hlášku pri spustení xbmc?
CHYBA SKRIPTU! : CU LRC LYRICS

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2016 - 18:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2010 - 11:12
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ladik.lbc napsal:
U me cca 3 dny nejdou u sosace titulky. Na pc nebo telefony bezi normalne, ale u Ruby nejdou (zkouseno na 2 prijimacich verze 1.2.5 a 1.2.7). Nema nekdo nejaky napad v cem to muze byt?


tak po cca 5 dnech bez mého přičinění titulky opět chodí...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2016 - 20:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 99
mvarkonda napsal:
"niesu zistene zavislosti" co to znamena? vymenil som ruby po reklamacii a na tom novom nemozem rozchodit

tiez mam rovnaky problem. pouzivam firmware v 2.0.6
Co odporucate?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2016 - 21:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Červen 2012 - 11:24
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
u mna to vyriesila instalacia sosaca 1.2.7.... a uz bezi....
akurat ze vyhladavanie u niektorych pismen je rozhadzane, ako pisal aj xerius.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2016 - 15:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 99
uz to aj u mna bezi. nainstaloval som repozitar XBMC PreimscubeRuby CZ/SK, z ktoreho som potom stiahol sosac. a ide to.

Akurat mam problem, ze ukoncim pozeranie filmu, tak primac zakazdym zamrzne.
Neviete kde moze byt problem?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2016 - 15:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 99
uz to aj u mna bezi. nainstaloval som repozitar XBMC PreimscubeRuby CZ/SK, z ktoreho som potom stiahol sosac. a ide to.

Akurat mam problem, ze ukoncim pozeranie filmu, tak primac zakazdym zamrzne.
Neviete kde moze byt problem?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Backup image
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2016 - 5:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2007 - 22:28
Příspěvky: 8
Po nahrátí tohoto backupu nejdou přehrát videa ze sosáče a befunu.
Vyhodí to hlášku:
Používáte přehrávač videí, který není oficiálně podporovaný streamuj.tv. ...
Videa z čt z iVysílání přehrát jdou.
Videa Drtinová Veselovský - nejdou "No JSON object could be decoded"

:cry: :cry: :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2016 - 7:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 99
androgen napsal:
uz to aj u mna bezi. nainstaloval som repozitar XBMC PreimscubeRuby CZ/SK, z ktoreho som potom stiahol sosac. a ide to.

Akurat mam problem, ze ukoncim pozeranie filmu, tak primac zakazdym zamrzne.
Neviete kde moze byt problem?
Dakujem


problem bol ze som nemal vnutrorny hdd. Zohnal som si hdd a vsetko slape bez problemov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2016 - 12:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Květen 2010 - 12:57
Příspěvky: 10
Nemáte někdo radu, po instalaci repozitáře kodi czsk 1.0.2 je u většiny doplňků včetně sosáče nekompatibilní a v detailech je napsáno: doplněk je nekompatibilní nebo byl ve zdroji označen jako nefunkční, nejsou splněny závislosti.
BH 2.1.9


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2016 - 13:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2010 - 11:22
Příspěvky: 3
Mám rovnaký problém z repozitárom a nastal po preinštalovaní fw 2.0.6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 9:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Květen 2010 - 12:57
Příspěvky: 10
tak zvláštní včera se stahly nějaké aktualizace základních addonů a vše funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 11:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2010 - 11:22
Příspěvky: 3
Už všetko funguje aj mne, len som dal vynútiť obnovu repozitára


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 8:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 150
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
Nefunguje mi nainstalovanie tohto repozitara. Ked vyberiem spravcu doplnkov, ze nainstalujem repozitar zo zipu, pise: XBMC nemoze spravne fungovat bez interneho uloziska, pritom tam mam USB kluc. Ked dam instalovat zip archiv, vypize, ze niesu splnene zavislosti, kontaktuje autora...

je to preto, ze nemam interny disk, ale len USB kluc? Bez interneho disku to fungovat nebude,?

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk