e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Srpen 2017 - 21:01

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 402 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 13:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 141
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
kacer, 4 dni som to ladil nastavovat, cital totoforum a stale mi natom vadilo X veci. Tak ak niesom spokojny, hadam mam pravo za svoje peniaze kupit nieco, s cim budem spokojny.

cez eshop mas 14 dni moznost vratit tovar bez udania dovodu. A u predajcu som to vratil a zobral drahsi stb. tak co? Zabalene to bolo, ako keby to nikto nemal ani otvorene!

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 16:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
no zrovna tady se ohanet zakonem me prijde usmevne !
:thankyou:
ani jeden dotaz nebyl ohledne ctecky a original karty a sosac je tady neco ......
Diky za snahu mi to vysvetlit .
Hezky den .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 13:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
Zdravim. Asi jsem tupej, ale jak v tom zprovozním HDD? Fyzicky jsem namontoval SSD 32GB, pres telnet i FTP ho vidim, ale v menu ho přístroj nevidí.
Dekuji za odpoved.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 14:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Treba to naformátovať cez menu potom sa to zobrazí.
postup:1. Istallation>Configuration>Storage>Format HDD
2. Info>HDD - tu vidíš ako to naformátoval

Formátovanie sa prebieha automaticky, treba nechať tie hodnoty nastavené čo ti ponúka prijímač pri formátovaní.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
piki75 napsal:
Treba to naformátovať cez menu potom sa to zobrazí.
postup:1. Istallation>Configuration>Storage>Format HDD
2. Info>HDD - tu vidíš ako to naformátoval

Formátovanie sa prebieha automaticky, treba nechať tie hodnoty nastavené čo ti ponúka prijímač pri formátovaní.


To je prave asi ten problem, protoze mi to v menu vubec neda nabidku na naformatovani. Nabidka je znepristupnena.

Jinak je to FW 2.0.6 - mam ho doma druhy den. TV pres oscam jde dobre, obraz se mi zda taky dobry (nejsem teda moc narocny), zkusil jsem to jako nahradu za Amiko A3, ktere se strasne s..e.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Naposledy upravil(a) Birkof dne 07.Leden 2017 - 15:49, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Skús ten HDD naformátovať v PC a potom v prijímači, možno je vadný.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
piki75 napsal:
Skús ten HDD naformátovať v PC a potom v prijímači, možno je vadný.


Jaky format je nejvhodnejsi? NTFS, FAT, ext ?

Resp. ja ho naformatoval primo v boxu pres telnet do ext4. Predtim byl naformatovany v NTFS, ale ani v jednom pripade ho box nevidi v menu, jen v souborovem systemu pres telnet nebo ftp.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Je to podľa mňa jedno, ale ext4 neviem, daj NTFS, ja som to spravil tak a mne to fungovalo, musí to prijímač rozpoznať, ale všetko je asi príručke prijímača, preštuduj aj to

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Naposledy upravil(a) piki75 dne 07.Leden 2017 - 15:54, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
piki75 napsal:
Je to podľa mňa jedno, musí to prijímač rozpoznať, ale všetko je asi príručke prijímača, preštuduj aj to.


To bych rád, ale v příručce je jen rychlé nastavení přes průvodce a to jen v EN a DE. :-)

No zkusim nejaky jiny disk, snad neco vyhrabu. Kazdopadne tohle SSD je v poradku, Win8 na tom beha dobre a box ho v linuxu normalne vidi a pracuje s nim, jen se nenacte do XBMC, resp. do hlavniho menu prijimace. Jeste teda zkusim disk vycistit do tovarka bez partition a reset boxu do tovarka.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Naposledy upravil(a) Birkof dne 07.Leden 2017 - 16:02, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 15:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Ešte jedno riešenie je že odpojíš zdroj a reštartneš ho tak, daj NTFS, ja som vyskúšal aj 3 rôzne HDD a vždy to fungovalo. Skús iný disk a uvidíš.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 16:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
Tvrdy restart taky nepomohl, takze jdu montovat jiny disk.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 18:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Mam zkusenost ze nektere hdd tam proste pristroj nevidi pripadne pri bootu je formatuje ,ale nedotahne to do finalu a restartuje a porad dokola.
To ze wokna hdd pouziji neznamena ze se bude zamlouvat boxu .A tady mozna ta velikost .satelit ho bude delit na ctyri dily.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 20:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 100
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 5 krát
Takze je to tak. 32GB mu asi nestaci. Dal jsem tam 250GB Toshibu, pri bootu si ho rovnou naformatoval (podle popisu na displeji a trvani startu) a ted uz je v systemu videt a vsechno se zda frci v poradku. Takze diky za rady.
SSD holt pouziju jinde. :thankyou:

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2017 - 17:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 9
Jsem čerstvým majitelem téhle mašinky, a jediná věc co mi hlava nebere že ať dělám co dělám nemůžu se dostat s kvalitou sat signálu přes 55 %, na ab cryptobox 650hd sem měl signál přes 85 % a když sem zapojil ruby signal slabý a programy ČT vypadávali doladil sem parabolu (80) a žádný programy už mi nevypadají ale jak říkám přes 55% se nedostanu, to má tento settobox tak špatnej tuner?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2017 - 17:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Odpoveď - Nemá. Treba doladiť parabolu presne s meracím prístrojom.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2017 - 19:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 9
Musí se něco nastavit v settoboxu aby fungovali aplikace v mobilu např.prismcube apk? Protože aplikace v mobilu mi píše not connected a přitom mám ip atd zadanou dobře, to samí aplikace pro PC staženou tady z downloadu satdreamgr v ní mi jde jen jedna apka a např signal meter ne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2017 - 11:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Keď chceš takým spôsobom nastaviť signál nemá to zmysel sa trápiť stým. Zavolaj odborníka na SAT techniku nech ti nastaví parabolu.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2017 - 17:18 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 822
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Mikysedlistee napsal:
Musí se něco nastavit v settoboxu aby fungovali aplikace v mobilu např.prismcube apk? Protože aplikace v mobilu mi píše not connected a přitom mám ip atd zadanou dobře, to samí aplikace pro PC staženou tady z downloadu satdreamgr v ní mi jde jen jedna apka a např signal meter ne.


V prijimaci je potrebne povolit web server - menu - system - nastavenia - servery - web server - umoznit dialkove ovladanie cez HTTP.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2017 - 17:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 822
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Mikysedlistee napsal:
Jsem čerstvým majitelem téhle mašinky, a jediná věc co mi hlava nebere že ať dělám co dělám nemůžu se dostat s kvalitou sat signálu přes 55 %, na ab cryptobox 650hd sem měl signál přes 85 % a když sem zapojil ruby signal slabý a programy ČT vypadávali doladil sem parabolu (80) a žádný programy už mi nevypadají ale jak říkám přes 55% se nedostanu, to má tento settobox tak špatnej tuner?


Signal na tych budikoch nie je relevantny. Ukazuje menej ako je skutocnost. Parabola moze byt doladena, ale Rubby nikdy neukazuje to co meraci pristroj. Signal mas nastaveny dobre.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2017 - 21:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 9
Chlapi upřímně : podařilo sem vám rozjet na ruby oscam? Ja už se stím trápím 3 den a nic a to sem tu přečetl už snad skoro vše, chtěl sem ho jen kvůli funkci PIP, teď jedu na mgcamd a ten jede v poho jen ta pip mi nejde (kodovano) už sem to řešil tady na fóru ale furt prd.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 402 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: email31, marci70 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk