e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červenec 2018 - 16:17

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 417 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 1621 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 9:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 9:35
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
ptacko napsal:
na zere? vsak vpredu nie je displej. ci je?

Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 9:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Leden 2011 - 20:24
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
jezis pardon, som si pomylil fora. naozaj sa ospravedlnujem :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 9:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 9:35
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
ptacko napsal:
jezis pardon, som si pomylil fora. naozaj sa ospravedlnujem :(

:good: pohoda


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2016 - 7:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Leden 2011 - 20:24
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
Ohladom blikajucej kontrolky po vypnuti - pisal som aj do servisu, aj vyrobcovi. Zatial prisla odpoved iba zo servsu
Citovat:
Dobry den,
blikajuce cervene svetlo znamena nespravne vypnutie prijimaca. Moze to mat viacero dovodov.
Najcastejsie sa mi to stava, ked nedostatocne stlacim tlacidlo vypnutia na DO.
Nepritomnost interneho HDD a nainstalovane doplnky XBMC mozu byt tiez dovodom.
Taktiez to moze sposobovat nejaky doplnok tretej strany v XBMC casti.

Ak mate doplnky aj tretich stran, odporucam naformatovat HDD, potom vyrobne nastavenia systemovych nastaveni
a nakoniec prijimac znovu nastavit a postupne pridavat doplnky tretich stran, aby bolo jasne, ktory z nich sposobuje predmetnu situaciu.

Ak nic z vyssie popisaneho nefunguje, alebo sa nevztahuje na Vas prijimac, moze sa jednat aj o vadu prijimaca.
V takom pripade prosim o jeho zaslanie aj s prilozenym popisom a kedy najcastejsie sa problem prejavuje.

Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 20:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Duben 2007 - 2:25
Příspěvky: 10
Zdravím,
nevíte někdo jak je možné,že spuštěnou nahrávku není možné spustít v průběhu ale až po ukončení.Dříve to ale šlo.Vyletí tam okno, "Cesta nenalezena",ale ja nevím kde jí nastavit. Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2016 - 20:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Leden 2011 - 20:24
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
Da sa upgradnut KOdi na nejaku vyssiiu verziu? Chcel by som nainstalovat Superrepo, ale potrebujem vyssiu verziu ako 13. Toto pisu na stranke Superrepo
13.x Gotham Unsupported by SR since 28 nov 2015

_________________
2x VU+ Zero, VTi 11, OScam 1.20 rev:11277


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 15:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2011 - 14:49
Příspěvky: 1
Zdravím,
mám tento prijímač asi týždeň, kupoval som ho hlavne kvôli nahrávaniu programov.
V prijímači mám modul so skylink kartou (prehodil som z tv) a doplnený hdd.
Inštalácia prebehla v poriadku, aj pripojenie do siete.

Stalo sa mi už 2krát, že program ktorý som dal nahrávať v noci sa nahral ale nedá sa prehrať.
Pritom súbor tam je, išiel stiahnuť aj cez prismcube manager.
Ale ani v počítači ho vlc player nedokáže prehrať.
Stretol sa už niekto s takýmto problémom?

Ešte som si všimol že po zapnutí zo standby mode sa na obrazovke objaví "Žiadna služba" a obraz nabehne až po prepnutí programu.
Robí to iba na kódovaných kanáloch.

Ako začiatočník uvítam akúkoľvek radu ;)

Ďakujem za pochopenie a Váš čas. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 21:18 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 341
Poděkováno: 11 krát
Já si myslím že dôvodom toho že to prehrať nevie je modul SkyLink. Vyhoď to, kartu daj do čítačky, nainštaluj "SoftCam" a sprav si test nahrávania a napíš výsledok ako si dopadol.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2016 - 9:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Listopad 2008 - 23:49
Příspěvky: 369
mam to chapat tak, ze tento pristroj nezvlada praci s CI? v dobe, kdy skylink prodava vyhradne karty uniblock, je to docela problem, ne?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2016 - 13:52 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 341
Poděkováno: 11 krát
Ide o to že keď máš kartu v "slote" pravdepodobne nevie dekódovať ďalší program a možno aj tú nahrávku máš zakódovanú. Vyskúšaš a uvidíš, stým nič nestratíš.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2016 - 16:09 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 341
Poděkováno: 11 krát
Chalani, funguje voľakomu korektne YouTube, Streem z online rádiostaníc, IPTV ? lebo v youtube neprehrá prijímač všetky videá, potom pri výbere ďalšieho ani jeden, pri online rádiá tak isto vypisuje chybu, prvý výber pustí potom ani jeden, IPTV to isté. Hláška znie takto: Prehrávanie jednej alebo viacerých položiek zlyhalo a neviem ako vyriešiť tento problém.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2016 - 17:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 9:35
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
piki75 napsal:
Chalani, funguje voľakomu korektne YouTube, Streem z online rádiostaníc, IPTV ? lebo v youtube neprehrá prijímač všetky videá, potom pri výbere ďalšieho ani jeden, pri online rádiá tak isto vypisuje chybu, prvý výber pustí potom ani jeden, IPTV to isté. Hláška znie takto: Prehrávanie jednej alebo viacerých položiek zlyhalo a neviem ako vyriešiť tento problém.

No mne ide Youtube v pohode.

Odoslané z HM 1S pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2016 - 9:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 341
Poděkováno: 11 krát
No áno, ale veľa si mi nepomohol. Ktorý FW používaš ?

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2016 - 13:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 9:35
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
piki75 napsal:
No áno, ale veľa si mi nepomohol. Ktorý FW používaš ?

Image

Odoslané z HM 1S pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2016 - 21:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Tam kde je HDD sem po cca roce používání zjistil, že oblast kolem procáku se mi do hněda zabarvila. Viz obrázek který mám připojený. Je to na reklamaci nebo ne? Mám ho ještě v záruce a mám obavy, že se mi po záruce rozsype. Má to někdo taky takhle?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2016 - 0:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 341
Poděkováno: 11 krát
Tam čo vidíš je kolofónia od výroby, dá sa to očistiť liehom, ale nechaj to tak, nemá to vplyv na nič. Vo výrobe na oddelení PBA, kde sa dokončuje výroba základných dosiek, používajú špeciálne šablóny na cínovanie väčších súčiastok a tá šablóna nechá tieto fľaky.

Keby to bolo okolo procáku už by si to ja zbadal na funkčnosti prijímača.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2016 - 20:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Potřeboval bych hodně poradit. Cca po roce používání jsem si chtěl updatovat firmware. Měl jsem stímto přehřávačem velké problémy, když jsem chtěl nahrát black hole. Viz moje příspěvky na 9,10 stránce. Problém byl v tom,at jsem dělal co jsem dělal nemohl jsem tam dostat blackhole. Zkoušel jsem všechno možný až mě napadlo rozbalit firmware na hdd a pak zkopírovat na flešku a voala najednou to jelo. Říkám si OK budu používat tento postup. No a když jsem včera chtěl dát novější tak tento postup nefungoval. Zkusil jsem dnes i novou flešku a nic. Prostě při bootu to nic nedělá, přitom až přehřávač naběhne tak flešku vidí. Zkoušel jsem opět několik hodin všechno možný a nic. Zkusil jsem tam dát i SSD disk mám doma starší 16 GB tento disk přehávač ignoruje i v systému. Jsem z toho přehrávače dost na nervy a nevím co mám dělat.

Nejradši bych ho vzal na reklamaci, aby mi vrátili prachy. Jenže mám strach, že ho tam donesu a reklamaci mě neuznají protože tam mám neoficiální firmware. Stalo se mi loni něco podobnýho s telefonem Samsungu. Stahoval jsem si nový firmware v tom dojmu, že je oficiální a byl neoficiální a s reklamací jsem měl utrum a vyprali mě pryč.

Nějaká ráda prosím????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2016 - 21:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 834
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
Pomoze flashka, ale stara, najlepsie s kapacitou mensou ako 2 GB.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2016 - 23:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
To zítra zkusím sehnat jeslti se mi to vůbec podaří. Nepomůže i to, že bych flash disk rozdělil? Proč mi to před rokem se stejnou fleškou fungovalo a ted ne? A co problém s detekcí SSD? Na displeji se mi ikonka HDD zobrazí, ale disk nevidím nikde. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2016 - 12:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Leden 2011 - 20:24
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
zdar chlopi. mam dve otazky. prva - existuje este nejaky iny editor kanalov ako ten oficialny prismcube manager? mam ofic. fw.
a druha otazka, trosku na diskusiu - co vsetko sa da s tym prijimacom robit? nemyslim veci ako ukladat filmy na disk, prezerat filmy, timeshift, sosac, ... myslim nejaky tuning, vylepsovanie

_________________
2x VU+ Zero, VTi 11, OScam 1.20 rev:11277


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 417 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 1621 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk