e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Červen 2017 - 0:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 18:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Leden 2015 - 13:51
Příspěvky: 4
Dobry den,
Mam oficialnu Skylink Irdeto kartu a parabolu s twin monoblockom (19.2 a 23.5). Funguje mi vsetko super na obidvoch druziciach.Mam dva separatne kable az do prijimaca. Pri nahravani, alebo PIP mi vsak nedekoduje ine programy. Co na to treba? Hladal som tu na fore a nejako som to nenasiel, neviem co mi nedochadza? Vopred dakujem za odpoved a pochopenie. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 18:46 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 218
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 47 krát
a kartu mas kde? hadam ze v CI ze? pak to je ten problem, sup dej ji do ctecky a nastav CAM.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 18:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Leden 2015 - 13:51
Příspěvky: 4
OK, dakujem a jak nastavit CAM?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 19:23 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 218
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 47 krát
mame tu nato celou sekci, prostudovat vybrat jaky CAM a nastavit pak spokojene divat. viewforum.php?f=368


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 19:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Červen 2011 - 17:25
Příspěvky: 36
satelitni prijimac: IP BOX 91HD, VU+ Solo SE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Nahraj tam original firmware z tohoto fóra backup:
viewtopic.php?f=247&t=63244
Máš tam aj prednastavený oscam, kde stačí vložiť kartu a ideš.... :D :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 1:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Leden 2015 - 13:51
Příspěvky: 4
Deman,
vrele diky za radu, uz to funguje a bolo to relativne jednoduche. :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

Taketo rady je velmi tazke najst na nete. Ja som sa satelitnej technike venoval celkom intenzivne v minulosti, ale ked je clovek zamestnany a ma rodinu nema cas browsovat hodiny po fore a hladat spravne odpovede. A stale nehodlam taketo veci zverovat firmam, kedze ma to bavi, ale mam na to iba obmedzeny cas. V tom maju zmysel tieto fora, ze ten co uz tie hodiny hladanim stravil to moze zdielat s dalsimi, co su v tej istej situacii. Cize rady typu browsuj, hladaj, urcite to tu niekde je ma dost irituju...
Este raz vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink na 2 tuneroch, ako na to?
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 1:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Leden 2015 - 13:51
Příspěvky: 4
chocholousek napsal:
a kartu mas kde? hadam ze v CI ze? pak to je ten problem, sup dej ji do ctecky a nastav CAM.


a vdaka za tuto radu, to bolo klucove... :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk