e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2017 - 0:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Začíname s AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2013 - 17:53 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 824
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Sprievodca základnou inštaláciou:

Příloha:
rubybook.pdf


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2013 - 21:35 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 824
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Nastavenie ovladaca z ABIpbox PRISMCUBE RUBY ako univerzálneho dialkoveho ovladaca k TV. Dostupne su zakladne funkcie - vypnutie/zapnutie, MUTE, zdroj signalu /SOURCE/, hlasitost +/-. Vyhoda je, ze ovladac sa da nastavit tak, ze uz nemusite prepinat dalsim tlacidlom ci chcete ovladat TV alebo prijimac.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2015 - 21:28 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 824
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Pozrieme sa obrazkovo tuto aplikaciu viewtopic.php?f=259&t=60663, ktorou sa da ovladat RUBY z androidu:

Spustenie aplikácie:
Příloha:
1.jpg


Nastavenie adresy prijimaca:
Příloha:
2.jpg


Potiahnutim prsta doprava mame na vyber dalsie menu:
Příloha:
3.jpg


Archiv:
Příloha:
4.jpg


Listovanie v naladenych programoch Skylinku:
Příloha:
5.jpg


EPG pre kanál:
Příloha:
6.jpg


Potiahnutim vlavo Menu ovladania prijimaca
Příloha:
7.jpg


Stream programu na mobile:
Příloha:
8.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2015 - 12:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2006 - 16:44
Příspěvky: 14
Dobrý den,nedaří se mi rozchodit Prismcube Ruby na androidu,vše jsem stáhnul nainstaloval na tablet ,ale nechce se mi spustit.Na tabletu se objeví logo Prismcube a dál se nic neděje.Kde dělám chybu.nebo něco špatně.díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2015 - 13:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Takze - staci restart androidu na ktorom bola apka nainstalovana .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2015 - 3:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Listopad 2009 - 12:34
Příspěvky: 48
Poděkoval: 5 krát
Uvažuji o koupi IPBOX Prismcube Ruby, rád bych nahradil HDBox 9200 a měl bych pár dotazů před koupí. Na Ruby se mi zamlouvá, že kombinuje receiver s multimediálním centrem, ale zajímá mě jak je to se sdílením v rámci domácnosti i z venku? Prolítnul jsem forum a pokud jsem pochopil správně tak sdílení je možné přes Oscam, kterému upřímně řečeno bych se rád vyhnul. Existuje pro Ruby něco na principu XCam který používám v HDBoxu, tedy něco s jednodušším nastavením nebo opravdu to jde pouze přes Oscam? Také by mě zajímalo jak je na tom dálkový ovladač s citlivostí? Musí se přesně mířit nebo to bere i z úhlu?

To je v tuhle chvíli asi to nejpodstatnější co mě napadá. Za každou radu budu moc rád a předem děkuju.

_________________
Octagon SF 3038 E2 HD, HDBox 9200, 2 x HDBox 9105+, Amiko MicroHD SE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2015 - 11:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1290
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 42 krát
Muzes pouzit Mgcamd.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2015 - 19:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 1:12
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: GM 9080
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Muzes pouzit Mgcamd.

Ahoj,
vážně uvažuji o koupi tohoto reciveru. V současné době používám Golden media 9080 jako server a 2x 9060 jako klient v domácí síti přes HomeCamd. Chci se optat zda je složité nastavení přes Mgcamd které Goldeny podporují.
Děkuji.

_________________
Astra 23,5" 19,2" GM 9080+GM 9060 Gisclub 1.5.69 EMU Skylink ICE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2017 - 20:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 14:43
Příspěvky: 15
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 3 krát
Zdravím, mám doma magio a idem to rušiť na druhom tv mám skylink cez net na ab cryptobox 600. Prosím vás o radu dá sa v ryby nastaviť zdieľanie a nasledný resharring na ab crypto box? Linuxovi box som ešte nemal. Ďakujem za každú radu. Ak to tu niekde na fóru je tak sa dopredu ospravedlňujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2017 - 20:52 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 407
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 46 krát
Zippy napsal:
Zdravím, mám doma magio a idem to rušiť na druhom tv mám skylink cez net na ab cryptobox 600. Prosím vás o radu dá sa v ryby nastaviť zdieľanie a nasledný resharring na ab crypto box? Linuxovi box som ešte nemal. Ďakujem za každú radu. Ak to tu niekde na fóru je tak sa dopredu ospravedlňujem

Ano, da sa.

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO, K II Pro - LibreELEC


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 12:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Březen 2009 - 10:42
Příspěvky: 82
Poděkoval: 3 krát
Caute prosim vas nemate nahodou aktualny seting na FreeSat UPC? 0.8W budem velmi vdacny,vopred dakujem ,lukiyz333 veeelice dakujem :thankyou:


Naposledy upravil(a) petermasik dne 17.Září 2017 - 13:59, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 12:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Listopad 2008 - 21:23
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: VU+ zero
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
Náhodou jeden čerstvý seting mám :)
keď som sa ja pýtal či niekto nemá seting tak ma skoro ukameňovali že som lenivý si ho spraviť sám.
Keď som si našiel troška času tak som si ho spravil ale boli to tak 2 hodinky roboty.
Je tam Skylink_Full - samozrejme fastscan a Freesat_Full ponuka pekne postupne.
SK,CZ,Filmove,Dokument,Sport,Detské,Hudba
Tak Dúfam že pomôže.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ zero
AB Ipbox Prismcube ruby
AB cryptobox 600HD - mini


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2017 - 8:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 14.Červen 2010 - 12:13
Příspěvky: 559
Poděkoval: 2 krát
Ma ten prismcube funkcny fastscan na skylink?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2017 - 12:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 6
2 chalan:

FS na Skylink má, ale stejně musím některé stanice dohledávat manuálně... Ale tolik nových stanic, aby to byl problém, se rozhodně neobjevuje :)

_______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2017 - 23:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 14.Červen 2010 - 12:13
Příspěvky: 559
Poděkoval: 2 krát
nieco ako webmanagment ako ma enigma prismcube zrejme mat nebude alebo?

a tiez ci vie tento prijimac nahravat na vzdialeny samba server...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2017 - 0:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 6
2 chalan:

Tak v tomto ti nepomůžu, žádné pokročilé možnosti nevyužívám, maximálně stream do mobilu. Pořídil jsem si tuto mašinku jen kvůli 2 tunerům na nahrávání pořadů na HDD a svou funkci v tomto směru plní dobře.

_______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2017 - 16:36 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 14.Červen 2010 - 12:13
Příspěvky: 559
Poděkoval: 2 krát
Je celkovo svizny alebo sa vlecie ako alien2 s enigmou?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2017 - 18:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 6
2 chalan:

Jak čtu tvé dotazy, tak myslím, že uděláš líp, když se podíváš po něčem jiném. Ruby není žádný zázrak techniky a já ho kupoval jen díky ceně - za ty prachy nic se 2 tunery nekoupíš a na moje sledování jednoho a nahrávání druhého programu zcela stačí. Pokud očekáváš víc, budeš touto mašinkou nejspíš zklamán.

__________________________________________
Odesláno z Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2017 - 19:11 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 14.Červen 2010 - 12:13
Příspěvky: 559
Poděkoval: 2 krát
ja som mal volakedy alien2 od amika je to triplex cize trojtunerovy prijimac, ma to sh4 cpu a s enigmou sa vliekol, proste prepinanie pomale, celkovo maval necakane vymrzy atd... ten prismcube ma nejaky mips, ide to v pohode?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2017 - 17:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Listopad 2017 - 10:19
Příspěvky: 3
hamham napsal:
Sprievodca základnou inštaláciou:

Příloha:
rubybook.pdf

Ahoj, kupila som si IPBox PRISMCUBE RUBY a chcela som si ho nastavit podla tohto navodu, ale hned prvy krok, stiahnutie noveho firmveru z http://www.ab-forum.info/ftp/ruby/fw/BlackH ... mo_usb.zip nefunguje.

Je tento navod este aktualny? Vedel by mi niekto poslat link, kde si stiahnem aktualnu verziu firmveru? Mockrat dakujem!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk