AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

web interface
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=244&t=64086
Stránka 1 z 1

Autor:  lukiyz333 [ 24.Říjen 2015 - 14:39 ]
Předmět příspěvku:  web interface

Ahojte, vie mi prosim vas niekto poradiť ako zmeniť na mojom Prismcube ruby web rozhranie.
Viem kde v prijimači sa to meni ale v ponuke je len default. chcel by som nieco ako ma VU+ - Openwebif.
kde to stiahnem.
Dakujem.

Autor:  Billy-sk [ 09.Únor 2016 - 7:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Musis si stiahnut plugin XWMM. V nom sa da upravovat kniznica (musi byt stroj zapnuty). Adresa pre Gotham je tu: https://github.com/slash2009/XWMM/relea ... 1.9-alpha1
Popis a forum je tu : http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=60643
Druhy WebIf na ovladanie funguje na porte 1313 adrese //ip_boxu:1313

Autor:  BigBear [ 29.Únor 2016 - 16:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Pěkný den všem, rád bych se taky zeptal zkušenějších. Jak jsem zatím pochopil tak WebIf na ovládání boxu přes net funguje buď na portu 80 (tento WebIf je ale nepoužitelný, protože moc nefunguje), nebo na portu 1313 (ten už je lepší a funguje víceméně jak má). V žádném z těch dvou jsem ale nenašel možnost nastavit časovač na nahrávání budoucího programu, tedy ne jen toho co aktuálně běží. Je tam ta možnost a jen jsem jí neobjevil, nebo to prostě nejde?

Autor:  piki75 [ 29.Únor 2016 - 19:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Cez WebIf pridať časovač sa nedá, vidíš len informácie čo si pridal cez DO do časovača prijímača. Maximum vymazať existujúce, pridané nastavenia v listine.

Autor:  BigBear [ 29.Únor 2016 - 21:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Hmm, díky, to ale trochu ztrácí kouzlo ovládat ten box přes net, protože nastavit si nahrávání programu, které jsem zapomněl je asi jediná rozumná funkce pro web rozhraní, podle mě. Existuje nějaká jiná možnost jak toho docílit?

Autor:  Satmaster [ 01.Březen 2016 - 15:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

existuje, vymen box za E2 friendly :D

Autor:  Birkof [ 11.Leden 2017 - 17:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Poradi mi nekdo, kde nebo jak se zapne na Ruby Web UI na portu 1313 ? Me to nefunguje a nemuzu najit kde se to zapina. Diky.

Autor:  Warder [ 11.Leden 2017 - 19:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Slač Menu \ Inštalovať \ Rozšírené \ Experimentálne \ Webové rozhranie na Áno

Spravit restart pristroja

Příloha:
1.jpg

Příloha:
2.jpg

Příloha:
3.jpg


A po restarte si zadas do prehliadaca uz len IP pristroja s portom 1313 a dostanes
Příloha:
4.jpg

Autor:  Birkof [ 11.Leden 2017 - 19:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: web interface

Diky. Ja trouba neprisel na to, ze jsou v tom menu jeste polozky schovane vpravo mimo obrazovku. :-(

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/