e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2017 - 8:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 403 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 116 17 18 19 20 21 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 9:06 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 391
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 49 krát
piki75 napsal:
Z akého dôvodu chceš meniť ten súbor? Čo ti chýba v tom originálnom?


Skus si pozriet jeho prispevok trosku vysie ktory napisal - 06.November 2016 - 17:28 :wink:

_________________
Aj tak budem poziarnikom !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 11:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 301
Poděkováno: 7 krát
Máš pravdu je to tam, nezbadal som, ale je zbytočné tam dať ten súbor. Pri vyhľadávaní treba len doplniť chýbajúce TP a je to.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500GB
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6 - HDD-1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 18:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Takže radíš kanály v ručním režimu dohledat chybějící TP?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 9:13 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 301
Poděkováno: 7 krát
hit.man napsal:
Takže radíš kanály v ručním režimu dohledat chybějící TP?

Určite áno, ja som to taktiež spravil. Lebo vo väčšinu prípadov len SR sa mení, Frekvencia ostáva.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500GB
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6 - HDD-1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 14:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Můžeš mi prosím někam nahrát tyto soubory?
\app\defaultchannel.xml
\config\channel.xml

Já jsem si je přehrál a už mi to nejde ladit ani v ručním režimu. Děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 14:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Mark L. napsal:
Zdravím zdejší odborníky.
Jsem pár dnů majitelem PrismCube Ruby a rád bych Vás požádal o pár rad. Vím, budu jistě odkázán na prohledávání fóra, což jsem taky u dělal. Nebyl jsem ale příliš úspěšný a když jsem v jednom vláknu narazil na stranu č.80, rozhodl jsem se pro přímou prosbu o radu.
Kupoval jsem to kvůli satelitu, kvůli přehrávání filmů a mp3 z disku a taky kvůli přístupu na net (iVysílání, Youtube).
Mám firmware 2.0.6., interní HDD 1T, funkční připojení přes Wifi.

  • V XBMC mi nefunguje iVysilání.
    Nainstaloval jsem úspěšně doplněk, ale při pokusu o spuštění se dozvídám, že mám smůlu. Kde hledat chybu?

    [EDIT:]po změně Wifi na LAN už funguje
  • V XBMC mi nefunguje Sosac.
    Nainstaloval jsem úspěšně doplněk, ale při pokusu o spuštění se dozvídám, že mám smůlu. Kde hledat chybu?

    [EDIT:]po změně Wifi na LAN už funguje
  • V XBMC mezi doplňky pro hudbu bych rád viděl ABRadio. Jak na to?
  • Nefunguje mi HbbTV. Pokud ho nastavím v konfiguraci na ANO (nutný restart), provedu restart s je opět nastaveno na NE. Kde hledat chybu?
  • Všude tu čtu o BlackHole. Co si pod tím mám představit? (kromě prostého překladu slov :wink: )

Děkuju za trpělivost, podotýkám, že s takovým "strojem" nemám zatím žádnou zkušenost.


Pokročil jsi někam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2016 - 20:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 301
Poděkováno: 7 krát
hit.man napsal:
Můžeš mi prosím někam nahrát tyto soubory?
\app\defaultchannel.xml
\config\channel.xml

Já jsem si je přehrál a už mi to nejde ladit ani v ručním režimu. Děkuji


Upozornil som Ta že nehraj stým, Daj si firemné nastavenia prijímača, veľkou pravdepodobnostnou sa napravia tie súbory čo ti tam chýbajú.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500GB
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6 - HDD-1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 21:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2016 - 13:18
Příspěvky: 2
hit.man napsal:
Mark L. napsal:
Zdravím zdejší odborníky.
Jsem pár dnů majitelem PrismCube Ruby a rád bych Vás požádal o pár rad. Vím, budu jistě odkázán na prohledávání fóra, což jsem taky u dělal. Nebyl jsem ale příliš úspěšný a když jsem v jednom vláknu narazil na stranu č.80, rozhodl jsem se pro přímou prosbu o radu.
Kupoval jsem to kvůli satelitu, kvůli přehrávání filmů a mp3 z disku a taky kvůli přístupu na net (iVysílání, Youtube).
Mám firmware 2.0.6., interní HDD 1T, funkční připojení přes Wifi.

  • V XBMC mi nefunguje iVysilání.
    Nainstaloval jsem úspěšně doplněk, ale při pokusu o spuštění se dozvídám, že mám smůlu. Kde hledat chybu?

    [EDIT:]po změně Wifi na LAN už funguje
  • V XBMC mi nefunguje Sosac.
    Nainstaloval jsem úspěšně doplněk, ale při pokusu o spuštění se dozvídám, že mám smůlu. Kde hledat chybu?

    [EDIT:]po změně Wifi na LAN už funguje
  • V XBMC mezi doplňky pro hudbu bych rád viděl ABRadio. Jak na to?
  • Nefunguje mi HbbTV. Pokud ho nastavím v konfiguraci na ANO (nutný restart), provedu restart s je opět nastaveno na NE. Kde hledat chybu?
  • Všude tu čtu o BlackHole. Co si pod tím mám představit? (kromě prostého překladu slov :wink: )

Děkuju za trpělivost, podotýkám, že s takovým "strojem" nemám zatím žádnou zkušenost.


Pokročil jsi někam?


Ano, díky za optání.
HbbTV už mi funguje. Ani nevím jak jsem to dokázal, takže nevím v čem byla chyba.
ABRadio jsem nerozchodil.
Teď řeším jak do hlavního menu XBMC dodělat vedle FILM i položku POHADKY. V žádném z dosupných motivů jsem nebyl úspěšný.
[EDIT:] Pokouším se najít způsob jak dodělat novou položku do hlavního menu, konkrétně pohádky. Ať to mají děti pohromadě. Vyzkoušel jsem několik skinů/motivů, které to umožňují, ale často jsem skončil na tom, že se sice k lepšímu změnila grafika XBMC, ale základní menu bylo nečitelné, resp. zneviditelnily se položky menu kromě toho aktuálně vybraného. Stejně tak i přehled kanálů po kliknutí na OK na dálkovém. Jakoby černý text na černém pozadí.
To stejné a ještě jeden problém navíc přinesl nadějně vypadající AEON MQ5. Způsobil, že nelze vyskočit ven z XBMC. Zůstane na obrazovce viditelné menu. Bohužel jsem si neudělal printscreeny abych to tu ukázal.

Neznáte prosím někdo spolehlivý skin / motiv pro PrismCube Ruby, kde lze přidat položku v hlavním menu XBMC (FILMY, + POHADKY)?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2016 - 11:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Květen 2008 - 23:47
Příspěvky: 21
Nevím co mám dělat.Dám adresu serveru do mgcam,nebo do oscamu jede to tak 14 dní a najednou tma a kodované.Podívám se na to přes total comander a je to tam všechno vymazané.Jak se proti tomu bránit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 19:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Duben 2013 - 21:39
Příspěvky: 60
satelitni prijimac: amiko ssd 550,opticum hd402pvr
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
To stejné a ještě jeden problém navíc přinesl nadějně vypadající AEON MQ5. Způsobil, že nelze vyskočit ven z XBMC. Zůstane na obrazovce viditelné menu. Bohužel jsem si neudělal printscreeny abych to tu ukázal.

Neznáte prosím někdo spolehlivý skin / motiv pro PrismCube Ruby, kde lze přidat položku v hlavním menu XBMC (FILMY, + POHADKY)?[/quote]

to by aj mna zaujmalo. :( :( :(
mne to robi tiez.

_________________
Opticum hd402pvr, 1x Amiko 8360,1x Amiko 8250,AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 7:32 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2007 - 0:24
Příspěvky: 469
Tiež mi to robi. :x

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1
VU SOLO SE, AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 19:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 142
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
Zakupil som tento stb pre priatelku. Bohate jej bude postacovat, nieje narocna, hlavne som chcel, aby siel sosac. Je to v podstate najlacnejsi linuxak. Testujem ho druhy den a mam chut ho vratit.
Tak poporiadku:
1) ked vojdem nejak do XBMC menu, ani za boha z neho nevyjdem, musim ho vytiahnut z elektriky a ako keby restartnut.
2) Repozitar sosac sa mi nepodarilo nainstalovat, stale vypisuje, ze niesu splnene zavislosti. Musel som nainstalovat doplnok SK & CZ filmový repozitar 1.0.1 , kde sa nachadza aj sosac. Takto to celkom slo, len sosac tam nieje aktualny. Zaktualizovat nejde.
3) Dalej, docital som sa, ze bez HDD je nestabilny tento stb. No mne sa nezda, siel celkom dobre, no bez HDD som nemohol nainstalovat ziaden doplnok. S HDD som nespokojny, kedze po case uz stroj pekne huci. TO by tam fakt chcelo SSD disk, no nedam predsa 50€ za SSD, to rovno jej kupim vuzero a hotovo.
4) v standby mode nejde vypnut displej, no to je pekna blbost. Jedine v hlbokom rezime je vypnuty a vtedy mi v spalni nevadi. NO potom dlho nabieha.
5) WIFI dost blbne, neviem ci je to mojim routrom, alebo setoboxom. NO casto sa mi stava, ze sa nechce pripojit na wifi, alebo sa pripoji a potom spadne. Potom dlho dlho slape, tak neviem... Aj preto som bral tento STB, lebo mal vstavany wifi modul. A nechce tahat po dome kable...

zatial som tak na 70% rozhodnuty, ze ho vratim...
Ak mate nejake rady, dakujem za ne

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 12:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Vse co pises mimo displeje bude problem jen nekde u tebe a bez hdd ho ani nezapinej !!!
Zacni montazi hdd a postupne res problemy ktere jsis vytvoril ,a ten displej prelep asi ....jine reseni neznam ani u jinych satelitu s linuxem kdyz spite v uplne tme./mozna jeste klapky na oci / Hezky novy rok a dej vedet muzem pomoc poresit !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 13:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 142
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
preco ho nemam zapinat bez HDD? ja som nahodil backup od revisa. Musim povedat, ze kopec veci zrazu šlape. Zaujimave je, ze nemam ziaden HDD, ani USB kluc a sosac funguje.
1) z XBMC menu sa v pohode vyjde von
2) Sosac tam uz bol od revisa, najdem si serial, vsetko ide, az ked chcem spustit serial, ukaze sa mi modra obrazovka s napisom: Pouzivate nepodporovany prehravac.
5) wifi ide dobre,

testujem to uz od vcera vecera a vsetko je OK.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 14:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Protoze to tu uz stokraz bylo a i vyrobce to hlasa ..kdyz neni hdd neni klidek a pohoda ...ta masina na hdd uklada setting ,pluginy a jeste dalsi blbosti ,fakt se stim sra... uz hodne lidi a s hdd to skoncilo v pohode.Mam jich po klijentek asi 15nact s hdd a spokojenost .Proste ver a neobjevuj ameriku ...........


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 15:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 142
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
neobjavujem, mne sa len nepacila ta hlucnost pri disku, zato špekulujem. Zatial nemam HDD a vsetko slape, zajtra bude disk.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 15:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 301
Poděkováno: 7 krát
Hlučnosť vyrieš s SDD, ale na koniec aj tak prídeš na to že tam treba DISK a netreba špekulovať.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500GB
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6 - HDD-1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 15:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 142
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
pisal som, ze SSD sa do toho neoplati kupovat, jedine ze by som nejaky mal, co sa povaluje v sufliku :)
ved jasne, dnes alebo zajtra tam dam disk a nahodim to cele nanovo. Ze to o tesstujem.

EDIT: vyriesene, vratil som ho a zobral som vu+ zero. aj ked si myslim, ze pre priatelku je to zbytocne drahe zariadenie, no ma to podporu a slape to bezchybne.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 15:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2007 - 0:24
Příspěvky: 469
mihu84 napsal:
preco ho nemam zapinat bez HDD? ja som nahodil backup od revisa. Musim povedat, ze kopec veci zrazu šlape. Zaujimave je, ze nemam ziaden HDD, ani USB kluc a sosac funguje.
1) z XBMC menu sa v pohode vyjde von
2) Sosac tam uz bol od revisa, najdem si serial, vsetko ide, az ked chcem spustit serial, ukaze sa mi modra obrazovka s napisom: Pouzivate nepodporovany prehravac.
5) wifi ide dobre,

testujem to uz od vcera vecera a vsetko je OK.


S akym tlačitkom z toho vyjdeš von ???

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1
VU SOLO SE, AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 10:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
To miluju nekdo neco koupi zbastli to potom na to nadava a nakonec vrati .... a prodejce se muze jit ......?!
A nakonec muze jeste vsude hlasit jak je ta vec na H...!
" Na tohle jsem uz asi starej "


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 403 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 116 17 18 19 20 21 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk